Erden Timur

Başkanlıklar böyle olur

Dursun 2022-2026
Metin 2026-2030
Kavukçu 2030-2032
Hatip 2032-2033
Erden 2033-∞

Bu sene olamayıp seneye olursa olabilir.

Bu sene olup seneye olamazsa sanmıyorum. Herir her gün fail bir iş yapıyor şampiyonluk dışında sabretmezler.

Esas mevzu yaş ama, bu yaşta Cavcav dışında başkanlık yapan bir Duygun vardı herhalde kulüplerde
Liseli başkana tahammül seviyesi yüksek. Dursun şampiyon olmadan da götürür. Canaydın bile hiçbir şey yapmadan 3 seçim aldı.

gssecim.webp

Liseli başkana tahammül seviyesi yüksek. Dursun şampiyon olmadan da götürür. Canaydın bile hiçbir şey yapmadan 3 seçim aldı.

Ekli dosyayı görüntüle 280624
Biliyorum bu listeye göre söylediğini de o, senenin nasıl geçtiğine de bakar bu kez.

Kötü sezon üstüne karşısına iyi aday çıkarsa seçilemez bence. Eşref falan çıkarsa seçilir.

Bu arada Aysal’a kadar çok iyi yönetim kadroları giriyor seçimlere, sonrasında bu konuda çok zayıfladık.

Hele saha dışında böyle tokatlanmaya devam edip şampiyonluk falan kaybedersek hiç sanmıyorum.

Biliyorum bu listeye göre söylediğini de o, senenin nasıl geçtiğine de bakar bu kez.

Kötü sezon üstüne karşısına iyi aday çıkarsa seçilemez bence. Eşref falan çıkarsa seçilir.

Bu arada Aysal’a kadar çok iyi yönetim kadroları giriyor seçimlere, sonrasında bu konuda çok zayıfladık.

Hele saha dışında böyle tokatlanmaya devam edip şampiyonluk falan kaybedersek hiç sanmıyorum.
Dursun'un Mayıs 2018'deki 1300 civarı oyu garanti. 100'ü falan ölmüştür ama 200 civarı kendi adamını eklemiştir 3 senede. 2000 civarı oy alacağını düşünüyorum.

O kadar skandal işler yapıyor ki bu yönetim Dursun 2 sene daha şampiyon olsa dahi seçilemeyebileceği bir senaryo olmaz diyemem (camia içinde kabul edilemez bir şey vb).

Faruk Süren 4 sene şampiyon olup, Avrupa şampiyonu olup CL de çeyrek final yaptığımız senenin ertesinde gönderildi naylon vs işlerden.

Yanında bu ekip varken GSYİAD kendileri çelme takıp Metin vs palazlanacak iş yapabilir.

Dursun daha da saçma bi ekip seçer Tanman’lı olan gibi ve bir anda 3 adaylı seçim de görebiliriz.

Dursun 1200 garanti alır (çok kötü de olsa ekibi)
GSYİAD tayfa da benzer sayıları bulur
Üçüncü aday önemli (ET yönetimde olursa öne çıkabilir bu ekip)

Umarım oraya 2 şampiyonluk ile gidebiliriz tabi. Ama önce şu lanet sezonu bitirmemiz lazım en önde.

Dursun'un Mayıs 2018'deki 1300 civarı oyu garanti. 100'ü falan ölmüştür ama 200 civarı kendi adamını eklemiştir 3 senede. 2000 civarı oy alacağını düşünüyorum.
Hic belli olmaz o işler malı genel kurulda sağlam bir muhalefet görürse heleki ucu ucuna ibra olursa mecbur seçime gider
Fosillerden ziyade genclerde çok oy verdi dursuna onunda sebebi hem erden hem sampiyonluklarda yani genc oyların hepsi emanet oy ,fosillerin ise eski gücü kalmadı

Dediğim gibi birkaç ağır başın malı genel kurulda seçime git diye tehdine bakar bu iş

Hic belli olmaz o işler malı genel kurulda sağlam bir muhalefet görürse heleki ucu ucuna ibra olursa mecbur seçime gider
Fosillerden ziyade genclerde çok oy verdi dursuna onunda sebebi hem erden hem sampiyonluklarda yani genc oyların hepsi emanet oy ,fosillerin ise eski gücü kalmadı

Dediğim gibi birkaç ağır başın malı genel kurulda seçime git diye tehdine bakar bu iş
Walla taraftarla genel kurulun arasındaki farkı anlamamışsınız gibi duruyor. Dursun taraftarda ne kadar sevilmiyorsa genel kuruldada o kadar seviliyor. Dursun'u devirmek kolay değil. Devrilse bile kafa kafaya olur oylar

Erden Timurun başkan olabilmesi zor ama imkansız değil. Öncelikle lise mevzusu. Galatasaray liseli bir ekolden yönetilir. Bu liseli ekolü ikna edebilmek için iyi bir lobi yapması gerekiyor Erden Timurun. Çok vizyonlu bir adam Erden Timur bunu yapabilecek kapasitede. Birkaç liseli derse bize genç biri lazım diye belki olur. Başkan olursa zamanla kulübü liselilerden kurtarır diye düşünüyorum.

kendisini düşünmekten gözüme uyku girmiyor. kaçıncı sigara yaktım tanrı bilir.

Son 10 maç için barış sağlanıp Florya’ya döndürülmeli..

Bir yandan çok üzülüyordur biz puan kaybettikçe veya takımın parasının kötü harcandığını gördükçe

Bir yandan da içi soğuyordur kendisinin altını oyanlara gelen tepkileri gördükçe

Taraftar gerçekten gelmesini istiyorsa getirebilir

Fakat taraftar oturduğu yerden her şeyin yolunda gitmesini istiyor

Öyle bir dünya yok

Geri
Üst Alt