Erden Timur

1685957072880.webp

erden ağbinin telefonda üstte tielemans altta da tielemansın menejeri diye tweet atan adamın telefonunu alıp camdan aşağı atmak gerekiyor

Ben Tostos ağabey bir dönem daha başkanlık yapsın Erden Başkan ondan sonra gelsin istiyorum

Sebebi belli, dönem limiti var, Erden ağabeye dört senede doyamayız. Tostos ağabeyle iki sene daha götürüp gelsin totalde 8 sene şov izleyelim

Bu arada bence iki yıllık dönem çok kısa oluyor, tekrardan üç olmalı

Ben Tostos ağabey bir dönem daha başkanlık yapsın Erden Başkan ondan sonra gelsin istiyorum

Sebebi belli, dönem limiti var, Erden ağabeye dört senede doyamayız. Tostos ağabeyle iki sene daha götürüp gelsin totalde 8 sene şov izleyelim

Bu arada bence iki yıllık dönem çok kısa oluyor, tekrardan üç olmalı
Şu an 3 zaten ama yeni tüzük kurulu olacak ve yeni tüzükte idari ibra olmayacağı için 2 sene olması gibi bir teklifi var yönetimin görüşülecek belki 3 sene kalır. Bence de bir dönem daha daha güçlü yönetimle Özbek kalıp Erden Timur bu şekilde devam etmeli hem projelerinde tamamlanması için. Bu sene sonuna kadar Florya inşaatı başlar seneye de stadın yanındaki alanın inşaatı başlar. Bunların ve Kemerburgazın tamamlanması için bir dönem daha Özbek olabilir.

hala cemalnur sargutla beraber oldugu video uzere cemaatci damgasini yedirmeye calisiyorlar. bunu yapan kesim kiskanc ergen fblilerden olusuyor

Hepsini teker teker acikladi reis

Bein deki konusmami? Tam olarak ne aciklamis ben mi farklibirsey kacirdim? Yani yanki uyandiracak yada birilerin kirli oyunun ortaya atacak birsey demedi heralde.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyle birsey yok cunku

LİGİ BİTİRTMEYİZ' SÖZLERİ

'Ligi bitirtmeyiz' açıklamamdan sonra özür diledim. Sonra belki 10 kez özür diledim. Ülkemizde hatasından sonra özür dileyene rastlanmıyor pek. Ondan sonra çok açıklama yapıldı. Sportif gerçekliği yok şeklinde. Bu ligi yok sayıyoruz anlamına gelir.

"Bu lig şaibeli demek... Böyle bir şampiyonluğun ardından bunu söylemek ne kadar doğru. Rakiplerimiz de şampiyonluk puanları topladı. Biz ligin birçok istatistiğinde ligin lideriyiz. Daha nasıl hak edebilirsiniz bir şampiyonluğu?"

ABİM.
Yıllarca beraber çalıştım. KRAL adamdır

Geri
Üst Alt