# Erdin Demir

Ofansi cok iyi. Cok hizli ve teknik. Hizindan dolayi geriye kademesi de cok iyi. Defans zaaflarini Mancini giderir :)

Cok övülen Caner kazmasindan daha potansiyelli bir cocuga benziyor :)

Camiamiza hayirli olsun :)

Amma da abrtıyorsunuz yahu. Kaç defa izlediniz de bu kadar detaylı analiz yapıyorsunuz. Youtube videolarıyla sabrinin bile ne kadar süper futbolcu olabileceğini biliyorsunuzdur. Caner çirkeftir ama asla kazma değil hatta baya baya teknik bir oyuncu ( bek için öyle ) Potansiyel diyorsunuz da Caner 18 yaşında cskaya gitti 4-5 milyon euroya. Bu eleman 23 yaşında norveçin orta sıra takımlarından birinde takılıyor.

Scout ekibimiz belli ki çalışıyor. Ülke sınırlarındaki oyunculara milyonlar saçmak yerine ucuz fiyatlara aynı kumaşta hatta belki daha iyi oyuncular alıyoruz. Endoğan, Erdin, Umut, Telles, Hajrovic gayet güzel ve gelecek vaad eden hamleler. Fizik gücü düşen yaştan önce düşen takımımızı diriltecek hamleler. Son olarak bonservissiz şekilde Tarık da gelirse gayet iyi olacak.

Süper bir oyuncuya benziyor.

Bizim imkanlarımız sadece youtube videosuna gore tartıp izlenimlerimizi yazmaya el veriyor.

Telles ve Erdin ile sol bek sıkıntısı kalmaz hakan MALTA da şutlanır :D

Win&Win yani

Hem de maliyeti düşük ucuza bitirilebilir kesinlikle denenmeli.

türk pasaport yok soyadı demir olduğuna babası türk?

Erdinç Demir'dir o. Ah şu memurlar.

Ulan Brann taraftari bile diyor ki: "Galatasaray neden böyle oyunculara ugrasiyor,neden daha iyi bir oyuncu almiyor".

Bu Yabanci sinniri olmasa ne güzel olacakti herseyi... Transfer Dönemi harika gecirdi...ahh ahh ahhhhh ...biktim vallah yeter be...

Scout ekibimiz belli ki çalışıyor. Ülke sınırlarındaki oyunculara milyonlar saçmak yerine ucuz fiyatlara aynı kumaşta hatta belki daha iyi oyuncular alıyoruz. Endoğan, Erdin, Umut, Telles, Hajrovic gayet güzel ve gelecek vaad eden hamleler. Fizik gücü düşen yaştan önce düşen takımımızı diriltecek hamleler. Son olarak bonservissiz şekilde Tarık da gelirse gayet iyi olacak.

Aman aman nasil da calisiyorlardirrrr....

Oyuncularin FM Profileri olioyr, forumlarda insanlar konusiyor Youtube'da videolari oliyor.. yani öyle "taninmamis birisi olmiyor"

Scoutluk bu degil. Scoutluk dedin, hic kimsenin bilmedi bi Oyuncu'yu bulmakdir.

Misal Dortmund Scoutlar 2. japon liginde Kagawa yi kesfethdiler..

Bu adamlar hakkında bilgisini olduğunu iddia eden adam ile sabaha kadar tartışırım. Tartışırım'dan kasıt, kaç maçını izlemiş, hangi özellikleri ön plana çıkıyor, ne için faydalı olabilir diye düşünmüş.

Video'dan karar vermek kadar saçma bir şey yok çünkü.

Videolardan Sabri bile iyi futbolcu izlenimi ile ayrılabilirsiniz.

Şu kesin gençleştirmeye çalışılıyor takım ama bu isimler doğru mu bilmeden bu iş az da olsa para saçmaktan ve A2'ye oyuncu almaktan öteye gitmeyedebilir.

Bu kadar çok ismin geçmesi de ben de ya tutarsa transferi yapıldığı yönünde algı oluşturuyor.

Ben demiyorum Anadolu'nun leş kargası kulüplerinin eline düşelim diye ama

Hakan Çalhanoğlu'nun oluru varken zorlanmadıysa

Sene başında Arda'nın oluru vardı da zorlanmadıysa (ki ben bizi kullandığı kanısındayım işin başından beri)

bu tarz ya tutarsa şeklinde algı oluşturan işlerden sonuç almak çok da kolay değildir.

Bu adamlar hakkında bilgisini olduğunu iddia eden adam ile sabaha kadar tartışırım. Tartışırım'dan kasıt, kaç maçını izlemiş, hangi özellikleri ön plana çıkıyor, ne için faydalı olabilir diye düşünmüş.

Video'dan karar vermek kadar saçma bir şey yok çünkü.

Videolardan Sabri bile iyi futbolcu izlenimi ile ayrılabilirsiniz.

Şu kesin gençleştirmeye çalışılıyor takım ama bu isimler doğru mu bilmeden bu iş az da olsa para saçmaktan ve A2'ye oyuncu almaktan öteye gitmeyedebilir.

Bu kadar çok ismin geçmesi de ben de ya tutarsa transferi yapıldığı yönünde algı oluşturuyor.

Ben demiyorum Anadolu'nun leş kargası kulüplerinin eline düşelim diye ama

Hakan Çalhanoğlu'nun oluru varken zorlanmadıysa

Sene başında Arda'nın oluru vardı da zorlanmadıysa (ki ben bizi kullandığı kanısındayım işin başından beri)

bu tarz ya tutarsa şeklinde algı oluşturan işlerden sonuç almak çok da kolay değildir.

HÇ Galatasaray'ı koz olarak kullandı.

Ayrıca videodan oyuncu begenilmez ama şu adamın Hakan Balta dan kötü oldugunu sanmıyorum.

Scout ekibinin bizim gibi imkanları kısıtlı değil.

Onlar video değil maç izliyor.

Demek ki beğenilmiş.

Ulan Brann taraftari bile diyor ki: "Galatasaray neden böyle oyunculara ugrasiyor,neden daha iyi bir oyuncu almiyor".

Bu Yabanci sinniri olmasa ne güzel olacakti herseyi... Transfer Dönemi harika gecirdi...ahh ahh ahhhhh ...biktim vallah yeter be...

Yabancı sınırıyla alakası yok, bizim andavallığımız. Bu ülkede yabancı sınırı olduğu belli değil mi arkadaş, ona göre altyapı tesisi kurup futbolcu yetiştireceksin. Ama bizde planlar max 2 senelik olduğu için çok zor.

Yabancı sınırıyla alakası yok, bizim andavallığımız. Bu ülkede yabancı sınırı olduğu belli değil mi arkadaş, ona göre altyapı tesisi kurup futbolcu yetiştireceksin. Ama bizde planlar max 2 senelik olduğu için çok zor.

Sadece futbolda değil, her işte hazırcıyız.

Geri
Üst Alt