Erden Timur

Timur Bey, ya getirdiğiniz futbolcuları oynatacak hoca bulun ya da hocanın oynatacağı futbolcular getiriniz.. Belli ki yanlış giden birşeyler var.. Yoksa her sene 2-3 Yusuf Demir vakası ile 3-5 seneye kalmaz finansal olarak gümleriz.

Umarım zani işi medyada konuşulan gibi değildir eğer öyleyse işimiz var seninle

Benden önce davrananlar olmuş :)
Bu kolajla uğraşıp milleti küçümseyerek kendini iyi mi hissettin bilmiyorum ama madem alıntıladın o zaman şunu bil, Erden Timur'u hiçbiriniz tanımazken ben başkanlığı için burda yangınını başlatan kişiyim. Yöneticimiz olmadan cok önce feyz aldığım ve çok sevdigim insanlardan biriydi artık yöneticimiz ve sevincimiz oldu.

Geçtiğimiz yıl onu eleştirdiğim birkaç mesajımı alıntı yapıp dalga geçmeye teşebbüs eden ikinci kişisin. Bir insanı sevmek onun yanlış yaptığını düşündüğün bir davranışını eleştirmeye engel değildir, olmamalıdır. Eleştirdin diye de tersi geçerli olmuyor. Eleştiri zaten sevdigin kişiye ve saygı çerçevesinde yapılır.

Senden ricam bundan sonra benim mesajlarımı alıntılama. Senin küçümseyici tavrını begenmiyor ve muhattap olmak istemiyorum.

Bu kolajla uğraşıp milleti küçümseyerek kendini iyi mi hissettin bilmiyorum ama madem alıntıladın o zaman şunu bil, Erden Timur'u hiçbiriniz tanımazken ben başkanlığı için burda yangınını başlatan kişiyim. Yöneticimiz olmadan cok önce feyz aldığım ve çok sevdigim insanlardan biriydi artık yöneticimiz ve sevincimiz oldu.

Geçtiğimiz yıl onu eleştirdiğim birkaç mesajımı alıntı yapıp dalga geçmeye teşebbüs eden ikinci kişisin. Bir insanı sevmek onun yanlış yaptığını düşündüğün bir davranışını eleştirmeye engel değildir, olmamalıdır. Eleştirdin diye de tersi geçerli olmuyor. Eleştiri zaten sevdigin kişiye ve saygı çerçevesinde yapılır.

Senden ricam bundan sonra benim mesajlarımı alıntılama. Senin küçümseyici tavrını begenmiyor ve muhattap olmak istemiyorum.
Milleti niye küçümseyeyim. Ben ilk zamanlar ki düşünceler nelermiş millet nasıl yangın yerine çeviriyormuş ortalığı onu göstermişim. Sen buna küçümsemek diyorsan senin değin gibi olsun. Bundan sonra seni alıntılamam merak etme... Bu arada burada başkasını rencide etmemeye özen gösteren nadir kişilerden biriyimdir. İyi forumlar...

Tüm doğru yaptığın işler verdiğin paralar silindi.
Seni eleştirmiyorum sana hakaret ediyorum ÇÜNKÜ sen Zanioloyu 30-35 Milyon € arasına zorunlu opsiyonla verdin.
Çünkü Zaniolo gitmek istiyordu senin görevin istememesini sağlamaktı :)

Allah akıl fikir versin bizim taraftara.
Allah seni de başımızdan eksik etmesin Erden Başkan. Eleştriyi yaparız Eleştiri iyidir ama ağzımız bok kokarak sana post ATMAYACAĞIZ. Atanıda rencide edeceğiz mümkün mertebe.

Ulan kulupten nemalanıpta sülük gibi 40 sene yapışan adamlara alışmışsınız.

Ne kazançlar sağladı lan bu adam varlığıyla bize. Birazcık edep ya hu.

Her ne olursa olsun sana güveniyorum
Çünkü biliyorum ki bizden birisin
Buna dayanarak taraftarın sana olan güvenini boşa çıkarmayacağını ümit ediyorum

1692122067850.webp

Bu adam elinden geleni yapıyor. Ama bir noktadan sonra teknik ekip için önemli bir karar vermesi gerekecek.

Her zaman güvendim her zaman da arkasındayım almayarak hata yapmışta olabilir zaman gösterecek 1 yanlış yaptı diye yaptığı onca doğruyu silmek haksızlık olur.

Erden başgan eden hazard'ı getir. Senin şanına yıldız isimler yakışır. Takım oyununa uyan isimsiz adamları alma sakın.

Ramos-ziyech-hazard hamlesi bekliyorum.

Erden başgan eden hazard'ı getir. Senin şanına yıldız isimler yakışır. Takım oyununa uyan isimsiz adamları alma sakın.

Ramos-ziyech-hazard hamlesi bekliyorum.
Tete, Zaniolo, Torreira, Icardi...

hakkaten hep işi bitmiş adamları alıyormuş. Kötü insan olmayın.

okan hocanın her transfer konusu açıldığında üzerine basa basa söyleyerek istediği rashica'yı beşiktaş'a kaptıran yönetici. gedson vol2 vakası yarattı.rashica-zaniolo kanat rotasyonunu tete-ziyech yapmaksa eğer vizyonu, umarım başkan falan olmaz. kendisine hala ÇOK güveniyorum ama hiç beklemezdim.

Rashicanın gidişi ve doğruysa Ziyech hamlesi artık kontrolü kaybettiğimizi gösteriyor. Transfer dönemi keşke daha erken kapansa.

Orta saha almalıydık
İcardiyi almalıydık
Rashicayı almalıydık

Almamız gereken 1 hamle hariç her şeyi yaptık :) Canı sağolsun Erden başkanın ama iş kötü noktaya gidiyor bile bile lades olacağız gibi.

Geri
Üst Alt