Erden Timur

sevk yazısını okuduğumuzda, suç şüphesi oluşturan delillerin büyük oranda banka hareketleri olduğunu görüyoruz. yani resmi belgeler. bu noktada delil karartma olması biraz zor gibi. buna rağmen tutukluluk kararı verilirse, sürecin işletilmesi ile ilgili bir art niyet okuyabilir miyiz?
Dosyanın içeriğini tam okuyup bilmeden bir yorum yapmak doğru olmaz. Medyanın verdiği bilgiler uygulamada hem çok eksik hem de çok yanlış bilgiler/yönlendirmeler içerebiliyor genelde.

Valla iddiaları net bir şekilde bilmiyorum. Anladığım bir kara para sahibinin nef ten daire satın alması vs gibi birşey... kara paranın bu adamda olduğunu bilip yıllardır bu adamın kara parasının harcamasını izin verip sonra sen bu paranın kaynağını nasılsın bilmezsin de bu paraya ticaret yaparsın demek kadar saçma bir durum olabilir mi? Ben de şimdi ticaret yapıyorum. Benden mal alan adamın parasının nereden geldiğini bilmek zorunda mıyım? O para ile bana kadar gelip benden mal almasına izin veren sistem mi suçlu adamın parasını nereden kazandığını bilmeden ticaret yapan ben mi suçluyum?

Valla iddiaları net bir şekilde bilmiyorum. Anladığım bir kara para sahibinin nef ten daire satın alması vs gibi birşey... kara paranın bu adamda olduğunu bilip yıllardır bu adamın kara parasının harcamasını izin verip sonra sen bu paranın kaynağını nasılsın bilmezsin de bu paraya ticaret yaparsın demek kadar saçma bir durum olabilir mi? Ben de şimdi ticaret yapıyorum. Benden mal alan adamın parasının nereden geldiğini bilmek zorunda mıyım? O para ile bana kadar gelip benden mal almasına izin veren sistem mi suçlu adamın parasını nereden kazandığını bilmeden ticaret yapan ben mi suçluyum?

Bu arada bu paranın kaynağını sorarsan da KVKKKKKK diye tepene binmeye kalkarlar muhtemelen.

Yani çökmek için bahane her türlü hazır.

3 aydır foruma mesaj yazmayıp erden timur konusuna 2 saatte 20 msj attınız

ne kadar iştahlısınız maşallah
Siz ve beğenenler de yazdıklarımı pek anlamış gibi değilsiniz. Size laf anlatmak mümkün değil gibi. Kendim 25 sene boyunca yüzlerce kez kaybedilmiş kopya davalarda kazanıp içtihat değiştirttiğim dosyalardan soruşturma geçirdim müvekkilin lehe sandığı hukuka uygun olmayan delil sunmadığım için. Gıkım çıkmadı. Tuttuğum takımın eski yöneticisi yargılanmasın mı diyeceğim. Diyebileceğim tek şey dosyada adil yargıyı etkilemeye çalışanlar da suç işliyor olur. Hakim bile tüm delilleri görmeden karar vermeyecek. Burada yazanlar neye göre suçlu suçsuz kararı veriyor. Bu durumda sadece yargılamanın adil olması ve adil yargıyı etkilemeye çalışanların da soruşturulması talep edilebilir.

Kardeşim sen ve beğenenler asla iflah olmaz fener taraftarından pek farkınız yok. Bir insanın en fazla adil yargılanmasını talep edebilirsin şüphe durumunda yargılanmamasını değil. Sen kendin burada bana karşı peşin hükümle yazarken başkalarının adil olmasını nasıl bekleyebilirsin. Ben senelerdir sadece transfer döneminde ve hukukla ilgili konu olan dönemde yazarım.
UEFA'dan tescilli şikeci
🦅
🐥

Bizim ülkede esas pislikler medyada donuyor ozellikle dijital medya ,bunlara el atılsa kimbilir neler çıkar

1767037352871.webp

gelsin aciklama

Siz ve beğenenler de yazdıklarımı pek anlamış gibi değilsiniz. Size laf anlatmak mümkün değil gibi. Kendim 25 sene boyunca yüzlerce kez kaybedilmiş kopya davalarda kazanıp içtihat değiştirttiğim dosyalardan soruşturma geçirdim müvekkilin lehe sandığı hukuka uygun olmayan delil sunmadığım için. Gıkım çıkmadı. Tuttuğum takımın eski yöneticisi yargılanmasın mı diyeceğim. Diyebileceğim tek şey dosyada adil yargıyı etkilemeye çalışanlar da suç işliyor olur. Hakim bile tüm delilleri görmeden karar vermeyecek. Burada yazanlar neye göre suçlu suçsuz kararı veriyor. Bu durumda sadece yargılamanın adil olması ve adil yargıyı etkilemeye çalışanların da soruşturulması talep edilebilir.
Buradaki insanların soruşturma gibi muhtemelen yargılamanın kendisinin taraflı olacağını söylediğini anlayamıyor musunuz? İnsanları tahrik ederek hukuki suç teşkil edecek ifadeler almaya mı çalışıyorsunuz?

Banlayın şunu

Geri
Üst Alt