GSC Anket Erden Timur’suz Transfer Komitesi Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Yeni Transfer Komitesi Hk Düşünceleriniz

• Kullanılan toplam oy
    66
Erden Timurda allah korusu var, mevlanadan sözler alintılayacak kadar maneviyatı güclü biri onu da gectim herif direk sponsorumuzdu.

Verdigi parayı boşa harcamak istemeyecek kadar galatasaraylıydi. Futbolcularin hepsi onu cok seviyor ve konu galatasaray olunca gözleri doluyordu.

Umut edelimde bu arkadaslar islerini profesyonelce yerine getirsinler. Yoksa erden timur gibi adam cok nadir denk gelir

Bu seneki trasferler tutmadı zaten olmayınca olmuyor Tete mesela 3m para veriyoruz adam belki 1 belki 2 maç katkı verdi diğer maçlar da yok zaha bizim beklentimiz neydi ne verdi en az 5-6m de o alıyordur Ndombele keza

Evet renkdaş benim ilk şüphem sağlık sorunları olmuştu ama verdiği bir röportaj da Galatasaray iç siyaseti yıpratıyor da demişti. Yani çok ciddi bir sağlık sorunu yoksa eğer bırakamazdı Galatasaray‘ı bence.

Mevzu bence senin dediğin gibi Mehmet Özbek’le alakalı olabilir.
Sene boyu serumlardan çıkan adam daha yeni düzelmişken normal şartlarda bırakması mantıklımı sence.Ben hiç ihtimal vermiyorum açıkçası.Mehmet Özbek ismini duyduğumdan beri tüylerim diken diken.Kim bilir Erden başkan nasıldır.Mehmet Özbek spor yöneticiliğinde ne yapmıştır söylermisin bana lütfen:?Yeminle Abdülrahim Albayrak ismi geçse bu kadar üzülmeyiz inan bana.Bence şu aşamada Erden Timur ismi kesinlikle silinmemeli.Çünkü çok daha fazla bilenmiş bir rakip takım başkanı ile cebelleşmek bu seneden daha zor olacak inan bana.Ki Lale orta olayı bile hala giriş seviyesinde.Erden başkan bizim ilacımız bence.Giderse daha çok anlarız kıymetini.Çok kıymetli bir insan.

Adamın ndombele harici falsosu yok. Onu da zoraki aldılar zaten Vecino muydu neydi iptal olunca. Tete mesela. Başarısız oldu ama bonservissiz Tete'ye kim hayır diyebilirdi o dönem. Hem Yatırım hem şampiyonluk hamlesiydi net.0 maliyetli Ziyech keza. Zaha'nin başarısız hali buysa demek uyum sağlasa 20 gol aşacaktı rahat. Kiralık Angelino transferinde delirdik burda. Nasıl tutmadı hala şaşkınım.

Bu adamın Torreira ve Icardi'yi, Mertens'i getirme işi bile mucizedir. Ben ve bir çoğumuz burda Griliş Pedro Bats muhabbeti yaparken kim bu isimleri hayal ediyordu.

Yani öyle yeni gelenler fiyasko denecek kadar bir durum yaşanmadı. 6 ay kayıp olan 10 milyonluk Simanski aldı sanki. Fb parayı basmasa Fred'i bile Torreira gibi su parasına alırdı Erden biraz daha bekletip.

Satışlarda da artık yüzümüz biraz olsun gülmeye başladı derken şimdi yine menajer ve oyuncuların tehditleri ile elimiz güçsüz kalacağız. Boey de Marcao gibi yollara başvurmaya kalktı hatırlatırım. Ama Erden engel oldu. 15-20 derken 30 milyona satışı rüyamızda görürüz artık.

Zaten Erden Timur'un gidişini transfer işlerinden de ziyade mevcut oyuncular üzerinde göreceğiz. Torreira'yı' İcardi'yi Cenk Ergün ile şakalaşırken dans ederken nah görürüz. Adam şampiyonluk kutlamasinda Erden ile çimlerde yuvarlaniyor ya yerde. Tesislerdeki neşeyi ve motivasyonu, samimiyeti, aileleri ile ilgilenmesini mumla ararız. Albayrak'in gidip alnından öpüp durması gibi değil bu iletişim. Belki kelimeler ile anlatamam ama asla o aile ortamı oluşmaz.

Dursun gibi hitabet gücünün sıfır olduğu bir başkanı Aziz ve Koç gibi alçaklar yerken Metin Ozturk'ü dinleriz.

Yeniler ne mi yapar. 2 sezonda gelen kazancı 2 transfer döneminde harcayıp bizlere de vay be biz neler yapmışız 2 sezondur diye iç geçirtir artık.

transfer komitesi.. onlardan çok gördük.. laf olsun torba dolsun. hataları varsa düzeltir ama ihtiyacımız olan oyuncu bu.. tutkal..

Bir transfer tutar tutmaz o ayri konu ama Erden Timur öyle söylendigi kadar kötü degil transferlerde bana göre.

Zaha, Angelino, Tete, Ziyech, Sanchez bunlar kagit üzerinde cok önemli ve dogru transferlerdi. Cogundan beklenilen verim alinamadi ama orasi Erden Timur‘u baglamaz.
Gecen seneki basarisi zaten ortada transferde (Icardi, Mertens, Torreira, Apo vs).
Tabiki Ndombele ve Aurier gibi yanlis ve anlamsiz transferler de vardi ama bunlar her zaman olur.

Bundan bagimsiz Florya‘da cok önemli rolü vardi. Takimin moral ve motivasyonunu yükseltecek etkinlik düzenliyordu sürekli, oyuncularin sorunlariyla ilgileniyordu vs.

Paramızın çarçur olacağı, yüksek maaşların ve uzun süreli sözleşmelerin verileceği ve gidecek oyunculardan da beklenenin çok altında bonservis geliri elde edileceği bir transfer dönemi bekliyorum.

Fernando muslerayi takımdan çıkarırsan neler yaşanır? Çok büyük soru işareti.

Erden timur için de aynı şey geçerli. Ne yaşayacağımızi bilemiyoruz. Her şeye acik...

Bu arada istediği kadar haklı olsun, kendine göre bırakmak için sebepleri olsun... Benim taraftar olarak kırgınlığım büyük. Bencillk diyin ne derseniz diyin. Şu açıklamaları yapıp, bizleri inandırıp, 2 yııldır kırılmamış rekorun üstüne bırakması empati yapmamı engelleyip taraftar duygusuyla düşünmemi sağlar.

Erden Timur Galatasaray menfaatlerini kendi çıkarlarından çok daha önde tutacağından %100 emin olduğum bir kişi. Başkan da dahil diğerleri için bu kadar emin konuşamayacağım.

Bu inşaat işleri ile ilgili çatışmalardan dolayı Erden Timur affını istemiş gibi de geliyor açıkçası. Genel olarak kim rant peşinde bilmiyorum ama Erden Timur 'un bu toplara girmeyeceğine eminim.

Gelelim transfer işine, Erden Timur un Galatasaray için en iyisinin olması için çalıştığından da %100 eminim fakat bu sene olmadı. Davinson Sanchez biraz da Köhn harici tüm transferlerin yerine çok çok daha iyisi ve daha uygun meblağlara alınabilirdi.

Örneğin Zaha, Ziyech ve Tete yerine Rashica yeterliydi.

Kerem Demirbay, Ndombele yerine Fred alınabilirdi.

Dubois kalmalıydı.

Vinicius, Aurier gibi adamlara verilen paraları konuşmak bile istemiyorum.

Ek olarak Boey satışında yapılan iş ise muazzamdı ama gelen para da bence yukarıdaki yapılan hatalara gitti.

Şimdi Zaha ve Tete 'ye o yıllık ücreti kim verir ? Şimdiden geçmiş olsun.

Kendisine inanılmaz saygım var ama genel olarak transfer konusunda Erden Timur 'u başarılı bulmuyorum. İşin psikolojik kısmında yani futbolcular arası bağ, yönetim ve futbolcular arasındaki köprü kurma noktasında ise ihtişamlı bir etkisi olduğunu da düşünüyorum.

Şöyle bir kıyas da yapmak isterim; Abdürrahim Albayrak araştırma görevlisi ise, Erden Timur profesör doktor gibidir.

Uzun lafın kısası günahı ve sevabıyla Erden Timur 'dan Allah razı olsun. Bu 2 şampiyonluk hatırlatıldığında aklıma gelen 5 isimden biri kesinlikle kendisi olacaktır.

Erden Timur Galatasaray menfaatlerini kendi çıkarlarından çok daha önde tutacağından %100 emin olduğum bir kişi. Başkan da dahil diğerleri için bu kadar emin konuşamayacağım.

Bu inşaat işleri ile ilgili çatışmalardan dolayı Erden Timur affını istemiş gibi de geliyor açıkçası. Genel olarak kim rant peşinde bilmiyorum ama Erden Timur 'un bu toplara girmeyeceğine eminim.

Gelelim transfer işine, Erden Timur un Galatasaray için en iyisinin olması için çalıştığından da %100 eminim fakat bu sene olmadı. Davinson Sanchez biraz da Köhn harici tüm transferlerin yerine çok çok daha iyisi ve daha uygun meblağlara alınabilirdi.

Örneğin Zaha, Ziyech ve Tete yerine Rashica yeterliydi.

Kerem Demirbay, Ndombele yerine Fred alınabilirdi.

Dubois kalmalıydı.

Vinicius, Aurier gibi adamlara verilen paraları konuşmak bile istemiyorum.

Ek olarak Boey satışında yapılan iş ise muazzamdı ama gelen para da bence yukarıdaki yapılan hatalara gitti.

Şimdi Zaha ve Tete 'ye o yıllık ücreti kim verir ? Şimdiden geçmiş olsun.

Kendisine inanılmaz saygım var ama genel olarak transfer konusunda Erden Timur 'u başarılı bulmuyorum. İşin psikolojik kısmında yani futbolcular arası bağ, yönetim ve futbolcular arasındaki köprü kurma noktasında ise ihtişamlı bir etkisi olduğunu da düşünüyorum.

Şöyle bir kıyas da yapmak isterim; Abdürrahim Albayrak araştırma görevlisi ise, Erden Timur profesör doktor gibidir.

Uzun lafın kısası günahı ve sevabıyla Erden Timur 'dan Allah razı olsun. Bu 2 şampiyonluk hatırlatıldığında aklıma gelen 5 isimden biri kesinlikle kendisi olacaktır.

Mesele Erden Timur değil. Yerine gelen insanların vasıfsız olması. Hiç güven vermiyorlar.

Bütüne bakıldığında Zaha, Tete ve Ziyech e verilen şans keşke Yunus a verilseydi bile dediğim oluyor. Ben Zaha nın hem takım hem de ülkemizin kimyasına uyduğunu da düşünmüyorum. Giderse kimse burada vay be bir Zaha geldi geçti bile demeyecek unutulacaktır. Umarım dediğin gibi olur ama ben Zaha ve Tete denildiğinde aklıma bir tek yağlı kazık geliyor.

Sevgili Kemal; arka planda olan birçok şey var bilmediğimiz.Erden Timur içerideki olaylardan rahatsız öncelikle.Şundan anlamalıyız ki ;Erden Timur daha istifa etmeden Mehmet Özbek ismi nereden uçarak geldi mesela?? mehmet özbek inanılmaz rahatsızlık yaratmıştı önceki dönemlerde.Aklımdan çıkmıyor idman sahasının ortasında sandalyede oturuşu.Bir Adnan Sezgin bir Mehmet özbek.
Erden başkan rahatsız.Bence rahatlatılmayı bekliyor ama o mektup gelecekmi belirsiz :Kemerburgaz olsun florya olsun vs.vs.vs birçok konu var.
Taraftar uydurdu mehmet özbek ismini

Erden Timur'lu ekip olsa da olmasa da her türlü ders alınması lazım. Okan hocanın üstün başarısı olmasa 23-24 sezonunda yapılan transferlerin toplam başarı oranı konuşuluyordu. Yarım yamalak orta sahayla, 5 ay sağ beksiz oynamamızla çok zor bir sezon geçirdik. Kiralanan oyuncuların opsiyonları ve bol şişirilmiş bonuslu sözleşmeleri ortada yok.

Geri
Üst Alt