- 23 Aralık 2008
- 59.947
- 57.459
- 4.858
Doruk vallahi çok özledim seni ruh hastası herif belki 20 kere sordum nerde bu adam diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doruk vallahi çok özledim seni ruh hastası herif belki 20 kere sordum nerde bu adam diye
Can natan diye biri vardı sanırım ağzı iyi laf yapıyor. Selo denen kenar mahalle adamının ağzının payını iyi verirGalatasaray yönetiminin Erden Timur konusunda hatalı davrandığını düşünüyorum. Bu adam itle köpekle muhatap edilip yıpratılacak adam değil. Dursun Başkan'ın sağlam bir maşaya ihtiyacı var, Erden Reis kendi işiyle ilgilenmeli sadece. Vizyon ve de gelecek yıpranmamalı.
Hocam kastım sadece bu çakallarla laf dalaşı değil. Erden Timur iyi çarpıyor lavukları ama mesele o değil. Örneğin şu meşhur var kayıtları açıklaması gibi açıklamaları da Can Bey yapmalı dediğin gibi mesela. Tvlere o çıkmalı.Can natan diye biri vardı sanırım ağzı iyi laf yapıyor. Selo denen kenar mahalle adamının ağzının payını iyi verir
Başarımızın arkasındaki kişinin erden timur olduğunu bildikleri için geçen sezondan beridir ona oynuyorlar. Klasik bizans entrikası çeviren haysiyet yoksunu oluşum işte. Temiz olan en ufak işleri yok.Hocam kastım sadece bu çakallarla laf dalaşı değil. Erden Timur iyi çarpıyor lavukları ama mesele o değil. Örneğin şu meşhur var kayıtları açıklaması gibi açıklamaları da Can Bey yapmalı dediğin gibi mesela. Tvlere o çıkmalı.
bize @Barış Savaş ve @Feramuz Kayalar karışımı birisi lazım koçun üzerine salmak için. Erden Bey fazla kaliteliişini yapan 1 yöneticiyle fener'i komaya sokuyoruz diyebiliriz
Hayırdır ne biçiyorsun sen bana?bize @Barış Savaş ve @Feramuz Kayalar karışımı birisi lazım koçun üzerine salmak için. Erden Bey fazla kaliteli
haremdeki cariyeler bakarlar ki padişahın koynuna girmek için aylarca sıra beklemeleri gerekiyor, biz de yaptırıverelim şu meretten diyerek içlerinden birini kapalıçarşıdaki meşhur bir zıbıkçıyı gönderirler. kızcağız zıbıkçıya derdini anlatır, siparişiiçin tarif vermeye başlar: ''vallahi efendi baba öyle bir şey yap ki... nasıl söyleyeyim? türk'ünkü gibi büyük olsun... ama aynı zamanda arap'ınki gibi de kara olsun... sonracığıma, arnavut'unki gibi iri olsun da, laz'ınki gibi kıvrak olsun... lakin, kürt'ünkü gibi kıllı olacak! bir de frenk'inki gibi kibar olmalı... acem'inki gibi kalın, moğol'unki gibi sağlam, venedikli'nin gibi güçlü, cenevizli'ninki gibi cevval, efendime söyleyeyim, sonra... zıbıkçı lafını keser:hanım kızım, öylesini bulsam ben kendi zütüme sokarımbize @Barış Savaş ve @Feramuz Kayalar karışımı birisi lazım koçun üzerine salmak için. Erden Bey fazla kaliteli
donHayırdır ne biçiyorsun sen bana?
Bu Emrahi kevgire cevirelimHayırdır ne biçiyorsun sen bana?
Emrah buna haha atmış saniyeler içindeharemdeki cariyeler bakarlar ki padişahın koynuna girmek için aylarca sıra beklemeleri gerekiyor, biz de yaptırıverelim şu meretten diyerek içlerinden birini kapalıçarşıdaki meşhur bir zıbıkçıyı gönderirler. kızcağız zıbıkçıya derdini anlatır, siparişiiçin tarif vermeye başlar: ''vallahi efendi baba öyle bir şey yap ki... nasıl söyleyeyim? türk'ünkü gibi büyük olsun... ama aynı zamanda arap'ınki gibi de kara olsun... sonracığıma, arnavut'unki gibi iri olsun da, laz'ınki gibi kıvrak olsun... lakin, kürt'ünkü gibi kıllı olacak! bir de frenk'inki gibi kibar olmalı... acem'inki gibi kalın, moğol'unki gibi sağlam, venedikli'nin gibi güçlü, cenevizli'ninki gibi cevval, efendime söyleyeyim, sonra... zıbıkçı lafını keser:hanım kızım, öylesini bulsam ben kendi zütüme sokarım
Ya sus giricem sana şimdiBu Emrahi kevgire cevirelim