Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.063
- 10.354
- 2.413
Oh icerden haber alirsin o vakitABİM.
Yıllarca beraber çalıştım. KRAL adamdır
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oh icerden haber alirsin o vakitABİM.
Yıllarca beraber çalıştım. KRAL adamdır
ERDEN Abimle muhabbetim iyidir selamı sabahı esirgemiyor KRAL adamdır
Diyip dudaklara yapışmış mı?Ankaragücü maçı sonrası dönüş uçağında geçen diyalog:
Mauro Icardi: "Sen seneye de bu kadar çok çalışacak mısın president?"
Erden Timur: "Ben hayatım boyunca kendi işimde de bu tempoda çalıştım, başka türlüsünü bilmem."
Mauro Icardi: "Sen 2 sene daha böyle çalışırsan Galatasaray, Avrupa’daki en büyük takımlardan birisi olur."
Erden Timur: "O dediğin sen olmadan olmaz."
(Milliyet)
Icardi kalp isareti yapmis, Erden bey de loveyou2 demis.Diyip dudaklara yapışmış mı?

Ankaragücü maçı sonrası dönüş uçağında geçen diyalog:
Erden Timur: "Ben hayatım boyunca kendi işimde de bu tempoda çalıştım, başka türlüsünü bilmem."
Mauro Icardi: "Sen 2 sene daha böyle çalışırsan Galatasaray, Avrupa’daki en büyük takımlardan birisi olur."
(Milliyet)
neyse senin ceza vermen benim de ceza almam gereken bir yere gidecek konuIcardi kalp isareti yapmis, Erden bey de loveyou2 demis.
![]()
Ankaragücü maçı sonrası dönüş uçağında geçen diyalog:
(Milliyet)
İşi ne?Kişiye tapınma kültürünü bırakmak lazım
İşini yapıyor
Onu ben de bilmiyorum. Neyden sorumlu. Ancak bir insan sorumlu olduğu işin en iyisi yapmalıdır.İşi ne?
Atamdan alıntı yaptın, buna karşı cevabım yok.Onu ben de bilmiyorum. Neyden sorumlu. Ancak bir insan sorumlu olduğu işin en iyisi yapmalıdır.
Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır