GSC Haber Erden Timur’dan Şampiyonluk Mektubu: ”4 yıl önce dediğim gibi; Avrupa şampiyonu da olacağız”

Melih Akan

Berlin Panteri
Değerli Erden Timur’dan şampiyonluk mektubu;

Ekli dosyalar

• IMG_0704.webp
    IMG_0704.webp
    130,8 KB · Görüntüleme: 115
Bu adamın hala içeride olması, ve sadece futbolda figür haline geldiği birilerinin kongrede tehditleri sonrasında olduğunu bilmek içimi acıtıyor.

Erden Başkan’ım umuyorum ve biliyorum ki o suçlamaların hepsi yalan. Sen hepsinden kanun önünde de aklanıp çıkacaksın.

Çok sevdiğin takımına yeniden hizmet edeceksin. Bizleri sevinçten sokağa dökecek başarılar da yine seninle yaşanacak.

Güçlü kal hep yanındayızZ

Yönetim nankörlük etmesin. Bu ülkede birileri ziyaret edilerek, neler yapıldı. Erden başkan içinde gerekeni yönetim yapmalıdır. Koko partisi ile seks geceleri düzenleyenlerin utanmadan gittikleri siyasilere, bizim yönetim başı dik ve haklı şekilde gidip, Erden başkan'in ailesine ve taraftara geri dönmesini sağlamalıdır.

Allah kahretsin bu ulkedeki adaletsizligi, cikarciligi, arkakapi iliskilerini, haksiz kazancini, serefsizini...

Hakikaten bunaldim- ulkenin her seyi cozulur insanlardaki umursamazlik, bosvercilik olmasa...

Sana bunlari yasatanlar yuz katini ceksin Erden Timur.

Yönetim nankörlük etmesin. Bu ülkede birileri ziyaret edilerek, neler yapıldı. Erden başkan içinde gerekeni yönetim yapmalıdır. Koko partisi ile seks geceleri düzenleyenlerin utanmadan gittikleri siyasilere, bizim yönetim başı dik ve haklı şekilde gidip, Erden başkan'in ailesine ve taraftara geri dönmesini sağlamalıdır.
1000052685.webp

Dedigini yonetimden once ustteki agabey gibi divan yapacak.

Elma armut bilmemne diye linc ettiler adami- simdi ufak ufak ses cikiyorda hatipiglu paylasim falan yapiyor ediyor.

Adami resmen defettiler, ustune korumadilar, o kadar hukukcu falan filan diye Insan gucu derler adam aylardir hapiste.

Sebep olanlar, sesi olup ses cikarmayanlarin hepsi ayirmaksizin sorumludur...

Allahtan taradtar bu konuda cok net sekilde birlik halinde

Varya hakikaten insanin aklina geliyor devir boyle olunca, yonetimden dehlendingoz gore gore, ustune icer atildi.. en ufak ihtimali yoktu bu donem aday falan olmasinetmesi icin (hadi pasif muhalefet cabaladi diyelim).

O kadar kotuluk yoktur Galatasarayda deyip vazgeciyorum bu dusunceden. Ama insanin aklina geliyor.

pısırık yönetim sattı erden başganı hele bir çıksın inş başkan olarak dönecektir.

Geri
Üst Alt