Erden Timur

Buradaki insanların soruşturma gibi muhtemelen yargılamanın kendisinin taraflı olacağını söylediğini anlayamıyor musunuz? İnsanları tahrik ederek hukuki suç teşkil edecek ifadeler almaya mı çalışıyorsunuz?

Banlayın şunu
Bence siz iyi niyetli değilsiniz benim ifade almama gerek yok tam tersine buradaki kişiler başlarını derde sokacak ifade kullanmasın diye yorumlar yaptım.

1767037575641.webp

Bakkalsın, birisine cips satıyorsun adam o sırada suçsuz, ülkede senin benim gibi birisi. 2 sene sonra suça bulaşıyor. Sonra gelip sana diyorlarki sen bu adama 2 sene önce cips satmışsın hadi hapishaneye. Mantığa gel.

O zaman sonradan suça bulaşan adamın anasını da hapse alın, öngörüp doğurmasaydı.

Erden başkan tutuklu yargılanmaya devam ederse Nefin mal varlığına kayyum mu atanacak?

Geceye bırakılması mart ayına götürüyor beni anlamsızca.

Bakkalsın, birisine cips satıyorsun adam o sırada suçsuz, ülkede senin benim gibi birisi. 2 sene sonra suça bulaşıyor. Sonra gelip sana diyorlarki sen bu adama 2 sene önce cips satmışsın hadi hapishaneye. Mantığa gel.

O zaman sonradan suça bulaşan adamın anasını da hapse alın, öngörüp doğurmasaydı.

Bakkalsın, bakkalına bir x kişisi geliyor, senle muhatap bile olmadan sigarasını alıp gidiyor.

3 sene sonra diyorlar ki senin telefonun 3 sene önce x kişisiyle aynı baz istasyonundan sinyal vermiş, x kişisini de konuşturduk senin teröre yardım ve yataklık yaptığını iddia etti. Şimdi doğru hapse.

Ne X kişisini tanıyorsun ne de teröre yardım yataklığın var.

Buna da İBB soruşturması deniyor.

Erden Timur 'a uygulanan muamele tutuklayacaklari suclulara yaptıkları cinsten, Cuma'dan gozlatı, Galatasaray 'i zan altında bırakabilecek unsurlardan arındırmak vs, hayatta kimseye kefil olmamak lazım belki ama normal bir yargilama da değil gibi, burada isnat edilen suçların fiilleri yıllar önce işlenmiş ve yetkililer yıllarca adım atmamış bu da normal değil.

Geri
Üst Alt