Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.885
- 94.941
- 4.978
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok konuşuyor diye eleştirdi ya bizim fosiller adamı.Yanında Dursun Özbek'te olsa daha iyi olabilir miydi diye bir düşündüm sonra bizim camia aklıma geldi ve yok olmasın daha iyi dedim çünkü olsa bu seferde bakın başkan yanında Erden Timur konuşuyor başkandan rol çalıyor diye yıpratacaklardı kendisini.
İşte başkan orada olsa bu sefer başkandan rol çalıyor diye eleştirirlerdi. Yoksa orada Başkan, 2. başkan, başkan yardımcısı falan olsa daha güzel olurdu ama işte. Hitabet olarak en güçlü isim Erden Timur belki açıklamayı o yapar ama başkan yada yönetimde salon da olup yanında olduklarını gösterir. Bazen bir puan kaybı galibiyetten daha değerlidir eğer bu puan kaybı yönetimi uyandırır ve seçim olaylarından tekrar sıyrılıp Galatasaray için orada olduklarını hatırlatıp birleştirirse bizim için çok hayırlı bir puan kaybı olmuş olur.çok konuşuyor diye eleştirdi ya bizim fosiller adamı.
Secim ertelenmese başkan eşref hamamcıoglu olurduSeçim ertelenmese bugün dalga geçilen Metin Öztürk'ün başkan olma ihtimali vardı ya kulübün insan kaynaklarını fazla gözünüzde büyütmeyin Dursun'da da geçmiş döneme göre bir ekstra yok Dursun aynı Dursun. Erden gitse Abdürrahim geliyor senelerdir farklı bir şey yok o sebeple eleştiri olur normal de Erden'den iyisi de yok mevcut ortamda.
Yani işte aşağı yukarı kimsenin içine sinmeyen bir başkanın olurdu.Secim ertelenmese başkan eşref hamamcıoglu olurdu
Keşke fred ve simanski yi başa yazsaydın. Oraya kadar okumazdım.Bu sene büyük bir hayal kırıklığı benim için.
Defalarca başlığına da yazdım. Taraftar medya gazına gelip nerede sisteme uymayan ihtiyacımızın olmadığı bölgeye transferleri yapıp asıl yapılması gereken transferleri yapmadı.
Yaptığı bu gereksiz yığılan transferler takım kimyası ve dinamiğini de bozdu. Takıma 50 tane kanat alıp sağ bek sol bek yedekleyen Dubois gönderdi aylarca bekler yedeksiz kaldı.
Zaten eksik olduğumuz orta sahayı iyice boşalttı Berkan , Midtjso göndererek. Ve 8 - 10 numara bolgesine ya tutarsa transferleri yapıldı. Orta saha geçen seneden daha geriye gitti.
Kerem-İcardi uyumu bozuldu sistemimize cuk oturan Rashica yerine fırsat transferi altında uymayan adamlar getirildi. Para yok ondan 8-10 alamadık dediler gittiler yine en ihtiyacımız olmayan bölgeye 9-10 milyon verip Davinson alındı.
Sadece A sinifi bir sol bek , a sinifi bir 8 numara , Mertens ile değişmeli oynayacak bir 10 numara , Rashica ve İcardi'nin bonservisi yeterliydi ilk 11 için. Yedek icinde İcardi ve Muslera yedekleri basta olmak uzere kalan bölgeler yedeklenecekti buydu sadece beklenti.
Sisteme cuk oturacak Fred ve Szymanskiyi de rakibe kaptırdık ayrıca şuan ikisi bu takımda olsa puan anlamında çok değişiklik olur muydu bilmiyorum ama oyun anlamında çok daha iyisi olacağımız kesindi.
Hatalarını düzeltirsin diye bu ara transferin dönemini sabırsızlıkla bekledim. Tete ve Zaha madem firsat transferiydi CL ile işimiz de bitti bu adamları alış amacına göre sat ve gelen para ile takımın defolarını kapa. Ama anlaşılan Zanioladaki hayal kırıklığını bu adamlarda da yaşayacağız. Rakip yine eksikleri tamamladı ama bizde daha Angelino nun durumu bile netlesmedi.
Bir parantez için de Okan Hoca için açacağım. Takıma 50 tane kanat alınıp bunlardan verim alınamayıp orta sahadan skor alamıyorsan ya hocanın sistemine göre adam alırsın ki bunu yapmadın başaramadın o zaman hocanın kulağını çekersin ve bu oyunculardan verim alabileceği sisteme gecmesini istersin. Galatasaray taraftarı her maç aynı yanlışlar aynı eksikleri görmekten sıkıldı.
Geçen sene ne kadar sevip sonuna kadar arkanda dursam da Galatasaray sevginden hiç şüphem yok bu sene kolayı zora çevirdin bizim için ve hatalarının sonucu olarak bu noktadayız inşallah durumu düzeltebilirsin...