Erden Timur

Başsavcılığın attığı Twitte açık açık Galatasaray ve Erden Timur diye belirtiyor.
Steven ve fenerbahçe için böyle bir şey göremedim/hatırlamıyorum.
O cumhuriyet savcısının ismini ifşa edeceksin . Boy boy amigo fener fotoları sosyal medyada ifşa olacaktır.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı özellikle son 3 gündür Başsavcılığı hedef alan söz konusu paylaşımlar için büyük bir operasyon yapacak. Bakalım Twitter fenomenleri ne bok yiyecek.
Diyorsun ki Galatasaray’lı hesapları içeri alacaklar. Bu paylaşımın amacı nedir?
akp +fener + CHP medya üçgeninde Galatasaray’ı hedefe alan söylemlerde bulunmanızı akla mantığa sığdıramıyorum

Halktv ve Sözcü nezdimde yok hükmündedir. Bu ikisi ile hiçbir Galatasaray'lının işi olmamalı.
biz T24'ten devam...

kıymetli rtaşımızı fikri hür vicdanı hür irfanı hür yazarlığından dolayı kutlamakta beis görmeyiniz

Sorusturmaya benden baslayin diyecek kadar kendinden emin erden timur

Hatta sorusturma diye birsey yoktu orta da bunu gündeme getirdi

Bu yüzden sucsuz olduguna inaniyorum

Ama tam aksine bir durum olursa metehan da oldugu gibi ozaman asla fenerlilerin baktigi gibi bakmam gözü kapali savunmam

Haksizligi hak olarak kabullenmemiz söz konusu olamaz

Suç varsa yargılansın tabi ama bu işlere bulaştığını asla düşünmüyorum. Bir şey çıkmayacağından zerre şüphem yok. Karşı tarafın gazını almak için yapılan tutuklamalar. İşin sonunda yine fbliler ağlayacak, "hüü şampiyonluklarımızı verin" diye.

biz T24'ten devam...

kıymetli rtaşımızı fikri hür vicdanı hür irfanı hür yazarlığından dolayı kutlamakta beis görmeyiniz

Uğur Dündar gibi fanatikliği aklının önüne geçmiş azılı bir Galatasaray düşmanının görev aldığı Halktv ve Sözcü'den ne beklenebilirdi? Hatta Fatih Portakal yüzünden Fox'u bile incelemeye aldım. Ben kendi çapımda boykota başladım bile. İkisi de benim için bitmiştir. Çevremdeki Galatasaraylılarımda bu konuda uyaracağım.

Hatta forumda boykot konusu açıp, Ultraslan'a çağrı yapıp kamuoyu oluşturmalıyız.

Ayrıca tavsiyen üzere T24 ü takibe alacağım.

Uğur Dündar gibi fanatikliği aklının önüne geçmiş azılı bir Galatasaray düşmanının görev aldığı Halktv ve Sözcü'den ne beklenebilirdi? Hatta Fatih Portakal yüzünden Fox'u bile incelemeye aldım. Ben kendi çapımda boykota başladım bile. İkisi de benim için bitmiştir. Çevremdeki Galatasaraylılarımda bu konuda uyaracağım.

Hatta forumda boykot konusu açıp, Ultraslan'a çağrı yapıp kamuoyu oluşturmalıyız.

Ayrıca tavsiyen üzere T24 ü takibe alacağım.
Yıllar önce bu narenciye için eski 1 okul arkadaşımın (bununla aynı sektörde), methiyeler düzüyordu kendisine de. Maalesef bu arkadaşta sorsan Galatasaraylıydı. :(

Yıllar önce bu narenciye için eski 1 okul arkadaşımın (bununla aynı sektörde), methiyeler düzüyordu kendisine de. Maalesef bu arkadaşta sorsan Galatasaraylıydı. :(

Uğur Dündar, Fatih Portakal ve Athena Gökhan adlarına yapılan o besteleri sonuna kadar hakediyorlarmış. Hele o Gökhan adlı organizmanın Şahan'a yazdığı twiti okuyunca aklım başımdan gitti. Sen sanatçımısın tribün amigosu mu, insan bi utanır ya.

Uğur Dündar, Fatih Portakal ve Athena Gökhan adlarına yapılan o besteleri sonuna kadar hakediyorlarmış. Hele o Gökhan adlı organizmanın Şahan'a yazdığı twiti okuyunca aklım başımdan gitti. Sen sanatçımısın tribün amigosu mu, insan bi utanır ya.
Evet hepsi de tam yerine gidiyor, bu da dahil.

Geri
Üst Alt