Erden Timur

Zaniolo'yu beleş fiyata kiralamayacaktın o zaman, Mostafa Mohammed ve Morutan hariç hangi topçundan para kazanabildin? Adam satamamak da bizzat kendisinin suçu.
Nelsonu boeyi torreirayı satabilirlerdi bayagı yüksek bi rakama
istermiydin

yunusu falan kımse almaz gittigi takımda izledın mı?

Paran yoksa ana planda olmayan Ziyech'lere, Zaha'lara, Tete'lere 3'er 5'er milyon maaş dağıtmayacaktın Erden bey, önceliği ana ihtiyacına verecektin. Sezon biterken bu 2 takımın 8 ve 10 numara olmak üzere 2 eksiği vardı. İkisini de gidermedin, gittin her mevkiye adam aldın bu 2 mevkiye almadın. Feci zortladın bu transfer dönemi, rezalet bir planlama. Fiyasko.

kudur mehmet

21 yaşındaki şimanski'ye 2,75 milyon maaş istedi o maaşı veremezdim diyip 32 yaşındaki adama 2,4 milyon maaş vermek!
Orasını doğru demiş. Şimdi şimanski'ye de 2.75 verilmez. Versen Boey'i ne yapacaksın, Torreira'yı ne yapacaksın? Fener zaten her zaman oyunculara fazla fazla vermek zorunda kalmıştır. Bizde illa ki o gereksiz seviyelere cikmamiza gerek yok. Feneri Galatasaray'ın yerine para için seçen oyuncuya hele 5 kuruş verilmez.

Ben Erden beyi severim, vizyonlu adamdır, GS'yi cidden sever ama bu orta saha özelinde cidden ağır saçmaladı. Nasıl böyle bir şey yapabildi hala aklım almıyor, inanasım gelmiyor.

Ben Erden beyi severim, vizyonlu adamdır, GS'yi cidden sever ama bu orta saha özelinde cidden ağır saçmaladı. Nasıl böyle bir şey yapabildi hala aklım almıyor, inanasım gelmiyor.
son gün riskine girmiş zaten bi ay önceden. planlanan kimseyi alamazsan panik transferi yaparsın da (sıçış) vechino profilindeki adama verilen paranın bi açıklaması yok , bu sıvama oluyor

son gün riskine girmiş zaten bi ay önceden. planlanan kimseyi alamazsan panik transferi yaparsın da (sıçış) vechino profilindeki adama verilen paranın bi açıklaması yok , bu sıvama oluyor
Hadi kimseyi bulamadın diyelim en azından Breivik falan çekse genç oyuncu diye herkes şans verip sempatiyle yaklaşırdı, nasıl böyle bir tercih yapabildi aklım almıyor. Öyle böyle büyük pislemedi maalesef.

her transferin tuttugu nerde görüldü sadece bu yönetımde mı oldu bu iş

ali koc 100 tane adam aldı 10 tane tuttu

haji wright 9 mılyon euroya gitti

sen icardiya 10 mılyon euro vermıssın yedegıne 9 mu vereceksın

bakambu idare etsin diye alınmıs bi futbolcu

Ya hala anlamıyorsun Icardi sakatlandığında tüm çarklar duruyor takım duvara tosluyor bakambu idare eder artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fp6wPlNWYAEaTgx.jpg

bu sene hakikaten saçma sapan bir transfer dönemi geçirdik ne diyelim yapacak bir şey yok

Klasik türk insanı güç zehirlenmesi yaşadı.
Başarı benimle oldu herşeyi ben bilirim tavrıyla koca transfer dönemini hayal kurarak geçirdi.
Yaşlı adamlara zaafı var zaten bitik hazard hayali olan , alexiz sanchez hayali olan adamdan çok beklenti içinde değildim şahsım adına.
Geçen sezon şampiyonluk herşeyi unutturdu yusuf demire 6.5 milyon euro verem dede mataya umut bağlayan 31 yaşında olivieraya 4 yıl sözleşme veren adam erden timur.
İcardi ve torreira da ki başarısı çok harika algısı yarattı kendi de buna inandı çuvalladı.
Hiç şaşırmadım

Vecino'yu aldıysak orta saha konusunda sıçmışız öyle diyor oyuncu konusunda bilgi sahibi olanlar.

Böylelikle harika bir mercimek çorbası yapmış olduk ama bilin bakalım ne eksik: mercimek.

Geri
Üst Alt