Erden Timur'dan PSG'ye Icardi Teklifi: "Bonservis bedeli vermeyelim, sizi de bu maliyetten kurtaralım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1681719621754.webp

PSG, Mauro Icardi için Galatasaray'dan 10 milyon euro bonservis talep etti. Bu gelişmenin ardından en önemli hedeflerden olan Mauro Icardi'nin bonservisini alma konusunda Galatasaray'dan sürpriz bir hamle geldi.

Erden Timur'un hedefi, PSG ile bir yıl daha sözleşmesi olan futbolcuyu bonservis bedeli ödemeden almak.

Timur, 8 milyon Euro maaşı olan ve vergilerle birlikte Fransa ekibine maliyeti 13 milyon Euro'yu bulan İcardi için PSG'ye, 'Bonservis bedeli vermeyelim, sizi de bu maliyetten kurtaralım' diyecek.

Taraflar arasındaki pazarlık önümüzdeki hafta resmen başlayacak ve Arjantinli golcünün durumu netleşecek.

Sabah Spor

E-Posta referansi: Wanda'dan kurtarma formülü

Daha iyi bir teklif veren cikacaktir, Italya'dan ozellikle. Bu sekilde cozebilecegimizi dusunmuyorlardir umarim.

Haber e değil ama Erden Tümur a güveniyoruz. Galatasaray için en iyisi ne ise elinden geleni yapacaktır.

Mohamed ve Morutandan gelecek bir miktar parayla alınır.

Son iki maça kadar temkinliydim ama kendine gelince inanılmaz bir güç

Icardi burada devam ederse Bein kazanacak yine katarlılar kazanacak. win-win

Eşi seneye nerede yaşamak istiyorsa orada oynayacak buradan yana bir sıkıntıları yoksa ben de bedavaya hallederiz diye bekliyorum.

Avrupa futbolunda bu kadar santrafor kıtlığı yaşanıyorken bu adamı alabilmek büyük olay olur. Milano'da forvette Giroud oynuyor, Manu'da Weghorst, Barcelona 34 yaşındaki Lewayı alıyor, Bayern forvet bulamayıp Choupa Moting'i forvet oynatıyor, Chelsea asıl mevkisi forvet olmayan Kai Havertz'i forvet oynatıyor. Önümüzdeki sezon yüksek ihtimal Osimhen rekor paraya Napoli'den ayrılacak yani demek istediğim çok fazla talibi çıkacaktır İcardi'nin.

Ali Koç araya girip 10 milyon euro vereyim diyecektir
Girse ne olacak? İcardi fenere hayatta gitmez. Adam bu taraftarın bu kulubun büyüklüğünü gördü bir kere. Nasıl ona değer verildiğini anladı. Adama özel şarkı çalınıyor her gol attığında.

Erden reis bu işi makul bir bonservis ile halleder.

müthis teklif

Psg vergisinden kurtulsa yeter. 10 m euroya ihtiyaçları yok en nihayetinde

Girse ne olacak? İcardi fenere hayatta gitmez. Adam bu taraftarın bu kulubun büyüklüğünü gördü bir kere. Nasıl ona değer verildiğini anladı. Adama özel şarkı çalınıyor her gol attığında.

Erden reis bu işi makul bir bonservis ile halleder.
Sneijdere 10 milyon verseler Fenere gider miydi. Saçma sapan hayallere kapilmayin

Sneijdere 10 milyon verseler Fenere gider miydi. Saçma sapan hayallere kapilmayin
Nesi saçma? Ligi adamların üzerinde bitireceğiz. Şampiyonlar ligi oynama şansı var. Rahatı yerinde. Galatasaray bonservisini alsa zaten maaşı da yüksek verecek. Fener ne kadar üzerinde verebilir ki?

Baba oğluna yapmaz şu iyiliği. PSG yatsın kalksın şükretsin klübümüz gibi bir dostu var. Gurur duydum başkanım PSG'ye yardım edelim.

Geri
Üst Alt