Erden Timur

IMG_1170.webp

vay be! ne adam ama! dursun secilsin istememiştim geçen sene ama erden başkan nasıl bir şey çıktı ya

Avrupayı turlayıp duruyor. Eğer uçak kiralıksa çok para gidiyordur.

En iyisi kulübe bir özel uçak almak... İlklerin takımından bu beklenir... Hem de çok havalı bir şey olur.

Angelino: "Erden Timur'un en başından beri bana yaklaşımı, Galatasaray'a gelmemde kilit faktörlerden biri oldu."
Angelino: "Barcelona'ya gelip beni ziyaret etmesi, bana olan yaklaşımı, karar vermemi kolaylaştırdı."

Barselona'ya neden gittiği belli oldun erden başkanın:asd:

Kimse Fb'nin transferlerine bakarak Dursun başkan ve yönetimini eleştirmesin.Bizim farkımız şampiyon olmamız.Kadromuzu da korursak 2-3 transferle tam takım oluruz.Alacağımız oyuncuların çoğu Şampiyonlar Ligi'nde olmamızı isterler bence.Örneğin Joao Felix zor 1 transfer sen bu adamla şimdiden görüşmek istesen bile görüşmez.Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister.Zaten sol bekimizi almışız 3. forvetimizi almışız ek olarak yedek forveti de almak üzereyiz ve tabii ki forvetimiz de alındı.Bu rakip takımlıların gazına gelip eleştirmemliyiz.Dursun başkan ve ekibine destek olmalıyız bence..

Kimse Fb'nin transferlerine bakarak Dursun başkan ve yönetimini eleştirmesin.Bizim farkımız şampiyon olmamız.Kadromuzu da korursak 2-3 transferle tam takım oluruz.Alacağımız oyuncuların çoğu Şampiyonlar Ligi'nde olmamızı isterler bence.Örneğin Joao Felix zor 1 transfer sen bu adamla şimdiden görüşmek istesen bile görüşmez.Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ister.Zaten sol bekimizi almışız 3. forvetimizi almışız ek olarak yedek forveti de almak üzereyiz ve tabii ki forvetimiz de alındı.Bu rakip takımlıların gazına gelip eleştirmemliyiz.Dursun başkan ve ekibine destek olmalıyız bence..
playing-a-video-adrian-boseman.gif

Min. 3, mümkünse 5 os almak durumunda.

Adam yürüyen ball yeminle
Her yere 2 araba gidiyor vir arabada kendisi diğer arabada balls taşınıyor

Geri
Üst Alt