Erden Timur

#ErdenTimurYalnızDeğildir

hashtag olmus

Arena'daki fb maçı dahil olmak üzere hakem eliyle seni 3 maçta öyle bir katlederler ki şampiyonluğun nasıl gittiğini anlamazsın bile. İşte o zaman ne Erden kalır ne Dursun ne Okan.

Zaten yapmaya çalıştıkları da bu sanırım. Akıllarınca ali cengiz oyunlarıyla 2012'nin rövanşını almaya çalışıyorlar gibi geliyor. Yavuz hırsız Ali, bütün gücünü servetini bu yola dökmüş durumda gibi görünüyor. Öyle bir komplo teorisi duymuştum, ihtimal vermiyordum ama bunca olan bitenden sonra artık olmaz öyle şey diyemiyorum. Herifler şikeyi normalleştirdi kimse sesini çıkaramıyor. Ligde açık seçik fb şikesi dönüyor kimse kral çıplak diyemiyor. Medyadaki herkes ya korkudan pısmış ya da satılmış.

Özellikle Erden Timur umarım bu olan bitenin, yapılmaya çalışılanın her yönüyle farkındadır ve önlemlerini almıştır. Yoksa görünen o ki bu onun bunun çocukları, yavuz hırsız Ali'nin ikbali uğruna acımadan Galatasaray'ı harcayacaklar.

Dogru ve var boyle birsey ki bunu medyadan bizim mac onlerinde/sonlarinda bir de onlarin mac onlerinde/sonlarindaki tutumlarindan anliyoruz. Ne hakemi agza aliyorlar, ne de garip uzatma surelerini, ne hakem odasi basmalarini, ne de kotu futbollarini..

Bu kadar erken sisirmeler falan dogru isler degil. Birkac sene bir gorelim bakalim (simdilik iyi gidiyor son 2 donemkilerden farkli olarak) ondan sonra deriz Firminolar, adamsinlar... Henuz TFF konusunda somut bir yaptirim goremedik mesela. Takim tokezlese ne yapabilecekler bilmiyoruz ya da tokezletilse diyelim biz ona.

bobby yerine icardi + rashica baskisi yapin la

Baskanim sen alirsin firminoyu. Cl katilmayi hedefliyorsak lazim firmino

Transfer konusunda başarılı
Deprem de sosyal sorumluluk anlamında çok başarılı
Ali Koç ile güzel dalga geçiyor.

Gel gelelim Lale orta mevzusu hanesine 3 tane eksi yazıyorum.

Yani tüm doğruları Lale orta ile kayboluyor. Bir an evvel bu karıya had bildirmeli

Bu adamı resmen yemeye çalışıyorlar ve yönetim de buna sessiz kalıyor taraftar affetmez bi bakmışsın başkan oluvermiş sayın Özbek

Bu herif bence forumda birisi. Benim aldığım hissiyat o yönde ha ismi farklıdır o ayrı.

Bizim konuştuğumuz ne varsa herif aynını yapıyor. Özellikle transfer ettiğimiz isimler bir gözden geçirilmeli.

Artık bu adami eleştirmeyin. Yeter... Tek başına neler yaptı. Pisliğe karşı durabilen bir takım kurdu. Geçen sene size suanki kadroyu söyleseler inanmaz dalga geçerdiniz. Yetmedi pisliğe pislik demeyi bildi. Tek başına tüm ali koc ve paralı köpekleri ile mücadele etti. Halende ediyo. Yönetimde sesi çıkan tek kişi. Neden sürekli bu adamı eleştiren insanlar görüyorum Galatasaray forumunda. Gidin sesi hiç çıkmayan bazı yöneticileri eleştirin... Dua edinde Erden başkan var... Hatta bence bu işlere girmesin. Sadece transfer ve mali işlerle ilgilensin. Yönetim 1 kişi sanki anasını satıyım. Diğerleride çıkıp bu pisliklerle mücadelede elini biraz taşın altına soksun. Neyden cekiniyolarsa.

Daşşaklarini yesinler senin baskanim. Başta y koç olacak o herif

10 kollu ahtapot gibi her yere yetişiyo çok garip adam.Milyarlık şirket yönet,Galatasarayın transferiyle ilgilen,oyuncu dertleriyle ilgilen,saha dışında lalesine malesine,şikecilerin taşeronlarına karşı çarpış,salon-tesis-florya-riva projeleriyle ilgilen bundan arta kalan zamanda da hem Galatasaray'ın hem de kendi şirketinin deprem yardımlarını yönlet.Nasıl yetişiyor acaba bunların hepsine çok acayip.

Geri
Üst Alt