Erden Timur

cok degerli bizim icin cok calısıyor lakin cok yalnız bırakıldıgını düsünüyorum kendisine 1 kişi dahi saglam destek vermıyor

Kendi kendimize kaos yaratmayalım. Başkan arkasında, taraftar arkasında, daha kim ne destek verecek ben çözemedim? Veya ne yapmamız bekleniyor? Birinin nasıl daha arkasında olunabilir? Kaldı ki hizmet edecekse yüce Galatasaray kulübü ve taraftarına ediyor, buraya layık görülen herkes görevini de layığıyla getiriyor olmalı zaten. Biz kulübün menfaatini düşünen insanlara hasret kaldığımız için erden timur ekstra lütuf gibi geliyor. Çabalarından dolayı elbette kendisine müteşekkiriz, ancak bana sorarsanız herkes destekliyor ve erden timur da yapması gerekeni yapıp görevinin hakkını verebiliyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kadar salakça zarar vermeye çalışmak yalnızca fenerbahçelilerin yapacağı bir şeydir. Erden abi gördüyse eğer kahkaha atmıştır.

Çok büyük adamsın be Erden Timur koskoca Koç’u maymuna çevirdin

Seni fb bjk falan değil koşulsuz şartsız hocanın arkasında olman bitirecek haberin yok

bir maç gitti die saçmalıyosunuz yaw. bu kadar skora bağlı taraftarlık yapmayın bu yol doğru değil. en ufak bi tökezlemede hiç şaşmıyor aynı şey.
iyi top oynuyor takım dün hariç. basak maçında göreceğiz akıbetimizi. öyle yada böyle bu takım bu sene şampiyon olacak.

Geri
Üst Alt