Erden Timur

Stoperden ziyade başka transfer olur mu Erden Bey?

Erden bey hazretleri cok onemli bir hususu arz edecegim sizden rica etsem bu aksam antepe kaybedersek okan ile yollari ayirir misiniz ?

Kerem-gomis-Yunus hücum hattıyla sampiyonluk kovaliyoruz. Su takımın en buyuk ihtiyaçları forvet ve kanat lakin beyimiz forveti 7 eylülde getiriyor. Kanat gelecek mi belirsiz. Hepinize helal olsun.

Erden Timur mu olur bilemiyorum ama birileri çıkıp ceza alma pahasına masaya yumruğunu vurmalı.

Boşver transferi bu lige 2 3 tane hakem al başkan. Bugün ülke yangın yeri olmalı. Bu kahpe düzene dur denmeli..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Reis her masada, her zerrede biz varız dedin. Görelim bunu

Verdiği bu sözleri tutmak zorunda.

Erden Timur gerçekten çok kıymetli bir isim, desteklenmeli ve takdir edilmeli diye düşünüyorum. Kendisine saygı duyuyorum :hat:

Eyvah eyvah eyvah
Burak elmas - 2 sahnelerde.
Şirketinin sunum toplantısı değil erden abi yenen hakların korunma sözcüsünün orda.
Sadece bizim yöneticilerde var bu kibarlık,
Türk futbolunu düşünme vs.
Bjk ve fb yöneticileri bam bam konuşuyor bizimkiler yok efendim bağırmasını biliriz ama Türk futbolu marka değeri zart zurt
Abi bu ülke 100 yıldır değişmiyor sen mi değiştireceksin?
Burak elmas da böyle diye diye gitti.
Şu maçta yenilseydik böyle mi konuşurdun erden bey yeme bizi?
fb yöneticisi olsa bir ana avrat sövmediği kalırdı hakeme.
Ya bu hakem geçen sezon senin fb maçını senden alıp rakibe hediye eden bir.....
"Bu herifi bir daha bizim maçımıza verirseniz 30 milyon taraftar kan alır ötünüzden" diyeceğin şey bu.
"Transferler gelecek ebenizin şeyini göreceksiniz başta bein olmak üzere yazılı ve görsel medya alayınıza Cim bom "
İkinci cümlen de bu olacak
1 dakika sürecek toplantı.
Etki budur erden başkan.
Haftaya bu yumuşak üslup üzerine yine bir karışık tohum yönetecek maçımızı yine aleyhimize çalışacak. Bundan yüzde 100 eminim.
Alıntı yapacam bu mesajdan.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muthis konustu. Tam begendigimiz Galatasaray'a yakistirdigimiz yonetici bu iste

Agir konusmayi bagirmak cagirmak, hakaret etmek, tehditler savurmak sananlar var. Boyle ancak camiani tatmin edersin

Adam resmen dedi ki TFF ile hemfikiriz: bazi hakemler bizim attigimiz adimlar yuzunden yillardir rant goturdukleri kirli duzenden olacaklarini sezdikleri icin mevcut TFF'ye darbe yapmayi deniyorlar

Bu itham gidecegi yerlere gitmistir. Zaten sahada yillardir dograniyoruz bu bir gecede bagirarak degistirilecek bir sey degil

James Rodriguez gene populizm kokan bir isim. Populizm disinda herhangi bir aksiyon alinacakmi?

Dun Galatasaray katledildi, bugun heriflerle poz veriyorsun. Yazik.

Geri
Üst Alt