Erden Timur

Yaşı çok genç ama 20 yıl falan başkan olursa iyi olur

En azından bir sistem oturtur, finansal anlamda kesinlikle tepeye taşır kulübü

13.lük senesinde biz bile mali yapıyı sorgularken çat çat para harcayıp tepeye koydu hedefi, nadir görülesi bir vizyondu.

Hala onun aldığı adamların varlığıan şükrediyoruz.
Alt yapı ve pilot takım için bir sürü projesi vardı hepsi rafta kaldı

ivme düşmeden bir sonraki kişi kendisi olmalı. artık vura vura ilerlemeliyiz. içerdeki oyuncu grubu dağılmadan bi tur da kendisiyle devam edilmeli. yönetici veya baskan farketmez. hatibin yerine gelse tekrar ne güzel olur.
hiçbir şey yapmasına da gerek yok orda durması yeterli. öyle bir güç olusturdu.

Bu yönetim bize tekrar dibi göstermeden başkanlığa gelirse erden timur avrupa'da daha büyük hedefleri düşünebiliriz. Şuan tek temennimiz takımın içine edilmemesi

Ben geri geleceğini de düşünmüyorum. Adam şu an çok mutlu.
Ben senin gibi düşünmüyorum.Dışarıya öyle gözükebilir ama bir "GEL"lafına bakar.Yapacağı okadar çok şey var ki. İçinde çok fırtınalar var ve birçok projesi pause tuşuna basmış durumda.

Ben senin gibi düşünmüyorum.Dışarıya öyle gözükebilir ama bir "GEL"lafına bakar.Yapacağı okadar çok şey var ki. İçinde çok fırtınalar var ve birçok projesi pause tuşuna basmış durumda.
Çok yıprattılar adamı. Ne kadar çok senin dediğin gibi olmasını istesemde olacağını sanmıyorum. Gel ile gelmez bu arada

Bu yönetime gelmez.

Dursunla araları bozuk zaten.

Bence gelmesin de sonraki seçimde birinin ekibine girebilir, genç olmasa daha iyi başkan adayı da yok görünür de ama genç olmasına takarlar.

Zamanı gelince yönetime de girer başkan da olur. Erken olması yanlış zamanda olmasına sebep olmasın kafi.

Kalbi sarı-kırmızı şeklinde atan Galatasaray neferi

Bu yönetime gelmez.

Dursunla araları bozuk zaten.

Bence gelmesin de sonraki seçimde birinin ekibine girebilir, genç olmasa daha iyi başkan adayı da yok görünür de ama genç olmasına takarlar.

Zamanı gelince yönetime de girer başkan da olur. Erken olması yanlış zamanda olmasına sebep olmasın kafi.

Adnan polat’la aralari nasil acaba

Cünkü bir sonraki baskanin adnan polat olma ihtimali var gibi cok fazla ön plan da olmaya basladi

Tabi bir de gsyiad gercegi var,onlarin da adayi metin öztürk olur

Adamın hayatını her anlamda cehenneme çevirsin Ali Koç
İçeride her türlü saçma sapan dedikoduya alet edilsin iç siyasette
Yönetim zaten o seçilmiş değil ki falan ayakları yapsın, yemek isteyenlerin önüne atsın
Taraftar dut yemiş bülbül gibi süreci izlesin, sosyal medyada stadyumda bir defa bile tepki olmasın
Hatta tepkiyi geç ünlü olmak için transfer yapıyor bizi batıracak falan densin

Ama şimdi bizi kurtar Erden başkan. Nah kurtarır. Beter olun

Kulübü bu yiyicilere bırakma Erden başkan. 900 milyon dolar gelir elde ederiz dediğin florya arazisini 300 milyon dolara peşkeş çekiyorlar. Lütfen çık açıklama yap. 35 milyon Galatasaray taraftarı senin arkanda. Seni yedirmeyiz kimseye ama lütfen adnan polat ve dursun gibilere bırakma bizi be...

tam tersi abdülkerim transferi ile tanışılmış gardi ile

abdülkerim sagolsun
images

Geri
Üst Alt