Erden Timur

Erden Timur 'un içeri alınmasi tek başına Ali Koç veya Futbol işleriyle alakalı bir mesele değildir, Saran olayında olduğu gibi, hükümetle, sarayla veya bazı kliklerle bir çatışma bir anlaşmazlık yaşandığını varsayıyorum, normal şartlarda Erden Timur öyle kolay kolay savcının hadi gel diyebilecegi bir adam değil. Bu gozaltilarin mutlaka ticari bir boyutu var. Saadettin Saran olayı da öyle, bu taşınmaz projeleriyle direk cakisti mesela Saran gözaltına alınması. Erden baskanda da görünmeyen bir gerekçe vardır. Saadettin Saran direk silindi mesela, o yaşadıklarıyla tekrar iş yapması devletten bir gelir elde etmesi başkan kalmadı ve imkansız oldu adamın, futbolcu bile alamazlar. Kokainman adamın takımına kariyerli oyuncu gitmez, uyuşturucu ticaretiyle suçlanan adamla ticaret yapılmaz. Aynı duruma koymadiilar Erden Timur 'u.

Yapılacak çok yorum var gibi gözüküyor şu an ki güncel bilgilerden ama pazartesi sabahı kahvaltını niye geç yedin sorusuna cevap vermek için 3 gün hapis yatarım diye korkuyorum

ET yöneticiyken sistematik bir grup benzer iddialarla karalamaya çalışmıştı zaten şu Veysel mevzusunu o dönem o şekilde ortaya çıkarıp Ağırel'e haber yaptırdılar diye hatırlıyorum. Olağan bir süreçte ortaya çıkmamıştı yani.

Peki bu sistematik saldırıyı yapan güruh organize bir iş yapmış olmuyor mu, açık açık adamın açığını aradılar, bunu kendisi de açıkladı. Biz hiçbir fenerliye, beşiktaşlıya bunu yapıyor muyuz mesela, yapmıyorsak bu duruma Galatasaraylı hukukçular nasıl sessiz kalabiliyor anlayamıyorum. Süheyl Batum dışında kimsenin sesi çıkmıyor.

Olay tam idda edildiği gibi. Adamlar NEF'ten daire almaya çalışıyor ama sonrasında bu adamların sıkıntılı olduğu ortaya çıkınca teslim bile edilmiyor insiyatif alınıp. Buradan fenerlilere mama çıkmaz.

Mülk satıp, mülk kiraya verirken, Adliyeden alınan iyi hal kağıdı falan da isteniyor mu ?

Satarken zaten çok saçma da, kiralarken bile önemli olan sözleşme. Ancak sözleşmen olmaz ve mülkü kiraladığın kişi de sıkıntı olursa o zaman sende okkanın altına gidersin. Bilmem yanlış mı ?

Mülk satıp, mülk kiraya verirken, Adliyeden alınan iyi hal kağıdı falan da isteniyor mu ?

Satarken zaten çok saçma da, kiralarken bile önemli olan sözleşme. Ancak sözleşmen olmaz ve mülkü kiraladığın kişi de sıkıntı olursa o zaman sende okkanın altına gidersin. Bilmem yanlış mı ?
Öyle bir uygulama yok. Adam suçluysa neden serbest geziyor bunun peşine vatandaş mı düşecek

3 yıl üst üste şampiyonluk psikolojileri bozdu. Şöyle bi düşünelim, zamanında Şükrü Saraçoğlu'nun yönetiminde krallar gibi keyfine bakmışsın. Sana stad verilmiş, iki yılda bir şampiyon olmuşsun(çok şaşırdık buna). Yeşilçam senden başka takım tutmamış, her yerde şişirildikçe şişirilmişsin ama UEFA kupası GALATASARAY'ın olmuş ve dünya senden Galatasaray'ın bir oyuncusu mu diye bahsediyor. Burda ilk brainsel enfeksiyon başladı. Ardından şimdiki zamanda da ezildikçe ezilince artık işi spor yarışından çok algısal mücadeleye çevirip ne zarar ettirirsem kar diye uğraşıyorsun. Şuan yaşama amaçları bu gibi durumlar. Herkes neden çanak mı tutuyor? Galatasaray'a algı yapamazlarsa Galatasaray bunların hepsini toplar ve sakız gibi çiğner. Bir daha da yanından geçemezler sportif olarak. Hepsi bunun farkında. Tabi böyle psikoz durumlarda bir de akli dengesi bozuk bir sebep lazım. Ya siz niye bu kadar iftira ve rezillikle uğraşıyorsunuz dediğinde de diyecekler ki biz Türk futbolunu kurtarmaya çalışıyoruz. İşte böyle bir rakibi ve onun yaverleri var Galatasaray'ın karşısında.

ET yöneticiyken sistematik bir grup benzer iddialarla karalamaya çalışmıştı zaten şu Veysel mevzusunu o dönem o şekilde ortaya çıkarıp Ağırel'e haber yaptırdılar diye hatırlıyorum. Olağan bir süreçte ortaya çıkmamıştı yani.

Peki bu sistematik saldırıyı yapan güruh organize bir iş yapmış olmuyor mu, açık açık adamın açığını aradılar, bunu kendisi de açıkladı. Biz hiçbir fenerliye, beşiktaşlıya bunu yapıyor muyuz mesela, yapmıyorsak bu duruma Galatasaraylı hukukçular nasıl sessiz kalabiliyor anlayamıyorum. Süheyl Batum dışında kimsenin sesi çıkmıyor.
GS'li hukukçuların bir çok farklı hesabı şikayet ettiğine dair bilgilendirmesi vardı ama bu organize işi yöneten trollerin hepsi yurt dışında yaşıyor. O yüzden mi ceza almıyorlar bilemiyorum bu arada alanlarda 6222 kapsamında bence caydırıcı olmayan maça gidememe vb. cezalar alıyorlar. Bunu dernek dışında kulübün kendi kuracağı bir avukat ekibi daha organize şekilde "örgütlü suç" vb. şikayetler biçimde yapması gerekiyor sanki yoksa caydırıcı olamıyorsun.

GS'li hukukçuların bir çok farklı hesabı şikayet ettiğine dair bilgilendirmesi vardı ama bu organize işi yöneten trollerin hepsi yurt dışında yaşıyor. O yüzden mi ceza almıyorlar bilemiyorum bu arada alanlarda 6222 kapsamında bence caydırıcı olmayan maça gidememe vb. cezalar alıyorlar. Bunu dernek dışında kulübün kendi kuracağı bir avukat ekibi daha organize şekilde "örgütlü suç" vb. şikayetler biçimde yapması gerekiyor sanki yoksa caydırıcı olamıyorsun.
Kulübün avukatları var hasan ,twitter trollerini gec onlari susturmak kolay
Esas fatih portakal atsana gokhan veya türevi ünlüler günlerdir neler diyor gormuyormusun onlar icin dikkat edin tek kelime edilmiyor ,en ufak dava açan bile yok
Bunlarin arkasında baska isler var korkudan ziyade başkan denilen herif engelliyor bence

Kulübün avukatları var hasan ,twitter trollerini gec onlari susturmak kolay
Esas fatih portakal atsana gokhan veya türevi ünlüler günlerdir neler diyor gormuyormusun onlar icin dikkat edin tek kelime edilmiyor ,en ufak dava açan bile yok
Bunlarin arkasında baska isler var korkudan ziyade başkan denilen herif engelliyor bence
Kulübün avukatları var ama sonuçta onların ilgilendiği bir çok konuda var. Sırf bu sosyal medya, ana medya vb. yerlerde yapılan iftira vb. gibi suç sayılabilecek ifadeler ile uğraşacak tek işi bu olacak bir ekipte kurulmalı bence.

Hasan Basri Akdemir: "Birçok Masak raporu okudum, Erden Timur'un sorgusunda verdiği cevaplardan yola çıkıyorum, ben bu kadar hesabına giden bir liranın, hesabından çıkan bir liranın, şirketine gelen bir liranın, şirketinden çıkan bir tane tapunun hesabını tutan, bu konularla ilgili dikkatli olan başka bir adam görmedim.Bak savcılık işini yapıyor. İddialar, daha önce yazılan kitaplar, Erden Timur'un adının geçtiği, şirketlerin adının geçtiği olaylar, iddialar, Erden Timur'a saldırılar vs bunlar da var. Her dairenin, her kuruşun cevabı takır takır takır vermiş. Zaten 6 saat sürmüş. Erden Tumur tek tek hepsini anlatmış. Erden Tumur Galatasaray'ın yöneticisi olmasaydı bu kadar gümbürtü kopmazdı." (BHaber TV)

Hasan Basri Akdemir: "Birçok Masak raporu okudum, Erden Timur'un sorgusunda verdiği cevaplardan yola çıkıyorum, ben bu kadar hesabına giden bir liranın, hesabından çıkan bir liranın, şirketine gelen bir liranın, şirketinden çıkan bir tane tapunun hesabını tutan, bu konularla ilgili dikkatli olan başka bir adam görmedim.Bak savcılık işini yapıyor. İddialar, daha önce yazılan kitaplar, Erden Timur'un adının geçtiği, şirketlerin adının geçtiği olaylar, iddialar, Erden Timur'a saldırılar vs bunlar da var. Her dairenin, her kuruşun cevabı takır takır takır vermiş. Zaten 6 saat sürmüş. Erden Tumur tek tek hepsini anlatmış. Erden Tumur Galatasaray'ın yöneticisi olmasaydı bu kadar gümbürtü kopmazdı." (BHaber TV)
Oysa film repliğiydi, şakaydı deyince daha kolay işler herhalde. Dalga geçer gibi cevaplar vermek yerine, ayrıntılı anlatınca şaşırıyor insanlar sanırım.

Geri
Üst Alt