Erden Timur

Tatilden ne zaman dönüyor?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne olursa olsun sana güveniyoruz, elinden geldiğini yaptığına da eminiz. Hepimiz değil ama önemli bir kesim en azından böyle düşünüyor bence.

Son gün Icardi'yi indirdiğin gibi güzel haberlerini alırız İnşallah.

Adamda suç bulmamak için bulduğunuz bahaneler beni hayretler içerisinde bırakıyor.

Doğru düzgün bir orta saha alınmadığı ve diğer yapılan transferlerin neredeyse tamamı hazır halde olmadığı için az kalsın ŞL'ye katılamıyordu bu takım.

Adamda suç bulmamak için bulduğunuz bahaneler beni hayretler içerisinde bırakıyor.
Geçmiş yönetimleri işini iyi yapmamış olması buna sebeb oluyor bence, mesala akp'li dayılar çay içince mutlu oluyorlar çünkü çok eskiden onu bile yapamamışlar şu an elinde bulunanı büyük nimet sanıyor, yoksa erden timur'un icardileri zahaları başarı değil normal işini yapan bir yönetici skalası bunun zaten yapılması lazım, bize hep yapmayanlar denk geldiği için böyle. oldu.

Yavşak fenerlilerin algı oyunlari işe yaramış hemen elestiriler başlamış.
Çok değil bir kaç sene önce şuan ki mevcut orta sahaya bile göbek atardık ama suç erden timur da alıştırdı bunlara.
Kerem var zaha'ya ne gerek var seferovic geldi icardiye gerek yok derdi kimse bisey demezdi alıştırdı bizi şimdi ndombele istemiyor hatta amrabat'i bile istemeyen var

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kendisini çok severim ama orta saha transferi başarısızlıkla sonuçlanırsa sezonun çöp olma ihtimali var. Orta saha transferinin bu döneme bırakılması bence büyük bir hata oldu. Gerekirse Zaha'yı almazsın ama orta saha olayını net bir oyuncu ile bitirirsin. Hepimizin de kafası daha rahat olurdu. İşte orta saha o kadar kritik bir mevki.

aynen kardeşim yavsak fblilerin oyununa geldik erden baskanı yiyiyoruz.

erden baskanı yiyen yok bu 1
erden baskan her boku kendi yapmaya çalışıyor-mecbur kalıyor kulupte baska yönetici olmadığı için gidip buna isyan etsin bizde erden baskan güclüyken kim yatıyorsa yönetimde keselim biletini bu 2
tamamen plansız programsız bok gibi bir transfer dönemi geçiriyor bu 3
eğer şansa kadere iyi bir orta saha almazsa sezonu çöpe attık bu da 4

erden başkan ağzınıza sıçsa vardır bir bildiği diyeceksiniz bokunu çıkarmayın artık. Orta saha almazsak 2 ay sonra söveceksiniz.
biz eleştiriyoruz siz direkt söveceksiniz gelip bize taraftarlık öğretmeyin.

Orta saha transferi hususunda eleştiri alıyor.
Daha transfer bitmedi ama en önemli parçanın bu kadar geçikmesi ki şampiyonlar ligi gidiyordu bu kumar yüzünden eleştiriye sebep oluyor.
Bunun pek algı ve benzeri şeyler ile alakası olduğuna katılmıyorum.

Mevcut takım zaten lig ve avrupa kupasına katılım için yeterliydi.
Erden başkan uzun vadeli daha büyük başarılar için risk aldı. Guruplarda karşımıza çıkan Bayern ve Manchester ile yarışacaksak bu riski almak gerekiyordu.

Transfer işlerinde bu kadar arka planda kalan, kendi parası gibi kılı kırk yaran bir yöneticiyi daha önce hiç görmedim. Galatasaray aşığı olması lazım başka açıklaması yok. Takdir ve teşekkür ediyorum, örnek alınacak bir profil.

İstifa falan yok. Hatta hiç 8 numara almasa bile kalmalı. Maalesef daha iyisi yok. Abdürrahim'i mi istersiniz yoksa Burak'ı mı? Bırakalım adam işini yapsın. Kimse kusursuz değildir.

adam eleştiriliyor diye bazıları niye kızıyor?

fatih terim gibi kulüp efsanesi bile yerden yere vuruldu başarısız olduğunda. hata yaparsa tabi ki eleştirilecek.

en büyük hatası transfer yapacağı her mevki için dünya starı alma isteğinde olması.

Ben de eleştiriyorum ama twitter ya da göz önünde bulunan mecralarda yapmam bunu, böyle forumda kendi çapımız da sinirlenip kızıyoruz, kimsenin duyup göreceği de yok. Bizimkisi içeriden hayıflanmak. Onun kulübe verdiği katkının milyonda birini vermemişimdir burada hava civa yapıyoruz sohbet ortamı olsun zaman geçirmek olsun babında, ama korktuğum bir şey var bu adam çok ciddi bir külfete soktu bizi tonlarca maaş, yüklü yüklü sözleşmeler yarın öbürgün ben taraftara sinirlendim ayağına çeker giderse hapı o zaman yutarız işte bu kulüpte bozduğumu düzelteyim aldığım gibi bırakayım diye düşünen bir tane insan evladı olmadı her giden yeni gelene kol gibi bir şey bırakıyor bu sefer bırakılacak şey kol'un çok üstünde sorun o, toparlamamız yıllar alır.

kendisinin yerinde olsam son orta saha transferini de yapar, transfer dönemi bittikten sonra ceketimi alır giderim. çok değil 6 ay sonra kendisini eleştirenler kapısına gidip ne olur geri dön, beşiktaşlılar çok konuşmaya başladılar diye ağlarlar.
Besiktas mi?

Geri
Üst Alt