- 12 Ocak 2013
- 48.769
- 56.192
- 4.128
Başkanım bu yaz free oyunculara zorunlu gidildi sıkıntı yok fakat devre arası ve yazın bu kadar piyango oyuncuların peşinde koşmayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu transfer dönemi hata yaptılar buna rağmen 2 kulvarda hedeflere gidiyoruz hem hoca hem yönetim hepsi hata yapacaktır yeterki zamanla doğruları bulsunlar o zaman büyük başarılara doğru yelken açarız.Takımı önceki başkan ve yönetimden bu seviyelere getiren Dursun başkan ve Erden başkanı tebrik ederim.Bu adamları futboldan soğutmamak gerekir..
Devre arasi icin harcama limiti var mi? Yok sanirim. Sezon sonunu bekleyecegiz gibi. Zaten istesende devre arasinda kaliteli oyuncu zor alinir.Başkanım bu yaz free oyunculara zorunlu gidildi sıkıntı yok fakat devre arası ve yazın bu kadar piyango oyuncuların peşinde koşmayalım
şov yapmadı. 2-3 kere açıkladı limit olmadığı için bu isimlere gittiğini.Sende transferin şov işi olmadığını öğrenmiş oldun.
Biraz üzüleceksin ama kanks Okan hoca burda fazla kalmaz gibiBu transfer dönemi hata yaptılar buna rağmen 2 kulvarda hedeflere gidiyoruz hem hoca hem yönetim hepsi hata yapacaktır yeterki zamanla doğruları bulsunlar o zaman büyük başarılara doğru yelken açarız.
Yönetim-Hoca bu ikili uzun yıllar birlikte hareket etmeli...
var galiba devre arası için. 30m civarı geldi CL den; 3 te 2 si filan yansıyor limite.Devre arasi icin harcama limiti var mi? Yok sanirim. Sezon sonunu bekleyecegiz gibi. Zaten istesende devre arasinda kaliteli oyuncu zor alinir.
açıkladı ya labu limitimiz yoktu olayını bence kendisinin acıklaması lazım burada acıklayan arkadaslar oldu lakin net olarak kimse ne demek istedi bilmiyor
Sanchez alindi 10 milyona. Fazla da kalmadi anlamina geliyor.var galiba devre arası için. 30m civarı geldi CL den; 3 te 2 si filan yansıyor limite.
Hoca bence kalabildiği sürece kalması lazım Fatih hocanın yapamadığını yapıp belki 15-20 sene çalıştırmalı.Biraz üzüleceksin ama kanks Okan hoca burda fazla kalmaz gibi2-3 yıl sonra kendi de gitmek ister İnter gibi takımlar isterse ki sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da bunu anlayabiliyoz.Hocanın potansiyeli çok yüksek..
Devre arası limitimiz olacak çünkü sponsorluk gelirlerimiz de eklenecek bağımsız denetimden geçtikleri için yazın henüz bağımsız denetimden geçmediği için eklenmedi demişti Erden Timur. Yine yüksek ihtimal satılacak Nelsson gibi oyuncu veya oyuncularda olacaktır. bir 6-8, bir sol bek, bir de pivot tarzı santrafor eksikliği takımın zaten. Bunu için 3 oyuncu göndermeli mesela Angelinho, Oliveirave Nelsson(kaynat yaratmak için satma) satılmalı gönderilmeli.Devre arasi icin harcama limiti var mi? Yok sanirim. Sezon sonunu bekleyecegiz gibi. Zaten istesende devre arasinda kaliteli oyuncu zor alinir.
tek kurşun hakkımız var galiba eğer devre arası satış olmazsa. Belki Nelsson u satabiliriz.Sanchez alindi 10 milyona. Fazla da kalmadi anlamina geliyor.
Hedefleri olan 1 hoca bu potansiyelinin yanında.Ülkede ki gerek bu spor medyası gerekse bu Yabancı Kural'ı burda çalışma isteğini azaltır emeğinin karşılığını almazsa.Gitmek istemesine de hak veririm ben yaani sen böyle 1 ortamda hak verir misin?Hoca bence kalabildiği sürece kalması lazım Fatih hocanın yapamadığını yapıp belki 15-20 sene çalıştırmalı.
Devre arasi as takimdan kimseyi satmayiz, buna Nelsson'u da dahil ediyorum. Belki Oliveira falan elden cikarilabilir zaten oynatmiyor hoca onu artik.Devre arası limitimiz olacak çünkü sponsorluk gelirlerimiz de eklenecek bağımsız denetimden geçtikleri için yazın henüz bağımsız denetimden geçmediği için eklenmedi demişti Erden Timur. Yine yüksek ihtimal satılacak Nelsson gibi oyuncu veya oyuncularda olacaktır. bir 6-8, bir sol bek, bir de pivot tarzı santrafor eksikliği takımın zaten. Bunu için 3 oyuncu göndermeli mesela Angelinho, Oliveirave Nelsson(kaynat yaratmak için satma) satılmalı gönderilmeli.