Erden Timur

Jakobs-4.5
Cuesta-kiralık+kiralık bitene kadar
Jelert-3 Milyon’a eski takımına
Sallai- kontratı bitene kadar kiralık

35 milyon Euro harcanan 4 isimden %20’sini çıkaramayacağız en iyi senaryoda dahi.

Bu adam Ziyech, Zaha aldı diye tefeye kondu. Hepsi ya Cl de maç kazandırdı puan kazandırdı. Ya da ligde şampiyon yaptı.

Jakobs-4.5
Cuesta-kiralık+kiralık bitene kadar
Jelert-3 Milyon’a eski takımına
Sallai- kontratı bitene kadar kiralık

35 milyon Euro harcanan 4 isimden %20’sini çıkaramayacağız en iyi senaryoda dahi
Sahada bişeyler alabilsen yine nötr ledi kendini dersin ama o da yok. Acı verici bi tablo.

Sahada bişeyler alabilsen yine nötr ledi kendini dersin ama o da yok. Acı verici bi tablo.
Sahada yapsa zaten sıkıntı değil.

Var olan takının ve oyuncuların seviyesini düşürüyor sadece.

Barış
Torreira

Gibi asker adamların değerini taçlandıran adamlar lazımken biz onları sanki maç çevirmesi gereken isim rolüne sokmaya çalışıp haksızlık ediyoruz.

Kerem’in tripleri yüzünden gidip vasat adamlar alındı. Sonra da kendi de son gün satıldı ve koşar adım gitti.

Kerem gibi kendi başına oynayabilen tek kanat kalmadı elde gol atma becerisi şansa bağlı olmayan gün sonunda.

Sallai
Frankowski
Barış
Yusuf

Dördünü her maç oynat toplam 10 gol 10 asist yapar. 10 golün 8-9’unı da Barış atar zaten.

Yunus var bir tek oyun kurucu kanat profilinde o da düşünce takım Osimhen olmasa pozisyona giremez duruma geldi.

Şu planlamayı yapan kimse 1 gün durmamalı.

Okan moritz volz için maddi sebepler yüzünden devam etmedik mi ne demişti (Para daha az kişiye bölüneceği için fadıl gözlük macfitçiler daha fazla kazanmış oldu biz de bunlar yüzünden rezil kepaze olmuş olduk)

Gsnin başarısını göz ardı edip ekibin parasını düşünen adama ekip istiyon mu sorusu mu sorulur zaten erdende de böyle saçmalamalar var işte
Avrupa kupalarında başarısız olup 3 milyon euro maaş alan kaç hoca vardır Avrupa’da?

Fener maçı öncesi oyunculara moral vermek için tesislere girmek istemiş lakin alınmamış mıdır nedir gibi bir hikaye dönmekte.

Şu açıklamayı bile yapamadı bizim faydasız yönetim! Başkaaaaaaaaaaaaaaaan seviliyorsun

Gidip ayağını mı öpersiniz naparsınız bilmiyorum ama şu adamı kalan 8 haftada getirin şampiyon olalım sezon sonu daha sonra mevcut yönetim istifa etsin seneye Erden Timur başkanlığa geçsin.

Gelmeyecekse tarihe 8 puandan şampiyonluk veren yönetim olarak adlarını altın harflerle yazdırırlar.

Bu senaryoda da sene sonu koltukta duramayacakları için en kötü 2 ay beklemiş oluruz.
Bence olacağızda yinede okan in gitmesi gerek tabi bunlarında ama gitmezler %90

Ah ah şu 70 milyon euro bütçeyi sana veremedik,rahat bırakmadı kan emici gsyiad lı sülükler…

Bu yaşananlar bu adama haksızlık eden herkese fazlasıyla müstehak, kulübe ve tribünde 70 milyon euro yatıyor, tek konuşan yok..

Zaha ve Ziyech gibi kaliteli topçular için neler söylendi, bir de şunları alan olsaydı kimbilir neler yaparlardı.

Utanmaları da yok bu insanların.

Ya yönetim ve hocadan zaten bi şey beklemiyoz. Tıynetleri ortada

Peki GS taraftarı ne kadar Erden Timur yangını yapabildi

Kuculerek buyuyemezsiniz mantigiyla hareket eden unal aysal gibi bi adam. O da bu dusuncedeydi. Tabi sonraki surecte işler kotu gitti

Erden Bu yola girdikten sonra fenerbahce besiktasi da bu yola girmeye mecbur birakti. Besiktasi batiran adamdir Erden Timur

Hicbir yoneticilik becerisi olmayan adamlarin baskasini kopyalayip onun yakaladigi basarilari da yakalayabilecegini dusunmeleri bayagi komik.

Bu yaşananlar bu adama haksızlık eden herkese fazlasıyla müstehak, kulübe ve tribünde 70 milyon euro yatıyor, tek konuşan yok..

Zaha ve Ziyech gibi kaliteli topçular için neler söylendi, bir de şunları alan olsaydı kimbilir neler yaparlardı.

Utanmaları da yok bu insanların.
onunda açıklaması var. kasada para yoktu diyor adam. playof asamasında anlastığımız oyuncuları beklettik diyor. kasada para yok da diyemiyorsun saçma sapan bir sürü nedenle oyaladık diye açıklıyor. zaha ziyech de bonservisleri elinde olduğu için onlara gittik diyor. 100 kişilik listede 10 kişi arasından seçim yapmak zorunda kaldık diyor. ersin'e çıktığı programda müthiş şeyler konustu ya. hala raporlar tutturtup güncel bi sekilde takip ediyor futbol piyasasını. izlemediysen izleyin o programı. azılı fb li murat asık bile hayran kaldı herife.

Geri
Üst Alt