Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.978
- 28.188
- 3.183
Eleştirilemeyecek tek adam Erden Timur. Bizim taraftarda sürekli otu boku eleştirmek yerine keşke biraz takımın arkasında durmalıydı. Yönetimde seçin derdine erken girmiş zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dediği doğru mu doğru. Erden'in bu sene aldığı herifler Cenk Ergün'ün Belhanda'ya 10 verdirmesiyle eşdeğer sayılır. İhtiyaç olmayan yerlere adamları doldurup ilk alması gereken yeri sona bıraktıCenk Ergünü profil fotoğrafı yapan vasatın max zekası bu olur zaten. Şaşırtıcı değil
Dediği doğru olabilir, hoca hangi pozisyona hangi oyuncuları istedi bilgin var mı? Kafasına göre Erden Timur’un Zahayı alacağım deme şansı var mı? Angelino hocanın birinci tercihiydi. Ya da Amrabat,Guendouzi vs. alamamamızın sebebi de Erden Timur mu? Önceki yıllardaki sponsorluklar yüzünden limit olmadığını açıkladı. Yapacağı sadece 8 numaraydı diyip kenara çekilirsen bunları görmezden gelirsin.Dediği doğru mu doğru. Erden'in bu sene aldığı herifler Cenk Ergün'ün Belhanda'ya 10 verdirmesiyle eşdeğer sayılır. İhtiyaç olmayan yerlere adamları doldurup ilk alması gereken yeri sona bıraktı
Geçen sezon sonunda ihtiyacımız sol bek, mertens ve oliveira'nın yerine adamlardı. Hala bu bölgelerde ihtiyacımız var. Angelino Okan hoca'nın transferi o hatayı ona yazalım. 8 ve 10 no işi ise direkt Erden Timur'a yazar. Zaha, Tete ve Ziyech tıpkı Zaniolo gibi Erden Timur hamlesi ama bize bunlardan önce 8 numara lazımdı.Dediği doğru olabilir, hoca hangi pozisyona hangi oyuncuları istedi bilgin var mı? Kafasına göre Erden Timur’un Zahayı alacağım deme şansı var mı? Angelino hocanın birinci tercihiydi. Ya da Amrabat,Guendouzi vs. alamamamızın sebebi de Erden Timur mu? Önceki yıllardaki sponsorluklar yüzünden limit olmadığını açıkladı. Yapacağı sadece 8 numaraydı diyip kenara çekilirsen bunları görmezden gelirsin.
Sen Galatasaray tarihinde sponsorluk vermiş bir firmanın siz başka sponsorluk bulun ben yine de parayı vereyim dediğini duydun mu? Cenk Ergün ne kattı bu kulübe bu kadar sevr antlaşması sözleşmelerinden başka!!
Tamam o zaman şöyle sorayım, 8 ve 10 numaraya harcama limiti yokken kimi alabilirdik ? Saydığın futbolcuların hiçbirine bonservis ödenmedi.Geçen sezon sonunda ihtiyacımız sol bek, mertens ve oliveira'nın yerine adamlardı. Hala bu bölgelerde ihtiyacımız var. Angelino Okan hoca'nın transferi o hatayı ona yazalım. 8 ve 10 no işi ise direkt Erden Timur'a yazar. Zaha, Tete ve Ziyech tıpkı Zaniolo gibi Erden Timur hamlesi ama bize bunlardan önce 8 numara lazımdı.
Cenk Ergün'ü ben de beğenmiyorum. Konumuz o değil. Erden Timur'un geçen sezon aldığı adamların yüzde 75i tutmuştu. Bu sezon neredeyse hepsi karavana.
50 tane adam var onlar konuşsun biraz
Hasnun Galipte çay içiyolar sadece. Herşeyi Erden ağbi yapamaz
Bonservis ödenmedi ama ikisinin yıllık ücreti ve imza parası fazla. Bir de geçen devre arası Zaniolo kumarına girildi. Bunlara verilen parayla o dediklerin alınabilirdi. Ayrıca o kadar yüksek profilde gözüm yoktu benim Torreira'yı rahatlatacak bir ön libero da olurdu. Ndombele Demirbay, Sergio tipinde top rakipteyken bir şey yapmayan herhangi bir orta saha şu ankinden iyi olurduTamam o zaman şöyle sorayım, 8 ve 10 numaraya harcama limiti yokken kimi alabilirdik ? Saydığın futbolcuların hiçbirine bonservis ödenmedi.
Eleştirilemeyecek tek adam Erden Timur. Bizim taraftarda sürekli otu boku eleştirmek yerine keşke biraz takımın arkasında durmalıydı. Yönetimde seçin derdine erken girmiş zaten.
Bizzat başkan konuşmalı, Erden Timur değil.
Çok daha iyi eskisinden. Tek sorunu sürekli hepimiz dostuz mesajları vermesi.Baskan konusmasini bilmiyor
Transferler, takım planlaması vb. tarzında değil dediğim. Lakin çıkıp konuşmada denildiği gibi yönetim içinden tepki oluyorsa o tepki gösterenler o zaman takımın hakkını savunacak. Her şeyle bu adam ilgilenemez. Metin Öztürk yada yönetimin sözcüsü bazen de gerektiğinde açıklama yapacak zaten sürekli konuşmak bir çözüm değil ben sürekli konuşulmasını tam tersi etki yapacağını düşünüyorum ama sürekli Erden Timur demek bana doğru gelmiyor bu konuda. Belli ki Fener'i şampiyon yapmaya ekstra uğraş var geçen senede vardı bu bir şekilde Okan hoca, oyuncular, Erden Timur ve başkan sayesinde şampiyon olduk. Bu sene geçene sene olunmadığı için her şeyin yapıldığı bir sezon çok belli şike sezonundan daha kirli bir sezon yaşıyoruz. Haliyle şampiyonluk bana göre çok zor bu sene şampiyon olursak en zor şampiyonluğumuz olacaktır. Açıkcası yapsınlar Fener'i şampiyonda artık tekrar futbol izleyelim diyorum yoksa seneye bu sezondan da daha beter olacak şekilde gidecek gibi.Katılmıyorum. Kendisi de suçludur eğer ortada bir problem ve yanlış varsa.