Erden Timur

Yaaa, biz yangın yaparken Erden Timur gitti gidiyor diye, gurumsal murumsal diyenleri goruyoruz simdi…
Bizim kulüplerde kurumsallık falan hikaye. Baştaki adam basiretliyse, işten anlıyorsa ve iyi niyetliyse işler yolunda gider. Tersi olursa her şey tepetaklak gider.

Örneğini yaşayarak görüyoruz bir kez daha.

aylar önce söylemiştim erdenin gittigini acı cekerek görecek yasayacak gs taraftarı ve camiası

transfer filan hikaye,kulübün icinde hırsızlıklar yapılırken engel olan olmayacak

sezon baslayınca rakipler saldırmaya baslayınca kulübü koruyacak tek 1 kişi bile olmayınca

erdene keşke sahip cıksaydık denilecek

bizi bu adamlara mecbur biraktin ya senin de alacagin olsun

Bay Timur çıkınca dursun'un yönetim tarzının ne kadar içler acısı ve acınası olduğu apaçık meydana çıktı. 2015-2017 Dursun geri döndü. Kulüpteki bütün vizyonu aklı sempatikliği güveni Erden bey tek başına veriyormuş demek ki, o çıkınca büyük bir boşluk ve beceriksizlik ortaya çıktı!!

şunun anlaşılması lazım taraftar tarafında ama - yoksa gün gelir bu adamada ateş ederler.

Erden Timur = iyi trasnfer demek değil , dahil edilse bile süreçlere bu yönetimle neden en ufak iyi bir şey yapsın bu adam?

Erden timur gerekli yere kadar şeffaflık ve doğru iletişim demek her şeyden önce. zaten bu ikisi trasnfer konusunu çok pozitif etkileyen faktörler.

adam sportifi değil - projeleri yönetmek isteyen biriydi (emeği var çünkü başından beri) - ilk önce sportife atandı - orda iyi işi yapınca devre dışı bırakılarak iyi yaptıklarının üzerine konuldu.

adamın "tutanacak dalım kalmadı - hiç bu denli karalamayla uğraşmamıştım hayatta" cümleleri %100 karşılık buluyor bugün işte.

Dursun tekrar Eşref’in karşısında aday çıktığında ben Eşref’i destekliyordum. En azından GS taşınmazlarını birilerine peşkeş çekmez diyerek o gün bana karşı argüman olarak Erden Timur var yav bu kez diyenler vardı. Dursun’a güvenmiyoruz ama Erden Timur buna izin vermez diyenler vardı.

Üşendim konuyu bulmaya ama seçim konusuydu.

Paralel evrende Hamamcıoğlu o seçimi kazanmış olsa şu anda Erden Timur maksimum Dinçer Azaphan olacak ve 2 sene üst üste Fenerbahçe şampiyon olmuş olacaktı. Özbek olmasa Timur olmayacaktı ve Cenk Ergün gerçeği 2 yıl önce zuhur edecekti. Özbek'e sallar iken size bir başkan bıraktığını asla unutmayın ve bunu bu kulübe tarihte kimse yapmamıştır.

Paralel evrende Hamamcıoğlu o seçimi kazanmış olsa şu anda Erden Timur maksimum Dinçer Azaphan olacak ve 2 sene üst üste Fenerbahçe şampiyon olmuş olacaktı. Özbek olmasa Timur olmayacaktı ve Cenk Ergün gerçeği 2 yıl önce zuhur edecekti. Özbek'e sallar iken size bir başkan bıraktığını asla unutmayın ve bunu bu kulübe tarihte kimse yapmamıştır.
komik

Kişilere bağlı değiliz diye cahilce konuşan arkadaşlara Barcelona kulübü çok güzel bir örnek. 6 yıl boyunca başkanlık yapan Bartomeu'nun kulübü getirdiği noktayı takip eden herkes biliyor. Kaldı ki Barcelona bizden daha kurumsal bir kulüp. Yani demem odur ki sistemin s'si, kurumsallığın k'si olmayan Türkiye'de kişiler her şeyden öndedir.

Kişilere bağlı değiliz diye cahilce konuşan arkadaşlara Barcelona kulübü çok güzel bir örnek. 6 yıl boyunca başkanlık yapan Bartomeu'nun kulübü getirdiği noktayı takip eden herkes biliyor. Kaldı ki Barcelona bizden daha kurumsal bir kulüp. Yani demem odur ki sistemin s'si, kurumsallığın k'si olmayan Türkiye'de kişiler her şeyden öndedir.

Barcelona kişilere bağlı olmayı geçtim sadece Messi'ye bile ölümüne bağlıydı. Messi gibi eşi benzeri olmayan bir adam sayesinde S+ kategorisinde takım oldular yıllarca. Messi dönemi bitince de tekrardan eskisi gibi A+ kategorisine düştüler.

Erden başkan mevcut durumunda bile yönetime oyuncu önermişmidir.

Geri
Üst Alt