Erden Timur

aslında o etmedi süreci yanlış hatırlamıyorsam Rose ile görüşüyordu ET. Metin, OB ile masada falan fotoğraflar servis etmişti.
O anlamda demedim zaten

Rose, De Zerbi ve Haise için uğraştığını biliyoruz. Hepsi de gittikleri yerde başarılı oldular

Hepsi doğru karar olurmuş. Benim postumda kast ettiğim şey neden bu kadar kaliteli oyuncuları takıma doldurup bu adamı kurduğun kadroyla taşıdın sorusuydu

Sorumluluktan kaçmakta ihanete eşdeğerdir ağabey. Ne olduysa ne küskünlüğün varsa geride bırakma zamanı geldi artık vakit gövdeyi Cimbom aşkına siper etme vaktidir.

Sorumluluktan kaçmakta ihanete eşdeğerdir ağabey. Ne olduysa ne küskünlüğün varsa geride bırakma zamanı geldi artık vakit gövdeyi Cimbom aşkına siper etme vaktidir.
Bu yönetimin gölgesinin dahi olduğu yerde olmaz aklı olan.

İnsanlara bu tarz misyonlar yüklemeyi bırakalım, hayat arkadaşı kanser olan adam gelip Hatibin bokunu temizlemekle uğraşmak zorunda değil.

Bu yönetimin gölgesinin dahi olduğu yerde olmaz aklı olan.

İnsanlara bu tarz misyonlar yüklemeyi bırakalım, hayat arkadaşı kanser olan adam gelip Hatibin bokunu temizlemekle uğraşmak zorunda değil.
Bunlarla beraber değil zaten tek başına çıkmalı. Camiaya bakınca Erden'den başka biride yok.

Bunlarla beraber değil zaten tek başına çıkmalı. Camiaya bakınca Erden'den başka biride yok.
Bu yönetim 2 sene dolmadan bırakmaz, hiç sanmıyorum.

Sonrasında doğru bir aday çıkarsa başkan olmaz ama aday olacak kişi ekibine davet eder.

3leme gelirse Liseli Dursun'un karşısında seçilmesi pek mümkün değil gibi aday olsa bile

3leme gelirse Liseli Dursun'un karşısında seçilmesi pek mümkün değil gibi aday olsa bile
Aday olur mu ki? Yaşından dolayı artık aday olmaz herhalde bir dahaki seçimde. Sanki bu yönetim içinde Metin Öztürk aday olacak gibi bir dahaki seçimde. Umarım iyi bir aday çıkar yoksa Metin Öztürk ile falan .

Aday olur mu ki? Yaşından dolayı artık aday olmaz herhalde bir dahaki seçimde. Sanki bu yönetim içinde Metin Öztürk aday olacak gibi bir dahaki seçimde. Umarım iyi bir aday çıkar yoksa Metin Öztürk ile falan .
Sağlığı çok bozulmazsa aday olur yine

Eşref tarafı da 1 aday çıkarır. 2 ucu da sıkıntılı

Dursun bir daha aday olmaz, seçilme ihtimali falan da yok, 4 sene üst üste şamp olmalı onun için o da belki, her gün farklı skandal yaştıyor herif. Metin Öztürk olacak aday o da GSYİADlıları dolduran kişi zaten, görünmese de ciddi sözü var yönetimde.

Karşıya çıkan adayın ekibine girer ET girerse ama o da Eşref ya da Süheyl olmaz, sanmıyorum.

Kendi aday olmaz, bazı tipler endişelenmesin şimdilik.

Ünal Aysal'ın seçilmesi gibi camianın etrafına toplandığı tek aday olmadığı herhangi bir seçime gireceğini sanmıyorum.

başkanlık için çekinceleri var lakin camianın bazı agır abileri ahmet ocaklı yüce gibi olurunu alır ve aday olursa ve güçlü bir yönetim kurarsa seçilme şansı yüksek
cünkü fosil üyeler giderek ölmeye ve azalmaya basladılar genc üyelerin oldugu sandıklar daha fazla artık

elmas seçiminde bunu gördük

ki erdene genel kurulda laf edenlerden cok sevenler var

bence birilerinin ona haydi demesini bekliyor erden

Dursun bir daha aday olmaz, seçilme ihtimali falan da yok, 4 sene üst üste şamp olmalı onun için o da belki, her gün farklı skandal yaştıyor herif. Metin Öztürk olacak aday o da GSYİADlıları dolduran kişi zaten, görünmese de ciddi sözü var yönetimde.

Karşıya çıkan adayın ekibine girer ET girerse ama o da Eşref ya da Süheyl olmaz, sanmıyorum.

Kendi aday olmaz, bazı tipler endişelenmesin şimdilik.
Bu herif 3 sene batırdı ona rağmen Cengiz zar zor yendi bunu.

Şimdi rekor oyla seçilecek kadar destek aldı. Şampiyonluklar war. Adaya kazık çakacam diyor. Kemerburgaz Florya derken liselilerin oyunun çoğunu alır. Aday olursa kolay gideceğini hiç sanmıyorum

ipek kıraçı yalandan yönetime alabilse keşke birileri ,koç holdingin çogunluk hissesi resmen kendisinde :)

Bu herif 3 sene batırdı ona rağmen Cengiz zar zor yendi bunu.

Şimdi rekor oyla seçilecek kadar destek aldı. Şampiyonluklar war. Adaya kazık çakacam diyor. Kemerburgaz Florya derken liselilerin oyunun çoğunu alır. Aday olursa kolay gideceğini hiç sanmıyorum
FTyi getirdi bir de o sezon kadro kurdu üstüne kısıtlı sürede olağanüstü seçim ilan etmedi mi, adaysızlık biraz o mevzu bence.

Yazın seçim olsa alır da seneye şamp olamayıp seçim olduğunda alamaz. Şamp olanı napsa seçiyorlar genelde. Ondan 4 sene üst üste olursa dedim. 77 olacak yaşı zaten aday olacağını da sanmam.

4 sene üst üste olup Metin aday olsa o da alamayabilir, rakibine bağlı olarak.

Düzgün bir aday + ET Dursun’un 4 sene üst üste şamp olması dışında her senaryoda bence seçilir.

FTyi getirdi bir de o sezon kadro kurdu üstüne kısıtlı sürede olağanüstü seçim ilan etmedi mi, adaysızlık biraz o mevzu bence.

Yazın seçim olsa alır da seneye şamp olamayıp seçim olduğunda alamaz. Şamp olanı napsa seçiyorlar genelde. Ondan 4 sene üst üste olursa dedim. 77 olacak yaşı zaten aday olacağını da sanmam.

4 sene üst üste olup Metin aday olsa o da alamayabilir, rakibine bağlı olarak.

Düzgün bir aday + ET Dursun’un 4 sene üst üste şamp olması dışında her senaryoda bence seçilir.
Dursun 4'te 3 yaparak aday olursa kesin seçilir bence. Metin'i ise her türlü seçmezler.

Dursun 4'te 3 yaparak aday olursa kesin seçilir bence. Metin'i ise her türlü seçmezler.
Bu sene olamayıp seneye olursa olabilir.

Bu sene olup seneye olamazsa sanmıyorum. Herir her gün fail bir iş yapıyor şampiyonluk dışında sabretmezler.

Esas mevzu yaş ama, bu yaşta Cavcav dışında başkanlık yapan bir Duygun vardı herhalde kulüplerde

dursun 5. yıldızı takarsa kendi bırakır hastayım fln diyerek

oda biliyo bu hatiple fln bişey olmayacagını

Geri
Üst Alt