Erden Timur

bu arkadaş da etkisiz çıktı.beklediğimiz ağırlığı koyacak biri değil.Bize Aysal gibi trde değil de başka ülkelerde para kazanıp rahat hareket edebilen adamlar lazım.

Vardir bir bildigi. Susuyorum simdilik ama takip ediyorum sessizce. Bakalim neler olacak.

Fbyi skib atmis su an

Erden Timur: "Türkiye’de bir oyuncuyu alan bir takım, rakibinin çok daha yüksek teklifini gazetecilere sızdırır. Bu, namertçe yapılır. Kimse çıkıp mertçe olayı anlatmaz. Biz 2 ay sabrettik. Aldığımız oyuncuların sakatlıkları mı kalmadı, istememeleri mi kalmadı. ‘Bizim istemediğimiz, çöpe attığımız oyuncuyu aldınız.’ algısı oluşturdular. Biz 2 ay boyunca uyardık ama devam ettiler. Biz de ilkeli bir şekilde çıkıp, başkaları üzerinden servis etmeden, mertçe gösterdik. Herhalde mertliklere alışkın olmadıkları için bunu yanlış yorumluyorlar. Bu aslan gibi mertçe bir davranıştır. Ben hiçbir zaman önce Fenerbahçe’nin talip olduğu oyuncuya teklif vermedim. Varsa bunları çıkarsınlar. Bunu raconsuzluk değil racon ve mert bir davranış olarak algılarız."

Sanırım bu gün Divan'da beklenen alt yapı sunumunu yapacak ve neler yapıldı? Neler yapılacağını anlatacak. Tesisler tamamen tamamlanana kadar geçiş ve yeni yapıyı kişiler dahil tamamen oturtma dönemi olacaktır diye düşünüyorum.

Fbyi skib atmis su an

Erden Timur: "Türkiye’de bir oyuncuyu alan bir takım, rakibinin çok daha yüksek teklifini gazetecilere sızdırır. Bu, namertçe yapılır. Kimse çıkıp mertçe olayı anlatmaz. Biz 2 ay sabrettik. Aldığımız oyuncuların sakatlıkları mı kalmadı, istememeleri mi kalmadı. ‘Bizim istemediğimiz, çöpe attığımız oyuncuyu aldınız.’ algısı oluşturdular. Biz 2 ay boyunca uyardık ama devam ettiler. Biz de ilkeli bir şekilde çıkıp, başkaları üzerinden servis etmeden, mertçe gösterdik. Herhalde mertliklere alışkın olmadıkları için bunu yanlış yorumluyorlar. Bu aslan gibi mertçe bir davranıştır. Ben hiçbir zaman önce Fenerbahçe’nin talip olduğu oyuncuya teklif vermedim. Varsa bunları çıkarsınlar. Bunu raconsuzluk değil racon ve mert bir davranış olarak algılarız."
Bu nasıl Türkçe.

Borcu ikiye katlamişsın be başkan.

Bu transferler patlarsa hesabını kim verecek?

Ligi bitirtmeyiz gibi daha önce bin kez söylenmiş (aziz yıldırım daha facia şeyler söyledi. Ali Koç var da fetöcüler var dedi) bir cumle için yüz kere özür diler gibi konuşmaktan fırsat bulursa hakkimizı savunacak

kilicdargolu ile gorusme talep etmeli bu ligin temizlenmesi icin once siyasi hamle lazim

Borcu sıfırlayacak projeye imza atarsa Ali Sami Yen'in hemen arkasına ismi yazılır.

Geri
Üst Alt