Erden Timur

Başkanın bahsettiği örgüt
GCQ3pWgWwAArSa7

Son bir kaç hakkın kaldı bende pısırık takılmaya devam et sen. En büyük eleştirenin olacağım çok az kaldı.
Çık özür falan dile söylediğin için, sonra sükunet de taraftar bizi eleştirecek ama sükunet de tamam mı devam et.

aylardır 8 numara istenirken gidip son gün ndombele alındı. resmen fiyasko. zaha, ziyech ve tete de bekleneni vermedi : /. bu sene olmadı maalesef

Inşallah küstürmemişizdir

Galatasaray'da baskanlik ozellikle zor ve cetrefilli ve kendisinin bu ticari zekasiyla bunu ongormus olmasi gerekiyor. Ayrica, taraftar, bizler, kendisine deger veriyoruz ve potansiyelini goruyoruz o nedenle kusmek gibi bir opsiyonu olmamali, olmadigi gibi bunu profesyonel ortamda gostermemeli. Isine bakmali.. Nedir isi ? Sportif ve mali acidan basarilar. Gerisi bos nacizane. Turkiye'de bu tip gorevi zaten zorken, elit bir kurum olan GalataSaray'da bu iki kat daha zor en az. Ayrica, ne kadar dogru isler yaptiysa, bazi hatalari da oldu, erken demecler, ispatlanmayan soylemler, basarisiz transferler gibi. Bu demek degil ki kendisi basarisiz sadece sunu diyorum, kusursuz degildir ve bunu bilip kusmek gibi bir Turk tipi amatorluge umarim dusmez, buna bende dahilim, bir cogumuz da bu denli duygusaliz.

Başganım çık konuş diyeceğim ama 1 allahın kulu arkanda durmayacak onu da biliyorum.

yönetimde tek doğru bu adamdı o da susturuldu.erden hariç bu beceriksiz yönetimin burak elmas yönetiminden farkı yok.

Ne yapiyorsunuz? Cikip konusmadikca böyle fener elini sallaya sallaya maclarini alir, is isden gecince sakin konusmayin

Haftalardır kafayı kuma gömdünüz, iki çift kelam ettiğiniz yok. Olsanız da olmasanız da aynı şey. Ben başımızda yönetim yok diye düşünüyorum artık

Bugünkü maçtan bağımsız takıma sahip çıkacak tek kişi erden başkan o da gerçekten sinmiş ise ozaman geçmiş olsun ,geçen sene çok sağlam ağırlığını koymuştu

Aynen konuşunca her şey değişecek çünkü değil mi. Gördüğüm en boş beleş eleştiri her gelen yönetime aynısı söyleniyor. Sen kitlesel bir tavır koyabiliyor musun ortaya, lafa gelince 30 milyon Galatasaraylı var Galatasaray en büyük kulüp. Gerçeklere bakınca bu kulübün şımarık gazman taraftarı ortaya 1000 organize adamın dirayetini koyamıyor bırak milyonları. Sosyal medyada iki tivit iki rt yapınca bir bok olmuyor kendi çığırtkanlığınızın yankılarının şaşasıyla sarhoş oluyorsunuz

Bu tayfa modern Selahattin Beyazıt'a en fazla bir buçuk sezon dayanabildi

Allah hepinizi bildiği gibi yapsın. Erden ağabey seni asla unutmayacağız

GS için karşılık beklemeden bir şeylerini veren biri belki 50 yıl sonra çıkar

Haftalardır kafayı kuma gömdünüz, iki çift kelam ettiğiniz yok. Olsanız da olmasanız da aynı şey. Ben başımızda yönetim yok diye düşünüyorum artık
Reis sen de Keramettin'in bu tarz postlara boydan girdiği postları layklıyorsun sonra gelip böyle postlar atıyorsun ne ayaksın anlamadım ki.

Konuşan yönetim olur çok konuşuyorlar sahaya konsantre olmalılar, bırakın konuşmayı işinizi yapın, yok Avrupa'daki takımların yöneticilerini görmeyiz diye eleştirilirler, işini öyle böyle yapan verdiği sözleri tutmaya çalışan pek konuşmayan bir yönetim olur, konuşun yok konuşmuyorlar diye eleştirilir.

Konuşmakla ne değişiyorki? Maç sonu ağzından köpükler saçarak açıklama yap ne olur yani.

Geçen sene malum Alanya maçı ve ADS maçları sonrası konuştu, devamında hatalar azaldı, bunun konuştu diye olduğunu düşünmüyorum, bir şeyler tespit edildi ve bundan çekinildiği için daha dikkatli hakem yönetimleri oldu.

Özellikle ADS maçı akşamı konuştuktan sonra fiilen Lale Orta MHKsı bitti.

Böyle temiz bi adamın karşısında baya leş bi herif var ve bunun gücüyle savaşacağız.Allah hak calanlara kaza bela yazar umarım artik ,milletin elinde mutlu olmak için tek araç futbol bazen.20 milyon köpek mutlu olacak diye 30 milyon yok sayilamaz

Geri
Üst Alt