Erden Timur

Beyler
Plan beyler

Neyse biz 40 milyonluk adamlara teklif götürdük sonuçta.

Bu vecino mudur nedir bunu harbi bu paralara alıyorsan destek mestek yok sana ...

Galatasaray kadrosu Fenerden daha iyi, her mevkide bizim futbolcularımız Fenerden iyi , Torreira > Fred
Ziyech > Simanski
Demirbay > İsmail yüksek.

Simanski iki gol atti diye , dunya yildizi mi oldu bir kac hafta sonra FB taraftarı onu isliklayinca görecem ben. Bugün gördük feneri ilk yarı ankara sahadan sildi , fenerin her sene klasik lige başlaması. Sen bizim kadromuzda kimlerin olduğunu bilmiyorsun herhalde , milli aradan sonra tum oyuncular hazır hale gelir ucariz rahat ol.
Renktaş sezon 10 hafta değil ben de biliyorum kadromuzun kağıt üstünde ligin fersah fersah üstünde olduğunu şimanski iyi demiyorum ama kağıt üstünde fredle birbirini tamamlıyor arkalarına sağlam 6 çekseler en iyi orta saha rotasyonunu kuruyorlar bizim mevcut rotasyonumuz geçen sezonun da gerisinde. Geçen sezon son haftalar neler yaşadım sergio ya neler söylendi herkes hatırlıyor çok uzun süre geçmedi üstünden . Bu sezon lig hariç avrupa maçların var müncih deplasmanına çık bakalım toreira vecinoyla tuchel bile neler yapar bize . Herkes artık Burak elmas dönemi Mustafa Cengiz dönemi bittiği için seviniyordu burada şu transferi onlar bile yapmazdı muhtemelen ya . Ya elimizde yedek 6 yok ya daha kötü bir plansızlık olamazdı ya madem bu vasıfsız gelecekti bari Berkan kalsaydı hem daha iyi hem Türk

Vecino'ya o parayı verirsen ve top oynamazsa taraftar seni yer. Bizim gibi destek olmak isteyenler de sana sahip çıkamaz hale gelir başkan.

muhtemelen seneye başkansın erden bey

gel bu yüksek maaş, adı büyük, geldiği takım popüler, transfer çalımı gibi şeylerden vazgeç

bu taraftarın senle ve hocayla hayalleri var yazık etme

Bir plan yaptım, olmadı, beceremedim, hata ettim, devre arasına kadar elimizdeki oyuncularla devam edeceğiz, devre arası eksiklerimizi tamamlayacağız dese daha az tepki çekerdi.

Adam saka maka plan tutmadi diye simdi tek Eyüp Aydin ve Berati kiralik cekip, transferi ocak ayina biraktik dese bu kadar tepki olmazdi gibi geliyor bana.

Hakaret edenler cok ayip ediyor istifa isteyenler cok abartiyor.Fakat hata yapti belliki en iyisi icin ugrasti ama olmiyacagini anladiginda en uygun ihtiyac giderecek isime coktan yonelmeliydi.Aklini kiraya vermis gibi vardir bir bildigi ne yapsa dogrudur tarzi yorumlarin ne kadar bos oldgunu gormus olduk elbette oda insandir hata yapacaktir.Onemli olan ders cikarmaktir ki cikartacagina inancim tam bizim icin cok kiymetli bir deger

Görünen o ki transferlerde inisiyatif alıyor. Ben, yıllarca üst düzey futbol oynamış, başarılı şekilde hocalık yapmış bir adamın bu yaz yapılan hamlelerin kahir ekseriyetini onaylamayacağına inanıyorum. Peki Erden beyin futboldan anladığına dair biz niye bu derece emin olduk, kendisi niye kendisinden bu kadar emin oldu ? Asıl mesleği inşaat olan işinde son derece başarılı bir iş adamı, çok iyi de bir Galatasaraylı. Bizde neden Salihamidzic, Kehl, Van der Saar gibi futboldan gelme transfer işleriyle ilgilenebilecek konuya hakim, liyakatli yöneticiler yok ?

her transfer doğruydu son güne fırsatı bekledik olmadı umarım 1 orta saha daha alırız ,kendisi uzun yıllar başkanımız olmalı

İki senedir yaptığımız transferlerin yarısı yanlış aslında

Şimdi geriye dönük bir baksanız bu oyuncu neden aldık almasaydık da olurmuş diyeceksiniz

Mitzö vasat
Yusuf çöpe giden sağlam para
Ross deneme transferi tutmadı ama maliyet düşük
Dubois bir Mariano etkisi yapmadı şimdi de küstürüldü
Zaniolo yerine gelen tete birkaç maç sonra küfür yemeye başlar eğer fifa bizi haksız bulursa 20m euro riski taşıyan bir transfer
Oliveira bence iyi ama bu sene yerine alınan oyuncu oliveiradan kötü
Kerem demirbay oliveira’nın yedeği ayarında bir topçu
Zaha, ziyeç soru işareti hazır olmayan maaş yükü olan ve pozisyon olarak önceliği olmayan transferler
Kaleci transferleri facia, muslera sakatlandığında b planı yok
Ramos peşinde neden koşuldu hiç anlamadım nelson değersizleştirildi ve küstürüldü ayrıca nelsonun pazarlanamaması da büyük bir beceriksizlik
Mata transferi dünyanın en gereksiz transferiydi
Mertens bir sezonluk transfer şu an ilk 11 oyuncusu hala çünkü yerine hazır adam alamadık takımın 10 numara akan bir oyuncusu hala yok ziyeç ne zaman hazır olur belirsiz
Seferoviç çok çok kötü transfer
İcardi tamamen piyango oldu bence gelirken kimse yüksek beklenti içinde değildi soru işaretleri fazlaydı ama tuttu kendini buldu oyuncu sonra da bonservisinin alınması başarıdır
Bakambu leş transfer haji wright çok daha iyi topçuydu bence alınabilirdi

Özet olarak geçen seneye göre güç kazandık diyebilir miyiz maalesef diyemiyoruz eldeki oyuncular da yaşlanmaya devam ediyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şimdi geriye dönük bir baksanız bu oyuncu neden aldık almasaydık da olurmuş diyeceksiniz

Mitzö vasat
Zaniolo yerine gelen tete birkaç maç sonra küfür yemeye başlar eğer fifa bizi haksız bulursa 20m euro riski taşıyan bir transfer
Zaha, ziyeç soru işareti hazır olmayan maaş yükü olan ve pozisyon olarak önceliği olmayan transferler
Ramos peşinde neden koşuldu hiç anlamadım nelson değersizleştirildi ve küstürüldü ayrıca nelsonun pazarlanamaması da büyük bir beceriksizlik
Mertens bir sezonluk transfer şu an ilk 11 oyuncusu hala çünkü yerine hazır adam alamadık takımın 10 numara akan bir oyuncusu hala yok ziyeç ne zaman hazır olur belirsiz
İcardi tamamen piyango oldu bence gelirken kimse yüksek beklenti içinde değildi soru işaretleri fazlaydı ama tuttu kendini buldu oyuncu sonra da bonservisinin alınması başarıdır

Özet olarak geçen seneye göre güç kazandık diyebilir miyiz maalesef diyemiyoruz eldeki oyuncular da yaşlanmaya devam ediyor

her transferin tuttugu nerde görüldü sadece bu yönetımde mı oldu bu iş

ali koc 100 tane adam aldı 10 tane tuttu

haji wright 9 mılyon euroya gitti

sen icardiya 10 mılyon euro vermıssın yedegıne 9 mu vereceksın

bakambu idare etsin diye alınmıs bi futbolcu

Mitzö vasat

napalım abi herşey 4x4 olmuyo mertens,torreira,icardi avrupada yokken geldi şampiyon yaptı fırsat beklemek her zaman tutmuyo

Geçen yıl son gün yapılan transferler de çoğunlukla vasat ve yanlıştı. İlginç bir yalaka bir güruh sayesinde suni bir beklenti oluştu

Şu an gecenin 3ünde ne kadar sinirli olsamda, Erden Timur canım ciğerimdir… böyle yöneticiler kolay yetişmiyor. Bu dönemde 8 transferinde hatalıdır ama bir o kadar da doğru işler yapmıştır başta İcardi gibi ikon ismini çözmek gibi. İstifaya çağırmak nedir yav… saçmalamayın

Geri
Üst Alt