Erden Timur

Dinozorlar ölsün, Erden geri dönsün.

Başarılı başarısız tartışılır ama benim kadar hasara Galatasaraylı orası tartışılmaz

Kendisi Galatasaray için çok önemli bir değerdir.

Başarılı mı başarısız mı tartışılır ama bunu tartışanın çevresel farkındalığı tartışılmaz

Ne derse desin hain damgası vurulmuş bir adam hiç hak etmemesine rağmen

Sonumuz hiç iyi gözükmüyor dursun ve avaneleri yine iş başında maalesef

Yetki alınmaması için çalışmalı.

6 ay içinde erken seçimde kendisi ekip kurup gelmeli.

Başka türlü 1 yıl değil 30 yılı kaybederiz.

Bu sene gider belki ama seneye yine daha güçlü geliriz.

Burak elmasla arası iyi.
Bence sonraki seçimde Burak başkan adayı olacak itibarını geri kazanmak için Erden Timur da başkan yardımcısı gibi üst düzey görev alacak.Hem Timur dönmüş olacak hem de burakla tekrar barışılacak camia içinde.

Burak elmasla arası iyi.
Bence sonraki seçimde Burak başkan adayı olacak itibarını geri kazanmak için Erden Timur da başkan yardımcısı gibi üst düzey görev alacak.Hem Timur dönmüş olacak hem de burakla tekrar barışılacak camia içinde.
Burakla gelse erdeni istemeyiz öyle bi sacmalıj yapmaz erde

Madem yönetimde olmayacak floryayı zarar görmeyeceği bir şekilde kendi yapsa keşke.

Son düzenleme:
Burak Elmas bir daha başkan olamaz.

Koç yakınlığı olan biri bu kulübe gelme şansı 0.

Erden Timur başkanvekilliği yaptıktan sonra direkt başkan olup yönetim kurmalı.

Kulüp içinden ve inşaat sektöründe tecrübeli bir abinin mesajıdır

"%50 galatasaray lehine tamamı kar iken kalan %50 nin içerisinde inşaat maliyeti de var. Tam projeyi bilsem net hesap yaparım ama günümüz inşaat maliyetlerinde gökdelen yapmıyorsan eğer mütahit firma kabul gören anlaşma tipi gelişmiş bölgeler için %50-%50 dir. Burda Erden timurun haklı olduğunu kanıtlamadı için maliyet hesabı çıkarması lazım ve eğer kendi imkanlarımızla yaparsak ne kadar bi fark elde edeceğimizi net şekilde ortaya koymadı lazım. Dursun Özbek in de anlaşma yapacağı mütahite sunacağı şartlarda ne kadar peşinat alacağını mütahitin daireleri nezaman teslim edeceğini tahahüt süresi aşılırsa daire başı ceza ne kadar kira bedelinin nekadar olacağını net şekilde anlatması lazım bunları bilmeden kimin haklı kimin haksız olduğuna kanar veremeyiz fakat benim şahsi düşüncem ve bu konuda ki genel görüşüm. Arsa yatırımcısı yaptığı yatırım sebebiyle uzun yıllar bekleyerek cebinden bir kuruş para çıkmadan arsanın yarısına dikilen evlerin tamamının bedava sahibi olurken. Mütahit cebindeki parasını binaya cevirerek arsanın tamamına binaları yapar yarısına sahip olur bu yarısıyla tamamımın maliyetini sağlar ve %15-%25 aradında bir kar elde eder. Ve süreç boyunca oluşabilecek tüm risklerin sorumluluğunu da almış olur."

Kolları sıvayıp elleri kirletme vakti geldi ağabey

Tamam söyleyeceğini söyledin ama biraz sevmediğin işleri de yap ki son çıkış kapımız da yüzümüze kapanmasın

Kolları sıvayıp elleri kirletme vakti geldi ağabey

Tamam söyleyeceğini söyledin ama biraz sevmediğin işleri de yap ki son çıkış kapımız da yüzümüze kapanmasın
Galatasaray’ın son çıkış kapısı diye bir şey yoktur. Hizmetini etti gitti
Kalacak adam her türlü mücadele eder
Unutmayın giden, gitmek istediği için gider

Galatasaray’ın son çıkış kapısı diye bir şey yoktur. Hizmetini etti gitti
Kalacak adam her türlü mücadele eder
Unutmayın giden, gitmek istediği için gider
Eğer Dursun Özbek istediği yetkiyi alırsa bildiğimiz haliyle Galatasaray'ın taş çatlasa 30 yıllık falan bir ömrü vardır diyebiliriz

Eğer Dursun Özbek istediği yetkiyi alırsa bildiğimiz haliyle Galatasaray'ın taş çatlasa 30 yıllık falan bir ömrü vardır diyebiliriz
Abartı söylemler
2000 li yıllarda azizin medyasının GS batıyor muhabbeti gibi. Herkes gider GS kalır.

Ben Dursun Özbek’in birileri tarafından başkanlığa getirildiğini düşünüyorum. Riva ve Florya’yı Galatasaray’dan yok pahasına koparmak için görevlendirildiğini düşünüyorum. Bunu doğrulayacak bir delilimiz yok, ama güçlü emareler var. O kadar zararları oldu ki bu adamın kulübe. Güya Riva projesi Galatasaray’ın borcunu kapatıp üstüne büyük sermaye sağlayacaktı. Borç olduğu gibi duruyor. Bu adam daha Florya’yı da satmıştı, rahmetli Cengiz geri aldı Allahtan.

Bakın Rahmetli Cengiz olsun, Aysal olsun, Yarsuvat olsun. Hepsinin iyilikleri olmuştur kulübe. Yanlışları da vardır elbette. Ama Dursun’un bir tane faydasını gösterebilir misiniz bu kulübe? Yok. Tabi E.T’nin başarılarını Dursun’a yazıyorsanız başka. E.T.nin de en büyük hatası bu adama başarı sağlayıp kulübün başına musallat etmesi oldu. Ne zaman Galatasaray’ın varlıkları söz konusu olur, hemen Dursun Özbek mantar gibi biter.

E.T. de artık daha yüksek sesle konuşmalı. Kürsüye çıkmalı ve Dursun’a yetki verilmesinin önüne geçmeli.

Geri
Üst Alt