Erden Timur

İnşaat işinde diye önyargılı davranmıştım. Yanılmışım. Ne güzel insanmışsın. Var ol Erden Timur.

Böyle dürüst insan birak türkiyede, dünyada cok nadir bulunur. Gurur duydum resmen. Insallah yeterince kisiye ayni bana oldugu gibi örnek, role model olur ve bu ülke ciddi anlamda kalkinir.

Erden Timur: “Hatay konusu başka bir öneme sahip. Atatürk'ün dediği gibi 'Hatay şahsi meselem' konusu her Türk insanın şahsi meselesi olması lazım!”

Nötr olmayı bile beceremeyip, direkt önyargılarla rant peşinde diye iftiralar atılan adam umarım biraz olsun utandırıyordur.

Erden Timur: "Dedim ki kendime, çoluğundan çocuğundan çok oradaki insanları düşüneceksin. Benim çocuğumun anası babası var çok şükür. Bir sürü insan hayatını kaybetti. İmkanı olanlar 2 yıllık gelirimizi deprem bölgesine versek ne kaybederiz? Hiçbir şey kaybetmeyiz"

Erden Timur: "Kendi çocuğunla ilgili bir şey düşünürsün ya, o an hemen depremzedeler için düşünmelisin. Diyorum ya, benim çocuğumun şu an ihtiyacı yok. Anası babası var çok şükür. Ancak oradaki insanların ihtiyacı var. Bu olayı hemen unutmayalım lütfen."

(Habertürk)

Erden Timur: "Dedim ki kendime, çoluğundan çocuğundan çok oradaki insanları düşüneceksin. Benim çocuğumun anası babası var çok şükür. Bir sürü insan hayatını kaybetti. İmkanı olanlar 2 yıllık gelirimizi deprem bölgesine versek ne kaybederiz? Hiçbir şey kaybetmeyiz"

Erden Timur: "Kendi çocuğunla ilgili bir şey düşünürsün ya, o an hemen depremzedeler için düşünmelisin. Diyorum ya, benim çocuğumun şu an ihtiyacı yok. Anası babası var çok şükür. Ancak oradaki insanların ihtiyacı var. Bu olayı hemen unutmayalım lütfen."

(Habertürk)
Bu adam bazı olayları aşmış artık. Doğup, yaşayıp, ölücez. Ölünce de yanımızda hiçbir şey götüremeyeceğiz. Bunun bilincine varmış ve o doğrultuda yaşamını sürdürüyor. Karakter olarak gerçekten ilham alınacak biri.

Tekrardan helal olsun.

Bana mı öyle geldi yoksa sık sık ağlamaklı mı oldu konuşurken. Samimi olduğundan şüphem yoktu ama bu kadar duygusal olması şaşırttı beni açıkçası.

Bana mı öyle geldi yoksa sık sık ağlamaklı mı oldu konuşurken. Samimi olduğundan şüphem yoktu ama bu kadar duygusal olması şaşırttı beni açıkçası.
Altaylıyla ikisi yutkuna yutkuna konuşuyordu hep
Ekranı başka yöne çekiordu kameremanlar
😞😞
Bir çok kişiyi etkilediği malum ,tekrar tekrar yardım konusunda

Ama sonra kelin biri tarafından eleştirilyor işte 😡😡

Teşekkürler Okan Buruk, Teşekkürler Dursun Özbek, Teşekkürler Erden Timur.. Galatasaray yeniden Dünya Devi haline geliyor
20230215_193734.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt