Erden Timur Galatasaray menfaatlerini kendi çıkarlarından çok daha önde tutacağından %100 emin olduğum bir kişi. Başkan da dahil diğerleri için bu kadar emin konuşamayacağım.
Bu inşaat işleri ile ilgili çatışmalardan dolayı Erden Timur affını istemiş gibi de geliyor açıkçası. Genel olarak kim rant peşinde bilmiyorum ama Erden Timur 'un bu toplara girmeyeceğine eminim.
Gelelim transfer işine, Erden Timur un Galatasaray için en iyisinin olması için çalıştığından da %100 eminim fakat bu sene olmadı. Davinson Sanchez biraz da Köhn harici tüm transferlerin yerine çok çok daha iyisi ve daha uygun meblağlara alınabilirdi.
Örneğin Zaha, Ziyech ve Tete yerine Rashica yeterliydi.
Kerem Demirbay, Ndombele yerine Fred alınabilirdi.
Dubois kalmalıydı.
Vinicius, Aurier gibi adamlara verilen paraları konuşmak bile istemiyorum.
Ek olarak Boey satışında yapılan iş ise muazzamdı ama gelen para da bence yukarıdaki yapılan hatalara gitti.
Şimdi Zaha ve Tete 'ye o yıllık ücreti kim verir ? Şimdiden geçmiş olsun.
Kendisine inanılmaz saygım var ama genel olarak transfer konusunda Erden Timur 'u başarılı bulmuyorum. İşin psikolojik kısmında yani futbolcular arası bağ, yönetim ve futbolcular arasındaki köprü kurma noktasında ise ihtişamlı bir etkisi olduğunu da düşünüyorum.
Şöyle bir kıyas da yapmak isterim; Abdürrahim Albayrak araştırma görevlisi ise, Erden Timur profesör doktor gibidir.
Uzun lafın kısası günahı ve sevabıyla Erden Timur 'dan Allah razı olsun. Bu 2 şampiyonluk hatırlatıldığında aklıma gelen 5 isimden biri kesinlikle kendisi olacaktır.