Erden Timur

Eyvah eyvah.

Toparlayamazsa hamza hoca gibi sonu olacak.
Toparlama gibi bir konu kalmadı artık kesinlikle ya gidecek ya gönderilecek

Musleranın keyfi istiyo diye 15 senedir karpuzcu fadılla çalışıyoruz

Atletik performansta iki tane macfitçi var

Analiz ekibi rezil oğlu rezil

İddia kuponu veren adam skaut şefi

Yardımcı antrenör liyakatsiz fbli

Ekibe bak çay demle tayfa cinayet yemin ederim

Erden Timur başkan olarak dönecek vs gibi şeyler çok ütopik geliyor bana.

Bi daha herhangi bi yönetim kadrosunun dahi içinde bi rol üstlenirse yatıp kalkın dua edin.

Adamın sütten ağzı yandı bir kere, kendisine ekibe dahil olması için gelen tekliflerde dahi kadrolarda kim var kim yok bakmak isteyecek, 1 tane bile ben bununla yapamam diyeceği isim olursa dahil olmayacak.

Erden Timur başkan olarak dönecek vs gibi şeyler çok ütopik geliyor bana.

Bi daha herhangi bi yönetim kadrosunun dahi içinde bi rol üstlenirse yatıp kalkın dua edin.

Adamın sütten ağzı yandı bir kere, kendisine ekibe dahil olması için gelen tekliflerde dahi kadrolarda kim var kim yok bakmak isteyecek, 1 tane bile ben bununla yapamam diyeceği isim olursa dahil olmayacak.
Geçenlerde avrupada bir taraftar derneğinde futbolla ilgili konferans yapmış. Gönülden gs ye bağlı bir adam erden timur, yeter ki içimizdeki bir avuç dinozor rahat dursun.

Bu kulübün erden timur'a muhtaç olmasından eminim en çok erden timur rahatsızdı. Adam kurumsallaşma peşindeydi de bu bakkal zihniyeti izin vermedi

Erdenin ayrılış sürecinde okan hiç engel olmaya çalışmadı,hatip yerden yere vurulurken onu ise canhıraş savundu,erden eleştirilirken aslolan gs dedi,hatip eleştirilirken ona güveniyorum elinden geleni yapıyor dedi

Anladı galiba baktı erden müdahale edecek yeni hocalar,yapılanmalar,vizyonlar falan beyefendi hemen hatip saflarına geçti erdene satışı koydu

Kendisine bazı konularda kızgınım ama gidecek başka kapımız da yok mecburuz erden reyize

Erdenin ayrılış sürecinde okan hiç engel olmaya çalışmadı,hatip yerden yere vurulurken onu ise canhıraş savundu,erden eleştirilirken aslolan gs dedi,hatip eleştirilirken ona güveniyorum elinden geleni yapıyor dedi

Anladı galiba baktı erden müdahale edecek yeni hocalar,yapılanmalar,vizyonlar falan beyefendi hemen hatip saflarına geçti erdene satışı koydu

Kendisine bazı konularda kızgınım ama gidecek başka kapımız da yok mecburuz erden reyize
Erden timur vizyonunda kalitesinde adamı şuan camia içinde ara tara zor bulursun, bulsan bile bukadar gönülden bağlı olmaz gs'ye. kişilere bağlı olmaktan kurtulmak için kalıcı ve kurumsal yapıyı kuracak böyle bir adam lazım önce yoksa kendi başına olacak hali yok.

Ah be abicim yaptım oldu diyip getireceksin ekibi buna ne diye bişi soruyosun ki

hee kesin kesin..

onca zaman geçti şimdi mi ortaya çıkıyor bu gerçek.

okan düştü ya galatasaray iyice dibe vursun diye herkes saldırıyor. şimdide taraftar seviyor diye erden timur üstünden vuruyorlar

aynı mantıkla yabancı futbolcuda istememesi gerekirdi, yerli futbolcularımız var maaş dengesiz bozulur derdi..

Bu hayatta her zaman insanların değeri gidince anlaşılır.

Erden'in tırnağı olamayacak adamlar bizi 1 yıl bile geçmeden deli gibi zarara soktu.

erden in boey den kasaya soktugu meblagin 3 katini harcamisdir transfere urfalilar

kac tanesini aldigimiz meblaga satarız(kar etmegi bi kenara birakalım) süpheli

erden in boey den kasaya soktugu meblagin 3 katini harcamisdir transfere urfalilar

kac tanesini aldigimiz meblaga satarız(kar etmegi bi kenara birakalım) süpheli
Aldığımız paraya bırak, aldığımız paranın yarısına bile satabilirsek kârdır bence.

Öyle boş öyle yetersiz adamları soktular kulübe.

baştaki hocaya düzgün os almanın nafile olduğunu yıllar önce çözen bir futbol dahisi. herife kimi verirsen ver hürriyet güçere dönüştürüyor. o yüzden akıllılık edip bi sürü hücumcu verdi ki hoca onları da bitirirken en azından bazıları katkı vericek halde olsun diye kritik maçlarda. şimdi o da yok, sahanın her yerinde hürrüyet güçer gibi adamlar osimene top şişiriyor. tek başına hoca terörüne göğüs geriyor herif, o kadar iyi ki onu da Diomansy kamaraya çevirmeden allahın izniyle sezon bitecek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bunu ben o dönem yazmıştım

Genel olarak yerlilerde böyle bir takıntı var.
Okan moritz volz için maddi sebepler yüzünden devam etmedik mi ne demişti (Para daha az kişiye bölüneceği için fadıl gözlük macfitçiler daha fazla kazanmış oldu biz de bunlar yüzünden rezil kepaze olmuş olduk)

Gsnin başarısını göz ardı edip ekibin parasını düşünen adama ekip istiyon mu sorusu mu sorulur zaten erdende de böyle saçmalamalar var işte

baştaki hoca bozması bjkli kolparatora düzgün os almanın nafile olduğunu yıllar önce çözen bir futbol dahisi. herife kimi verirsen ver hürriyet güçere dönüştürüyor. o yüzden akıllılık edip bi sürü hücumcu verdi ki kolparator onları da bitirirken en azından bazıları katkı vericek halde olsun diye kritik maçlarda. şimdi o da yok, sahanın her yerinde hürrüyet güçer gibi adamlar osimene top şişiriyor. tek başına kolparator terörüne göğüs geriyor herif, o kadar iyi ki onu da Diomansy kamaraya çevirmeden allahın izniyle sezon bitecek.
Zaha ziyech'e boşuna laf etmişiz. Ortada sistem ve organize futbol olmadığı için tamamen bireysel yeteneklerin bizi taşıdığı net ortaya çıktı

Geri
Üst Alt