Erden Timur

Koskoca Fatih Terim eleştirildi, hatta hakaretler edildi. Onca başarısına rağmen edilmeyen laf kalmadı. Sırf bir sezonluk başarısı sebebiyle Erden Timur mu eleştirilmeyecek? Fanboyluğu bırakmalı Galatasaray taraftarı. Şu turun bir numaralı sorumlusu kendisi. Şov transferi Zaha da evde Fifa oynuyordu muhtemelen.

iyi bir sportif direktör getirip sportif kararları ona bıraksın

bu adama o kararları bıraksan okan'ı da tutmaz, bu akşamki sonuç bi yöneticiye çıkarılacaksa metin öztürk eleştirilmeli, getiren de tutan da o. sahada bu adamın aldırdığı oyuncular saçmalar o zaman eleştirilir anlarım

ha 50 gün beklettiği orta sahayı da getirsin bi zahmet tabi o da ayrı mesele.

transferde tek eksiği o, sonra şubat'a kadar yatsa sesimi çıkarmam

bu adama o kararları bıraksan okan'ı da tutmaz, bu akşamki sonuç bi yöneticiye çıkarılacaksa metin öztürk eleştirilmeli, getiren de tutan da o. sahada bu adamın aldırdığı oyuncular saçmalar o zaman eleştirilir anlarım
benim elestirmem icin oyuncuların kotu cıkmasına gerek yok iyi cıksalar da elestiririm. futbol konusundaki yetkinligi belirsiz tek bir adamın kulupteki butun sportif kararları vermesi yanlış. eninde sonunda patlayacaktı.

ha bu transferleri erden timur kendi başına yapmıyor, arkasında guvenilir bir futbol aklı var dersen eleştirimi geri alırım ama bize yansıtılan erden beyin bu işleri kendi başına yaptığı.

ortasaha kararı kimin kararıydı merak ediyorm hocanınmı yada kendsininmi

yoksa 2si birdenmi acele etmeyelim dediler

benim elestirmem icin oyuncuların kotu cıkmasına gerek yok iyi cıksalar da elestiririm. futbol konusundaki yetkinligi belirsiz tek bir adamın kulupteki butun sportif kararları vermesi yanlış. eninde sonunda patlayacaktı.

ha bu transferleri erden timur kendi başına yapmıyor, arkasında guvenilir bir futbol aklı var dersen eleştirimi geri alırım ama bize yansıtılan erden beyin bu işleri kendi başına yaptığı.

valla futboldan anlamayan adam bonservis diye kulübün kasasında 20 milyon çıkartıp (yarısı icardi) bu kadar kaliteli ayağı galatasaray seviyesinde takıma kazandıramaz bence.

ha oyuncu satışında, saha içi müdahelede bence de yetkin ve etkili yönetci veya profesyoneller lazım. ama 1.5 yılda erden timur'un gösterdiği yöneticilik işlerine bakarak görev tanımında onları da sağlamanın kendisine ait olduğuna dair bi kanaat getiremedim. başkan ve 2. başkanın o konuların üstüne erden bey olmadan da eğilmesi gerek.

Koskoca Fatih Terim eleştirildi, hatta hakaretler edildi. Onca başarısına rağmen edilmeyen laf kalmadı. Sırf bir sezonluk başarısı sebebiyle Erden Timur mu eleştirilmeyecek? Fanboyluğu bırakmalı Galatasaray taraftarı. Şu turun bir numaralı sorumlusu kendisi. Şov transferi Zaha da evde Fifa oynuyordu muhtemelen.
Hocam Zaha'nın evde olmasıyla Erden Timur'un alakası nedir? Adam sakat, ne yapılabilir ki şuan? Zaha gibi bir adamın bonservissiz transferi gereksiz diyorsan anlarım ama bugünkü Kerem'i mi tercih etmezsin Zaha gibi bir oyuncuya diye düşünüyorum. Ortasaha transferinde geç kalındı bence de ama ona rağmen elimizde en azından Molde'nin hakkından gelecek kadro var. Birinci dereceden sorumlu yapmak makul değil adamı.

Takımı gençleştir. Latin Amerika'ya falan bir bak Kerem'e 3.7m bonservis verene kadar. Teknik ekibine biraz bilim kat. Futbol sadece transferle olmuyor.

Öylesine fazla para harcamayalim. Oliveira falan giderse, scoutlarin önerdigi düsük maasli genc adamlar alalim

Eleme sürecindeki rakiplerin derece kolay olması bizi transferde de ince elemeye sevk etmiş olabilir. Erden Bey'e haksızlık edildiği kanaatindeyim.

Birinci dereceden sorumlu Hoca bu rezaletten.

Hocam Zaha'nın evde olmasıyla Erden Timur'un alakası nedir? Adam sakat, ne yapılabilir ki şuan? Zaha gibi bir adamın bonservissiz transferi gereksiz diyorsan anlarım ama bugünkü Kerem'i mi tercih etmezsin Zaha gibi bir oyuncuya diye düşünüyorum. Ortasaha transferinde geç kalındı bence de ama ona rağmen elimizde en azından Molde'nin hakkından gelecek kadro var. Birinci dereceden sorumlu yapmak makul değil adamı.
Alakası hazır olmayan transferler yapılması. Takımda ligde zaten sol kenarda sınırdan dolayı Kerem'in oynaması gereken denklemde Zaha transferinin yapılması. O transfere kadar kendisini eleştirmedim, Zaha işi benim için transfer zihniyetini anlayabilmek için, tümevarım için net bir doneydi. O sebeple bu transfer üzerinden örnekliyorum. Bir tane dahi hazır adam yok aldıklarımız arasında. Okan hocanın da büyük sorumluluğu var, yok demiyorum ama benim kanaatimce büyük sorumlusu Erden Timur. Farklı düşünüyorsanız saygım var.

Kurayı bekliyor bence .

Kol Gibi zor bir grup gelirse Bence adam akıllı 8 numara almaz gibime geliyor.ballı bir kura çekersek ona göre daha kaliteli bir 8 numara alır gibi

Alakası hazır olmayan transferler yapılması. Takımda ligde zaten sol kenarda sınırdan dolayı Kerem'in oynaması gereken denklemde Zaha transferinin yapılması. O transfere kadar kendisini eleştirmedim, Zaha işi benim için transfer zihniyetini anlayabilmek için, tümevarım için net bir doneydi. O sebeple bu transfer üzerinden örnekliyorum. Bir tane dahi hazır adam yok aldıklarımız arasında. Okan hocanın da büyük sorumluluğu var, yok demiyorum ama benim kanaatimce büyük sorumlusu Erden Timur. Farklı düşünüyorsanız saygım var.

Geçen seneki başarıyı sağlayan kadrodan sadece Rashica eksik, onun da yeri çok daha iyileriyle dolduruldu. Geçen sene iki maçta da feneri parçalayan takımın şu kuradaki takımsılara (Molde iyi takım ama Allah için) karşı transfere ihtiyacı yoktu bence. Icardi gibi bir herif bonservisiyle alındı, bu bile tek başına başarılı bulma sebebi benim nazarımda. Farklı düşünüyoruz, olabilir.

Geçen seneki başarıyı sağlayan kadrodan sadece Rashica eksik, onun da yeri çok daha iyileriyle dolduruldu. Geçen sene iki maçta da feneri parçalayan takımın şu kuradaki takımsılara (Molde iyi takım ama Allah için) karşı transfere ihtiyacı yoktu bence. Icardi gibi bir herif bonservisiyle alındı, bu bile tek başına başarılı bulma sebebi benim nazarımda. Farklı düşünüyoruz, olabilir.
Sadece Rashica eksik diyerek açıklanamaz bu mevzu. Kaldı ki tutmuş bir düzenden bir tane dişliyi çekersen o yapı çöker. Tete, totalde Rashica'dan daha iyi olabilir ama bizim takımın oyunu için değil işte. Çizgiye inecek tipte oyuncu kalmadı takımda. O burada dalgaya alınan bek takibinin önemini özellikle CL maçlarında bolca göreceğiz. Transfer çılgınlığı sebebiyle Oliveira da direkt çöp olmadı mı? Geçen sezonki oyunun en büyük kahramanlarından biriydi, takımın oyun aklıydı. Şimdi ya gidecek ya yedek kalacak. Bu konularla ilgili çok kez etraflıca yazmaya çalıştım forumda, hakikaten yoruldum. Bu sebeple makul bir şekilde açıklayamıyor olabilirim şu an ama sadece Rashica eksik diyemeyiz, işin özeti bu benden yana. Icardi işi için övgü gerekiyor ve yeterince yapıldı. Kaldı ki Icardi'nin süreçteki katkısı olmasa tillahı gelse alamazdı.

İcardide hazır değil. Oynattığı yok hocanın diger adamlari. Hazır olan keremide görüyoruz. Hazirdan kastımız nedir tam olarak?

Torreira Oliveira Mertens üçlüsünün hazır ve formda olsalar dahi bizim takımı CL'de ve hatta ligde yürütme ihtimali yok bence. Çöp çekmek ayrı lakin yetersizlik de gün gibi aşikar.

Ah ulan ah

Metin Öztürk denen herifi alt edemedin ya ona yanarım başkanım

Rose yahut De Zerbi ile şu an CL'de kime kaç atarız hayalini kuruyorduk

Geri
Üst Alt