Erden Timur

Ben hayatımda bu kulüpte ilk kez bir yöneticiyi yürekten sevdim. Tribün içinden gelen bu renklere hayatını adamış başarıda Okan hocayla beraber en büyük etken bizzat Erden abidir. Düşünmek dahi istemiyorum bırakıp giderse büyük yıkım yaşarım. Yolun yolumuz ağabey seninleyiz her daim !

Kendisi nezaman başkanlığa aday olacak acaba, umarım soğumaz kulüpten liseliler yüzünden çünkü zamanında ali sabancı da çok hevesliydi baskanlik icin sonra zamanla uzaklaştı adam

Şu an öyle bir durumdayiz ki, 2 başkan adayı da Erden Timurla devam etmek istiyoruz diyor. 2 senede Fatih Terim oldu ADAM.

yönetimde değil ama dursun başkan ve süheyl batum'un ASLA kötü laf edemeyecği isim olduu için - ortamın gerilimi artmadan bir sahneye çıkması lazım gibi...

hem siyasi konuların kapanması (hiç getirisi yok) - hem biraz daha sakin olunmasını en net Erden Timur sağlayabilir şu an.

Karagümrük maçı bitsin - %99 olsun bazı şeyler - 1 gün çıkıp gerginlik potansiyelinin önünde durması lazım.

Art nyetli adam olsa Erden Timur - çıkar edeceği adayı belirler ona yanaşır ve o taraf kazanır - bir noktada hiç ortada olmaması bu konularda iyi aslında.

Çok yazık yav. Lise tayfanın getirisinden çok götürüsü var..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3-5 tane dedikoducu bunağın söylediğinin pek bir önemi yok. Taraftarın, camianın %99u Erden Timur'u seviyor. Zaten herkesin sevgisini kazanmak mümkün değil bunu peygamberler bile başaramamış Erden Timur nasıl başaracak? O yüzden dedikodular vs bırakması için geçerli sebep olamaz sağlığıyla, ailesiyle ilgili bir durum varsa saygı duyarız tabii ki.

Geri
Üst Alt