Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence siz iyi niyetli değilsiniz benim ifade almama gerek yok tam tersine buradaki kişiler başlarını derde sokacak ifade kullanmasın diye yorumlar yaptım.Buradaki insanların soruşturma gibi muhtemelen yargılamanın kendisinin taraflı olacağını söylediğini anlayamıyor musunuz? İnsanları tahrik ederek hukuki suç teşkil edecek ifadeler almaya mı çalışıyorsunuz?
Banlayın şunu
Yallah kurbağalı dereyeAyıp oluyor üstelik suç işliyorsunuz.
Yav o zaman şikayet et hukukcuymus git selam da söyleAyıp oluyor üstelik suç işliyorsunuz.
Ben bu forumdan kaç yıl uzak kaldım. Ve bu adamı daha o zaman bloklamışım.Hüseyin Öntaş isimli fenerli hala banlanmadı mı?
Bakkalsın, birisine cips satıyorsun adam o sırada suçsuz, ülkede senin benim gibi birisi. 2 sene sonra suça bulaşıyor. Sonra gelip sana diyorlarki sen bu adama 2 sene önce cips satmışsın hadi hapishaneye. Mantığa gel.
O zaman sonradan suça bulaşan adamın anasını da hapse alın, öngörüp doğurmasaydı.
Başkan adayı olursa hapı yutarız diye düşündükleri adam sonuçta, niye desteğe gitsinlerYönetimden kimse yoktu.
Tarihe not düşülsün.