Erden Timur

Eğer böyle zerre bir kanıt ya da kanıt olabilecek şüpheli bir durum olsa sayfa sayfa servis edilirdi zaten. çük kadar bile bir şey bulamadıkları için itibar suikastı bu yapılan ET ye. En çok sinirimi bozan da bu. İlk gün dedim bugün ET yerine Dursun olsa daha taraftar sevinirdi bile; taraftarı en çok gerecek, sinir bozacak adamı çektiler işin içine. Bir nevi bir o taraftan bir bu taraftan mevzusu.

hayır dostum süheyl gelemez
images (1) (1).webp

Arada doğru şeyler yazıyorsun tebrik ederim.

Süheyl Batumla gelmelidir
O zor acikcasi. Adayliginda cok etkili olamadi diyebiliriz, Rezzan ile cok inandirici olamadilar ve tek konu uzerine gundemde konustular o zamanki ortamda surekli bize laf geliyordu doye.

Ama en azindan yuksek sesle destekcisi olacaktir oyle bir durum olursa.

Fakat ben adaylik beklemiyorum. Hatta su olay bile "kafasinda o dusunce varsa, silinsin" diye yapilir deseniz "kesin degildir" demem.

okudunuz mu ifadeyi

adama evleri devretmeyin bu herif şüpheli falan diye sözlü bildirmişler
yazılı bir şey yok, hukuki bir belge yok, evleri devretmeyerek sözleşme yükümlülüklerini yerine getirmeme sebebiyle ciddi 1 maddi risk almışlar aslında
bu ülkenin polisi böyle mi çalışıyor? ya operasyon yapılmasaydı, Nef bu sözleşmeyi kırdığı için milyonlarca belki milyarlarca lira tazminat ödeyecekti

ve bu riski alan biri 4 gün gözaltına alınıyor, bu mesele hakkında sorgulanıyor
teallam

Geri
Üst Alt