Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Okan burukcu olması sebebiyle aramızın açıldığı doğrudur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En basta adam yabanci getiriyordu olmadi iş ondan okana yönelindiOkan burukcu olması sebebiyle aramızın açıldığı doğrudur
Rose ile görüşüyordu. MÖ, Okan ile filan fotolar servis etti piyasayaEn basta adam yabanci getiriyordu olmadi iş ondan okana yönelindi
Evet Rose işi olmayinca da hoca okan olsunda yıldız heriflerle kadroyu donatalim dedi sonra. Ha birde yanina yardimci getiriyordu iste duran top hocasi moritz voltz vsRose ile görüşüyordu. MÖ, Okan ile filan fotolar servis etti piyasaya
favre ile zerbi ile de görüşüyordu o sıralar. DÖ büyük ihtimalle MÖ okan ı ikna etti diye devam ettiEvet Rose işi olmayinca da hoca okan olsunda yıldız heriflerle kadroyu donatalim dedi sonra. Ha birde yanina yardimci getiriyordu iste duran top hocasi moritz voltz vs
Evet de sonrasında dikkatle inceledim erden ağbiyi her sözü ezberimdeEn basta adam yabanci getiriyordu olmadi iş ondan okana yönelindi
Yinede Erden ağabey yabanci bir hoca ile bu işin olacagini görürdü devam etseydi bence özellikle avrupa performansi sonrası.Evet de sonrasında dikkatle inceledim erden ağbiyi her sözü ezberimde
Sürekli okanı koruyun,sahip çıkın minvalinde konuştu
Bu şahısa sahip çıkan kim olursa olsun karşısındayım
Bu konuda kralını tanımam,tanımıyıcam
Evet de sonrasında dikkatle inceledim erden ağbiyi her sözü ezberimde
Sürekli okanı koruyun,sahip çıkın minvalinde konuştu
Bu şahısa sahip çıkan kim olursa olsun karşısındayım
Bu konuda kralını tanımam,tanımıyıcam
şampiyon biz olacağız geriye kalan her şeye katılıyorum