GSC Scout # Erdi Dikmen

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
EN0nlunWAAEQykg

TFF 1.Lig'de en az gol yiyen takimin banko sol stoperi Erdi. Süper Lig'de oynayan cogu yabanciyi cebinden cikarir. Kesinlikle potansiyeli olan bir oyuncu. 97li olmasina ragmen ülkemizde genc kabul ediliyor ama tecrübeli bir cok oyuncudan daha sogukkanlidir.

Begendim ayagi temiz oyuncu alinabilir. Ama bizim sözde scout ekibinin haberi yoktur. Onlar anderlecht clujden falan 10m euroluk stoper begenirler

İlk yarıyı izledim de bana göre Maldivler Serdar'ın solak versiyonu gibi..

karagümrüklü fatih kuruçuk'ta çok iyi. Ama bunlar Süper Ligde hele bizde ne yapar tartışılır.

Cenk'i Ts aldıysa bunu da Başakşehir almadan biz alalım..

2. jigte bir stoper alacaksak bu benim tercihim Erdi Dikmen olmalı oda sol ayaklı ve ayağı özellikle uzun topları iyi olduğu için bana kalsa ben Türk stoper yedeklerini alt yapıdan çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum. Emin zaten belli potansiyelli bir oyuncu bunun dışında Işık Kaan Arsalan'da var alt yapıda çok potansiyelli ve hızı da iyi bir oyuncu. O yüzden Türk stoper alınmaması beni bozmaz.

Konusunu bosa acmadik... Artik Robin Yalcin'i kesin olarak transfer ederiz.

Söyle alt liglerden bir tane adam alip parlatsak sasarim.
Cenk Ts Erdi Başakşehir'e gittiğine göre bu ligden alabileceğimiz başka bi oyuncu kalmadı.Ravil-Tayyip var ama alamayız.Robin Yalçın Beşiktaş'a uygun bi maaşla da Semih Kaya bize gelir.Üstteki Hasan'ın mesajındaki gibi Emin ve Kaan var yedek olarak..

Cenk Ts Erdi Başakşehir'e gittiğine göre bu ligden alabileceğimiz başka bi oyuncu kalmadı.Ravil-Tayyip var ama alamayız.Robin Yalçın Beşiktaş'a uygun bi maaşla da Semih Kaya bize gelir.Üstteki Hasan'ın mesajındaki gibi Emin ve Kaan var yedek olarak..
semih kepazesi gelecegine AHMET kalsin

Geri
Üst Alt