Erden Timur

Halka hitap eden bir parti yoktur, hepsi halkın yanındaymış gibi görünen ama amaçları güç olanlardır. Bunu farketmiştim ama kabullenmek yıllar oldu ve geçen sene chp üyeliğimi sonlandırdım. Ne bunların kanalını izlerim nede bunların olduğu bir yerde olurum. Galatasaray umarım erden timurunun yanında olur ve bu iki kanala en ağır tepkiyi verir.

halk tv, yalan ve manipülatif tweet ve haber görsellerini sildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı özellikle son 3 gündür Başsavcılığı hedef alan söz konusu paylaşımlar için büyük bir operasyon yapacak. Bakalım Twitter fenomenleri ne bok yiyecek.
Erden Timur'un gözaltı sebebi bahsedildiği gibi o daha önce haberi yapılan alım satım mı? O kişilerin çoğu yurt dışında değil mi zaten?

sosyal medya bataklığını kurutmadan, hiçbir şey doğru düzgün ilerletilemez ki zaten.

troller anında her şeyin cılkını çıkarıyor. ne doğru, ne yanlış anlayamıyorsun. halkı da yanlış yönlendirip, algı yapıyorlar.
Eskiden asla böyle düşünmediğim bir konuydu sosyal medya konusu özgür olarak kalmalı vb. diyordum ama artık gerekirse kimlikle girilsin. Bu sahte, trol vb. hesaplar yok edilsin ve herkes adı sanıyla yazsın kafasına geçtim bunun da tam olarak doğru olmadığını bilmeme rağmen. Başka nasıl bunun önüne geçilir bilmiyorum. Sosyal medya bildiğin ayrıştıran, nefret körükleyen bir yer oldu çünkü.

Haber TV ve CHP İstanbul İl Gençlik Başkanlığı hakkında kulübün açıklama yayınlaması lazım. Yeter yani. AKP karşıtlığı üzerinden oy toplayan parti ve izlenen kanal. Başka alternatif olmadığı için kendilerini vazgeçilmez sanmasınlar.

Bu ülkede ahlak yok, a’dan z’ye kadar.. muhalifi-iktidarı, zengini-fakiri, sağcısı-solcusu, muhafazakarı-devrimcisi, dindarı-seküleri, türkü-kürdü, alevisi-sünnisi farketmez, temel sıkıntımız ahlak ve adalet anlayışının tamamen aşınmış olması.. bu bugünün sorunu da değil maalesef, bir asırdır en alt tabaka olan halka da dahada sirayet ederek katmerleşerek devam ediyor. Ancak bu, spor ve iş dünyasında daha da farklı bir boyuta erişti maalesef. Sadece haklının kendisi olduğu, diğer herkesin en hafif tabir ile haksızlıkla itham edildiği bir spor kamuoyu.. peki bu camiada temiz diyebileceğimiz biri var mı?
Bilen bilir, burda kaç defa tedescoyu alkışladığımı ve bu yüzden tepki de aldığımı bilen bilir. Peki yönetici tayfasında?
Galatasaray’da dahil hiç bir takımda temiz diyebileceğim kimseyi görmedim, bir kişi hariç. Oda Erden Başkan.. ancak bırakmadılar bırakmıyorlar adamı; iktidarı muhalefeti, fenerlisi Galatasaraylısı, hemen herkes elele vermiş durumda. Çünkü bu çürümüşlük, bozulmamışı da bozmak çürütmek ister. Yoksa kendisini hep huzursuz hisseder.

Erden başkan, umarım hem gördüğüm gibi bozulmamış olanlardansın hemde bozulmayanlardan olursun. Ve kendinden emin bir şekilde arkana bakmadan buraları aşıp en güzel şekilde ilerlersin..

Geçmiş olsun…

Eskiden asla böyle düşünmediğim bir konuydu sosyal medya konusu özgür olarak kalmalı vb. diyordum ama artık gerekirse kimlikle girilsin bu sahte, trol vb. hesaplar yok edilsin. Herkes adı sanıyla yazsın kafasına geçtim bunun da tam olarak doğru olmadığını bilmeme rağmen. Başka nasıl bunun önüne geçilir bilmiyorum sosyal medya bildiğin ayrıştıran, nefret körükleyen bir yer oldu çünkü.
dediğine katılmakla beraber, ekleme de yapayım. tek sorun sadece kimliksiz, noname troll hesaplar değil.

adam adıyla sanıyla yazıyor. ona rağmen bilerek manipülatif, halkı ayrıştırıcı üslupta, kelimelerini seçerek algı için yazıyor. bunların da kökünü kurutmak lazım. birilerine iftira atmak, leke yapıştırmak çok kolay oldu. herkes cesaret ediyor.

daha iki sene önce, ahmet ercanlar denen şahıs, amatör ligden bir ses kaydını alıp "e.t. şike yaptı yer yerinden oynayacak" diye paylaşım yaptı mesela. onbinlerce de etkileşim aldı. tepkilerden sonra, "dünyadaki her e.t. erden timur demek mi? ben onu mu kast ettim?" dedi ve kenara çekildi. yaptığı algı yanına kar kaldı. saf kötülük resmen.

mesela bir kişi bunu rahatça yapamamalı.

bir kaç saat önce halk tv'nin yaptıkları mesela. şimdi geri vites yapı siliyorlar. ne anlamı kaldı? saatlerce durdu o başlık ve görsel. onbinlerce insan okudu geçti. algısı kaldı. şimdi silsen ne olur?

bunların yanına kalmamalı işte yasal olarak.

dediğine katılmakla beraber, ekleme de yapayım. tek sorun sadece kimliksiz, noname troll hesaplar değil.

adam adıyla sanıyla yazıyor. ona rağmen bilerek manipülatif, halkı ayrıştırıcı üslupta, kelimelerini seçerek algı için yazıyor. bunların da kökünü kurutmak lazım. birilerine iftira atmak, leke yapıştırmak çok kolay oldu. herkes cesaret ediyor.

daha iki sene önce, ahmet ercanlar denen şahıs, amatör ligden bir ses kaydını alıp "e.t. şike yaptı yer yerinden oynayacak" diye paylaşım yaptı mesela. onbinlerce de etkileşim aldı. tepkilerden sonra, "dünyadaki her e.t. erden timur demek mi? ben onu mu kast ettim?" dedi ve kenara çekildi. yaptığı algı yanına kar kaldı. saf kötülük resmen.

mesela bir kişi bunu rahatça yapamamalı.

bir kaç saat önce halk tv'nin yaptıkları mesela. şimdi geri vites yapı siliyorlar. ne anlamı kaldı? saatlerce durdu o başlık ve görsel. onbinlerce insan okudu geçti. algısı kaldı. şimdi silsen ne olur?

bunların yanına kalmamalı işte yasal olarak.

Bizde burda konuşuyoz işte hepimiz aynı bokuz

Geri
Üst Alt