- 1 Ağustos 2009
- 47.599
- 50.125
- 4.878
erden timur’un mevzu galatasaray programında bahsettiği kendisinin galatasaraylı olmasını sağlayan eniştesi
teşekkürler enişte
teşekkürler enişte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yallah başka konuyaBunun için başlık mi açılır birader
Yok Ebesierden timur’un mevzu galatasaray programında bahsettiği kendisinin galatasaraylı olmasını sağlayan eniştesi
teşekkürler enişte
benim babam fenerliydi beni abim gsli yapmıştıYok Ebesi
Abin cok kral bir GSlidir gözümdebenim babam fenerliydi beni abim gsli yapmıştı
abime teşekkür eder misin böylesi bir büyük cimbomluyu forumumuza kazandırdığı için?
Abin cok kral bir GSlidir gözümde
Sag göz 1,5 Sol göz 1,0Gözünün değeri?
Benim peder de BJK'liydi. Çok sevdiğim eniştem fanatik FB'li. Ben kedi kendime GS'lı oldu. Şimdi senden bir tebrik bekliyorum.benim babam fenerliydi beni abim gsli yapmıştı
abime teşekkür eder misin böylesi bir büyük cimbomluyu forumumuza kazandırdığı için?
direkt şahsını tebrik ederim abiBenim peder de BJK'liydi. Çok sevdiğim eniştem fanatik FB'li. Ben kedi kendime GS'lı oldu. Şimdi senden bir tebrik bekliyorum.
Her şeyi bu ekibe borçluyuz.direkt şahsını tebrik ederim abi
seni camiamıza kazandıran şahsına teşekkürlerimi sunarım
Sesin kadar seksi olan vücudunun başka bir bölgesi?Sag göz 1,5 Sol göz 1,0
arka alt adeleleriSesin kadar seksi olan vücudunun başka bir bölgesi?
tebriklerBenim peder de BJK'liydi. Çok sevdiğim eniştem fanatik FB'li. Ben kedi kendime GS'lı oldu. Şimdi senden bir tebrik bekliyorum.
Abine selam söyle :red:benim babam fenerliydi beni abim gsli yapmıştı
Sen Bunu yazarken 3. derece zorlanma yasadim strain oldum mra girecegimarka alt adeleleri