Erden Timur

neden galatasaraylı insan dürüst değil midir?
dürüst insan sözünde durmaz mı?

peki erden timur şu an ne yapıyor?
palavra mı sıkıyor? belge varsa neden göstermiyor?
Erden başkan dürüst birisidir.Üst de yazılmış belgeleri açıkladı diye.Ben yaz gelince pek takip edemedim.Bu şampiyonluk süreci çok yordu bizleri.Lale Orta ve hakemlerinin Fb'ye verdiği penaltılardan dolayı iyi gerildik..

Erden başkan dürüst birisidir.Üst de yazılmış belgeleri açıkladı diye.Ben yaz gelince pek takip edemedim.Bu şampiyonluk süreci çok yordu bizleri.Lale Orta ve hakemlerinin Fb'ye verdiği penaltılardan dolayı iyi gerildik..
herhangi bir belge açıklamadı. Bekliyoruz kamuoyu olarak
eğer belge yoksa ve galatasaray'ı bu yollarla şampiyon yapmaya çalışıyorlarsa

küfürden başka bir şey demem bunlara

herhangi bir belge açıklamadı. Bekliyoruz kamuoyu olarak
eğer belge yoksa ve galatasaray'ı bu yollarla şampiyon yapmaya çalışıyorlarsa

küfürden başka bir şey demem bunlara
:D
cennet-mahallesi-yunus-1.webp

Genc oyuncular icin bir cözüm bulmali. Misal Gecen sezondaki Hamza dünkü hamza ile baya fark vardi, ciddi ciddi geriye gitmis. Bu gencleri takimda tutarak onlara iyilik yapmiyoruz ama sirf laf olsunda diye yetenekli oyuncunu alt liglere gönderip gelismelerini iyice yavaslatiyoruz.

Ücüncü lig takima kiralasak orda kimden ne ögrenecek? En mantiklisi fransa, belcika veya hollanda alt lig takimi ile anlasma yapacaksin yada böyle bir takim satin alip genc oyuncularini, yerli yabanci farketmez oraya gönderip iki yil düzenli sekilde oynatacaksin. Zaten o iki yil icinde kendini gösterir o oyuncu, tamam mi devam mi diye. Her iki yilda bir bile bu sekilde ilk 11 oynatacak oyuncu cikarirsak ciddi para tasaruf ederiz

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birde alt yapiya artik ciddi anlamda el atilmali. Kemerburgszda bilmem kac antreman saha yapilacak bu gencleri gördükce bosa yapiliyor bunlar. Alt yapimiz icin ciddi bir arastirma yapilsa yüzde 50 kesin kongre üyelerin torunlari, ogulari, yigenileridir, yüzde 25 eski futbolcularun akrabasi, yüzde 20 zengin taninmis insanlarin akrabasi cikar, sirf geri kalan yüzde 5 kendi hakki ile ordan olanlardir, onlarda yillar gectikce bu torpil düzenden bikip kaciyordur baska takima. Galatasaray gibi bir takim en az ama en az her üc yilda bir genc cikarmasi gerek, ilk 11 olur yedek kadrosu icin olur , bz bir transfer daha az yapilmasi anlama gelir. Artik su alt yapiya önem verip torpil düzeni yikkin.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamı üzmeyin, kırmayın, pamuklara sarıp koruyalım başka bir Erden Timur yok. Bizim için o kadar önemli bir değerli ki tüm emekleri için teşekkür ediyorum.

8-9-10 temmuz erden timur dedik ve yanilmadik.tesekkur ederim,bugünleri olumlu kullandığın icin

Erden Timur: Camianın içinde bir hata yapsalarda çullansak diyen örgütlü bir grup var.

Erden Timur: Bana atanmış yönetici diyorlar, ben seçimde her yerde vardım.

Geri
Üst Alt