Erden Timur

Şahsi hesabına yatırılan para mevzusu vardı, onu da açıklamış. Diğer savcılık ifadeleri polis ifadesiyle aynı konular. İşine ağırlık veremediği bir dönemde işlerinin kötü gittiği söyleniyordu. Daha sonra zaten büyük anlaşmalar yaptı Arabistan ile falan da sanırım.

-j6ripc.webp

Galatasaray muhabiri, kanali, taraftari diyen youtubelardan herhangi birinin yayini ya da bri seyi var mi hic?

Yoksa sadece transfer olunca sallamak ve etkilesime doymak icin mi cikiyorlar ortaya

I love you hocam lafının Abdürrahin Albayrak’ın Fatih Terim için söyleyip durduğunu sağır sultan biliyor. Bunu bilmelerine rağmen hala işi çarpıtıyorlar.
Yargıtay üyesi bu adam. Elinde adalet terazisi olan birisi. Normal bi fb li troll olsa sorun değil

Olm adam ne olduğu belirsiz birine ev sattı diye yargılanıyor şaka gibi olay. Bu mantıkla ben de arabayı sattım 2 hafta önce sattığım adam illegal işe bulaştıysa ben de mi suçlu oluyorum?
Devlet adama parayı nereden kazandığını sormuyor, müteahhitten soruyor. Hakikaten deli saçması şeyler yaşanıyor.

Rekabeti koçun kuzusu, gerek Erden başkanı, gerek Lütfü Arıboğan vs şikayet ederek sahada olması gereken rekabeti adliye koridorlarına taşıdı. Böylece tüm yapı dediği şey de bu kadar. Zavallılar…

Geri
Üst Alt