Erden Timur

Ligi bitirtmeyiz gibi daha önce bin kez söylenmiş (aziz yıldırım daha facia şeyler söyledi. Ali Koç var da fetöcüler var dedi) bir cumle için yüz kere özür diler gibi konuşmaktan fırsat bulursa hakkimizı savunacak

İyi de aziz yıldırımın bir gücü vardı, Ali Koç zaten medyanın sahibi, Erden timurun bir gücü yok, bu lafı 3 şampiyonluk kazanıp söylese ona da kimse laf edemezdi

kilicdargolu ile gorusme talep etmeli bu ligin temizlenmesi icin once siyasi hamle lazim

tuz-ruhu-20kg-kcm95509373-1-c60e47cd68a049099ed31305b343d837.jpg

Aysal yönetiminden "Cüneyt Çakır şaibelidir" açıklamasından önce 2 sezon falan hakem konusunda çıt çıkmamıştı. Yarsuvat, 1. Dursun, Cengiz ve Elmas yönetimleri de keza aynıydı.

Şu anki yönetim hakemler konusunda en çok açıklama yapan yönetim hayli eksik olmasına rağmen. Aysal'ın yönetimi değiştirdikten sonraki dönemden çok daha iyiyiz şu anda.

Uğur Dündar ; Merhabalar .. 😂
ortaligi bunlara birakirsak daha cok at kosturacaklar bu is iki tarafli bir denge oyunudur muhaliflere yanasaksin ki akpnin de totosu tutusacak bizim taraftar ultraslan mal gibi akpli imaji ciziyor

ben de biliyorum sozcu halk tv ulemasinin agir fenerli oldugunu ama en azindan muhaliflerden futboldan siyaseti temizleyecegiz sozu alinabilir

ortaligi bunlara birakirsak daha cok at kosturacaklar bu is iki tarafli bir denge oyunudur muhaliflere yanasaksin ki akpnin de totosu tutusacak bizim taraftar ultraslan mal gibi akpli imaji ciziyor

ben de biliyorum sozcu halk tv ulemasinin agir fenerli oldugunu ama en azindan muhaliflerden futboldan siyaseti temizleyecegiz sozu alinabilir
Futboldan siyaset temizlenmez burası Türkiye.

Bu iş kesinlikle medyadan geciyor, Erden beyin yapması gereken, belki doğru bir iş değil ama troll ordusu kurması ve medyadan gazeteci satın alması, hatta bizzat bu işin ehli olan ekşi sözlükle görüşme yapabilir, yoksa Fenerbahçe ile normal yoldan mücadele edemezsin, medyası ile seni ham yaparlar, bugün Galatasarayli gazetecilerin alayı pisirik korkak, Erden bey bence bunu yapmalı ama yapmaz büyük ihtimalle.

Fenerbahçe sezon başından beri kayriliyor ama algı tam tersi, neden peki ? Çünkü çok güçlü bir medya gücü ve sosyal medya gücü var, aslında Ali Koç'un var da diyebiliriz

Muhalefetin çoğu fenerli ve bir fenerliden adalet beklemek zordur.Değişen birşey olmaz futbol=siyaset.

Fener her devrin takımıdır, güce tapar. Çıkarı için satmayacağı ilkesi yoktur. Biz bu düzende bile şampiyon olabiliyorsak muhalefet kazandığında da oluruz dert etmeyin. Yeter ki iyi yönetilelim. 1 senesi bile dolmadı ama Erden Timur bunu becerebileceğini gösteriyor.

Fener her devrin takımıdır, güce tapar. Çıkarı için satmayacağı ilkesi yoktur. Biz bu düzende bile şampiyon olabiliyorsak muhalefet kazandığında da oluruz dert etmeyin. Yeter ki iyi yönetilelim. 1 senesi bile dolmadı ama Erden Timur bunu becerebileceğini gösteriyor.
Arena'daki fb maçı dahil olmak üzere hakem eliyle seni 3 maçta öyle bir katlederler ki şampiyonluğun nasıl gittiğini anlamazsın bile. İşte o zaman ne Erden kalır ne Dursun ne Okan.

Zaten yapmaya çalıştıkları da bu sanırım. Akıllarınca ali cengiz oyunlarıyla 2012'nin rövanşını almaya çalışıyorlar gibi geliyor. Yavuz hırsız Ali, bütün gücünü servetini bu yola dökmüş durumda gibi görünüyor. Öyle bir komplo teorisi duymuştum, ihtimal vermiyordum ama bunca olan bitenden sonra artık olmaz öyle şey diyemiyorum. Herifler şikeyi normalleştirdi kimse sesini çıkaramıyor. Ligde açık seçik fb şikesi dönüyor kimse kral çıplak diyemiyor. Medyadaki herkes ya korkudan pısmış ya da satılmış.

Özellikle Erden Timur umarım bu olan bitenin, yapılmaya çalışılanın her yönüyle farkındadır ve önlemlerini almıştır. Yoksa görünen o ki bu onun bunun çocukları, yavuz hırsız Ali'nin ikbali uğruna acımadan Galatasaray'ı harcayacaklar.

Arena'daki fb maçı dahil olmak üzere hakem eliyle seni 3 maçta öyle bir katlederler ki şampiyonluğun nasıl gittiğini anlamazsın bile. İşte o zaman ne Erden kalır ne Dursun ne Okan.

Zaten yapmaya çalıştıkları da bu sanırım. Akıllarınca ali cengiz oyunlarıyla 2012'nin rövanşını almaya çalışıyorlar gibi geliyor. Yavuz hırsız Ali, bütün gücünü servetini bu yola dökmüş durumda gibi görünüyor. Öyle bir komplo teorisi duymuştum, ihtimal vermiyordum ama bunca olan bitenden sonra artık olmaz öyle şey diyemiyorum. Herifler şikeyi normalleştirdi kimse sesini çıkaramıyor. Ligde açık seçik fb şikesi dönüyor kimse kral çıplak diyemiyor. Medyadaki herkes ya korkudan pısmış ya da satılmış.

Özellikle Erden Timur umarım bu olan bitenin, yapılmaya çalışılanın her yönüyle farkındadır ve önlemlerini almıştır. Yoksa görünen o ki bu onun bunun çocukları, yavuz hırsız Ali'nin ikbali uğruna acımadan Galatasaray'ı harcayacaklar.

👏

Daha ne olacak ki? Zaten şu ana kadar yaşadığımız şey bu. 2-3 maçtır oyun gücümüzü geri kazanıyoruz. Fenere bakıyorum top mop oynamıyor. Hakemler ne kadar müdahil olursa olsun bu fark bizi şampiyon yapacak. Yönetim susmasın ama twit atmakla da olmuyor bu iş. Elinde bir şey varsa çıkıp açıklayacaksın. Yoksa hava civa.

Daha ne olacak ki? Zaten şu ana kadar yaşadığımız şey bu. 2-3 maçtır oyun gücümüzü geri kazanıyoruz. Fenere bakıyorum top mop oynamıyor. Hakemler ne kadar müdahil olursa olsun bu fark bizi şampiyon yapacak. Yönetim susmasın ama twit atmakla da olmuyor bu iş. Elinde bir şey varsa çıkıp açıklayacaksın. Yoksa hava civa.

Erden Timur iyi niyetli ama acemi, ilk konu hakkında da, evet hep dograndik ama artık haftalar kritik

Erden Timur iyi niyetli ama acemi, ilk konu hakkında da, evet hep dograndik ama artık haftalar kritik
Acemilik döneminde fenerlilerin Ali Koç'tan beklediklerini yapıyor adam. Daha fazlasını da yapacak eminim. O yüzden saldırıyorlar kuduz gibi. Bu pisliklerin tamamen temizlenmesi zaman alacak. Kelime kelime hatırlamıyorum ama o da bu minvalde bir basın toplantısı yapmıştı sezon başında. Benim odaklandığım ve önemsediğim şey kulübün geleceğine dair hayal ettirdikleri. Fener buradan ittire kaktıra şampiyon olsa bir gün üzülür yola devam ederim. Çünkü doğru bir yönetim anlayışı var. Uzun vadede bu daha net ortaya çıkacak.

Geri
Üst Alt