- 22 Kasım 2008
- 12.784
- 17.013
- 2.943
Kendisini hala haklı olduğumu düşündüğüm şeylerden dolayı eleştirdiğim için özür diliyorum. El üstünde tutmalıymışız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada kendimizi parçaladık parçaladık. İki üç kişiydik.Hep seni savundum hep seni belledim gsde!
tüm başarıyı hocalarına yıktılar
2 senedir erden timurun başarısı olduğunu söyledim!
sen gidince hepsinin foyası ortaya çıktı
tek şanssızlığın bu çapsızla çalışmak oldu!
Aldığın her topçuyu çöp etti!
Senin vizyonunu hiçbiri anlayamadı!
Sen gidince ağzı kulaklarındaydı!
şimdi ne hallere düştü 2 ayda!
Senin vizyonunu bu taraftarda anlayamadı hiçbirzaman hep küçük düşündüler!
Seni uzaklaştırdıklarında yer gök inlemeliydi ama sessiz kaldılar sevgili hocaları başarının mimarı olarak gördüler!
çapları bu kadardı hocaları gibi!
onun için bu yaşananlar bu camiaya HAK!
sen yine anka kuşu gibi geleceksin sayın timur
sen gelince biz yine gs ile barışacağız!
Burada kendimizi parçaladık parçaladık. İki üç kişiydik.
Bu adama tapacaksınız ulan eşşeklik etmeyin böyle adamlar 100 yılda bir gelir akıllı olun her türlü desteği vererek motive tutun dedik kimseye dinletemedik
Şimdi yalandan ağlıyorlar. Ağlamayın kardeşim kendi düşen ağlamaz
GS kişilere bağlı değil di mi. Bu adamın hataları vardı di mi. Puhh sizin kalıbınıza
Şimdi hepiniz yola gelip şu düsturu edinecekseniz ağabeyi tekrardan buyur edelim kulübün başınaEvet lan tanrılaştırıyoruz var mı
Tapıyoruz oğlum biz bu adama
GS için başka kim bu kadar şey yaparsa ona da taparız
Tapmalıyız tanrılaştırmalıyız ki motivasyonunu yitirmesin
Tapmalıyız tanrılaştırmalıyız ki başkaları da görüp imrensin, benzer yola girip GS için varını yoğunu versin
Adam bu yolda maddi manevi o kadar şey veriyor, bizim şükran babında geri verebileceğimiz tek şey tapınmamızdır
Neymiş eleştiriymiş
Yok eleştiri falan. Yasak eleştiri. Evde yapın eleştirinizi içinizden