Erden Timur

gsc bir siki begenmeme timi
Fikirlerimizi foruma yazmiyalim, once sana danisalim, sen onay ver yazalim.

Yoneticilik sadece satin almakla olmuyor, imkansiz olan 1 tane transfer var oda Lucas Torreira. Digerlerine o paralari ben versem bende alirim.

Mohammedi 150bine, morutani 250bine satmakmi beceri? Hadi satsin Cicaldauyu 5milyona gorelim.

Yoneticilik sadece satin almakla olmuyor, imkansiz olan 1 tane transfer var oda Lucas Torreira. Digerlerine o paralari ben versem bende alirim.

Mohammedi 150bine, morutani 250bine satmakmi beceri? Hadi satsin Cicaldauyu 5milyona gorelim.
Torreira dışındaki tüm transferler > ❓

Torreira dışındaki tüm transferler > ❓
1.Kazimcan icin BJK 10milyon TL teklif etti, biz 20milyon TL verdik. Yani oyle zor mor transfer felan degil. O paraya zaten alirdin Kazimi.

2. Abdulkerim icin herkrs 2.8+500 bonus icin anlasti, herif fenerle anlasamayinca Galatasaraya geldi. 31 yasinds 34milyon TL vericez herife.

2. Sergio 10 senenin 8i kiralik gecirmis, kalan maasi 16Milyon Avro. Hem 3myon avro aldi Porto hem buyuk olan maasindan kurtardi. Zor trsnsfer felan degildi, Mourinho istese Roma'ya giderdi.

3. Transfermarkt verilene bakip 12milyon degeri diye konusulan Dubiosun fiziksel olarak yetersiz oldugunu, anca 70dk oyniyabildigini Lyonlular soyluyor zaten, cokmu zor transfer?

4. Seferovic, 4kere saglik kontrolune sokulmus herif, daha 1yere yatisinda Yenerin nasil kostugunu gorduk hepimiz, Benfica kimseye 1milyona futbolcu birakmaz.

5. 1sene sozlesmesi kalmis Midtsjo'ya 3.5mil veriyoruz, nerdeyse AZ'nin yillik maas giderinin yarisi, sence birakmazlarmiydi o paraya?

Heaa alırsın.

Yildiz isim olupda bize faydasi dokunan kac oyuncu geldi Popescu Hagi haric? Bence icardi gibi isimler evet transferin cileki olur ama gereksiz olur, bize artik bir kac tane de gelecegin yildizi oyunculari getirmek sart oldugunu düsünmüyormusunuz?

Ayni saksakciligi Burak Elmas sanki biri ilk kez yapmis gibi taksitle transfer yapildiginda yaptiniz.

Dogrulari duymak hosuna gitmeyebilir, ama dogrular bu. Bol bol para verirsen hepsini alirsin.
Bize geldikleri maaş ile bi önceki takımlarında ki maaşlarını yazar mısın?

Bize geldikleri maaş ile bi önceki takımlarında ki maaşlarını yazar mısın?
Birinde maaslarini BRUT aliyor, bizde NET. Sadece bu bile cok buyuk bir fark. Birsey dememek icin yapilmis yorumlardan kacinalim. Mesela Dubios cocuklugunda GS pijamasi ile uyudugu icin buraya gelmedi, para ver diye geldi.

Seninle fikirlerimiz cok uc noktada, anlasmaya varacagimiza, varma ihtimalimiz bile olmadigini dusunuyorum.

Iyi forumlar.

Birinde maaslarini BRUT aliyor, bizde NET. Sadece bu bile cok buyuk bir fark. Birsey dememek icin yapilmis yorumlardan kacinalim. Mesela Dubios cocuklugunda GS pijamasi ile uyudugu icin buraya gelmedi, para ver diye geldi.

Seninle fikirlerimiz cok uc noktada, anlasmaya varacagimiza, varma ihtimalimiz bile olmadigini dusunuyorum.

Iyi forumlar.
Yahu yaz net aldıkları fiyatlarını. Benim hatalı bildiğimi ispatla. Ben de tamam haklısın diyeyim. Eğer yazmaz/yazamazsan ben senin için bir şey bilmeyip, sallamak için salladığını düşüneceğim. *Dubois 1,4-1,5m alıyordu net. Bu da benden sana kolaylık olsun

Yahu yaz net aldıkları fiyatlarını. Benim hatalı bildiğimi ispatla. Ben de tamam haklısın diyeyim. Eğer yazmaz/yazamazsan ben senin için bir şey bilmeyip, sallamak için salladığını düşüneceğim. *Dubois 1,4-1,5m alıyordu net. Bu da benden sana kolaylık olsun
Sana maas kagidini mi yolladi Dubois kanitsiz bilgiyi oyleymis gibi soyluyorsun? 1.4 net olsa bile GSde 1.8 alicak, 400.000 euro fark azmi?

Cocukluk askina hizmet etmek icin gelmedi herif.

Herkese bol keseden para dagitirsan getirirsin tabi, Cenk niye pasifize edildi? Yuksek maas veriyor diye degilmi? Erden napiyor?

Transfer sihirbazi Erden'in muthis yoneticilik basarisiyla 6.5milyon avro verdigimiz Cicaldau Arabistana 1 senelik kiralik gidiyor.

Iyi forumlar.

Almamak mantikli, o yuzden Erden Timur kesin alir.

Borclar kimin umrunda, cilek yiyelim, milyon dolarlar kimsenin cebinden cikmiyor.

Birini 150bine serie B yollariz, digerini 250K ya fransaya yollariz, simdi de bunu kiralik Arabistana yolluyoruz.

Oyuncu satmakta rezalet ilerlemekteyiz. Gercekten utanilicak seviyede.

Bizi yonetenlerin bu konuda bu kadar basarisiz olmaya hakki yok.

6.5 milyon avro cöpe gitti resmen.

Sana maas kagidini mi yolladi Dubois kanitsiz bilgiyi oyleymis gibi soyluyorsun? 1.4 net olsa bile GSde 1.8 alicak, 400.000 euro fark azmi?

Cocukluk askina hizmet etmek icin gelmedi herif.

Herkese bol keseden para dagitirsan getirirsin tabi, Cenk niye pasifize edildi? Yuksek maas veriyor diye degilmi? Erden napiyor?

Transfer sihirbazi Erden'in muthis yoneticilik basarisiyla 6.5milyon avro verdigimiz Cicaldau Arabistana 1 senelik kiralik gidiyor.

Erden Timur beyin muthis basarisi ile Arabistana OPSIYONLU kiraladik.
bu kadar dusmanlik olamaz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Türk futbolunun içinde bulunduğu hali hala anlamamış arkadaşlar var. Bu ligin seviyesi CL'ye ön elemesiz takım göndermeye bile yetmiyor artık. Erden Timur'un transferleri net başarıdır. Sonrasında o futbolculardan yararlanıp yararlanamamak şans da dahil bir çok etmenle açıklanacak ileride.

Koca Cimbomlu

Gül Baba olsa kendisini yanina alirdi talebe olarak

Iliklerine kadar Galatasaray

Seni seviyoruz Erden Baba

Geri
Üst Alt