Erdoğan: "6-7 yabancıyı doğru bulmuyorum"

Ülkede başka sorun yok ya hiç canı sıkılıyor garibimin avrupa gısganıyor bizi

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Adam hem cumhurbaşkanı hem başbakan, hem genelkurmay başkanı, hem emniyet müdürü, hem orman ve su işleri bakanı, hem ekonomi bakanı, hem maliye bakanı, hem enerji ve tabi kaynaklar bakanı, hem iç işleri bakanı, hem turizm bakanı, hem gıda tarım ve hayvancılık bakanı, hem dış işleri bakanı, hem gençlik ve spor bakanı... Yani...

Ulan varya yabancı sınırı gelecekse önce 5 milyon suriyeliyi memleketten göndersinler masa teniscilerini çinlilerden değilde türklerden koşucuları azerilerden kenyalılardan değilde türklerden kursunlar şu memlekette bi futbol zevkimiz vardı onunda içine ediyorlar sayın recep tayyip erdoğanı severim ama yabancı sınırı düşerse onun yüzünden düşecektir o zaman bende oyumu ona vermekten vazgeçerim kesinlikle

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayin Cumhurbaskanimiza katiliyorum. 6-7 yabanciyi dogru bulmuyorum, en az 10 olmali ilk 11'de.

Su noktada akli selim bir yonetimin bu sene itibariyle ciddi alt yapi yatirimi yapmasi ve ellerini oluşturan kapasitesiz yerli futbolcu ve Anadolu takimlarinin ovuşturdukları ellerine vermesi gerekmektedir. Gerci o zaman alt yapıya da sinir getirmek isteyebilirler zira fenevbahcelerinin alt yapisi da rezil. Getirelim Mathias Sammer i alt yapinin basina da

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Ulan biz ne zaman güçlensek birileri düğmeye basıyor yeter artık!

Forumdaki transfer nöbeti bölümüne gerek yok artık asamoah gelmedimi diye soramayacağız:( bundan sonra avrupada başarı imkansız 2098 senesinde de uefa kupası maketleri satılır gs store da

Gerçi düşünüyorum Bein grubu Katarlı bizim Katarlılara olan ilgimiz var ve Tayyip o paralardan vazgeçmez o sadece ego yapmak için konuşuyor her konuyla ilgili konuştuğu gibi..
Katar için savaşa bile girmeyi düşünen bir adam onları yarı yolda bıraktırmaz zaten.

geçmiş olsun.. bu adam "yapmak lazım" falan diye konuşmaya başlamışsa bu "yapın" demektir bu ülkede..

Karismasa sasardim zaten.

15 yillik tecrübe gösteriyor ki, bu sinirlama gelir. Gecmis olsun.

Bi futbol zevkimiz var, onun da icine ediyorlar.

Kaç olsun reis ? 1+1 iyi mi ?

Afrikalı, Çinli, Azeri vs önüne geleni türk yapıp milli formayı giydiren insanların içine dert olmuş konudur.

Türk oyuncu sınırı mu var pardon

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayrıca baskete müdahale etsinler o zaman

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En geç gelecek sezon değiştirirler bu kuralı haşmetlümüzün buyruğunu gerçekleştirmemek kimin haddine

kademeli olarak 5 e indireceklermiş 2 sezon sonra. reis 6 bile fazla deyince 5 i uygun bulmuşlar. ha bu arada sıçmak da yasak mı onu da bi ara belirtsinler ona göre hareket edelim

kendiside bir zahmet mercedes s600 yerine bursa'da üretilen fiat egea'ya binsin o zaman!!

Geri
Üst Alt