Erdoğan Bayraktar Özel Güvenlik Görevlisini Dövdü!

gecenin bir vakti kimi???? ziyarete gidiyorsa artık.ben adama copla vurmadım adam copa kafa attı dese inanacak % 50 kitle bulur kendine!

Hani bazı sitelerde özel güvenlik vardır, kimi ziyarete geldiğini sorar ve kimlik bilgilerini alır, sonra ziyaret edilecek olan site sakinine haber verilip onay ister... Adam görevini yapmak istemiş, akabinde dayağı yemiş.

Hmm anladim. Yani beni tanimiyonmu da kimlik istiyorsuna getirmek istemis. Saşırmadik tabi.

Bizim sitede çok büyük tepki aldı bu olay.
Çok takdir ettim güvenlik görevlisini . Site yetkilileri de arka çıkmışlar helal olsun

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

f7f44e619c408504594a797ad5d60a12.jpg

yerin dibine girdin ulan

Forumu ve kendinizi zor durumda bırakacak mesajlar yazmayalım. Su dönemde sonuçları her iki kesim için ağır olabilir.

(Yönetim)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aman beyler usulsüz şeyler yazmayın sonra devletimiz bizi içeri atar adaletsizlik falan konusursaniz hirsiz derseniz aman diyim.
Benim partimde herseyimde Galatasaray ama bu demek değil ki haksızlığı adaletsizligi görmüyoruz ilahi adalet elbet tecelli edecek o zaman göreceğim sizin egolarinizi.

düşünsene la biri geliyor kapıyı aç bakan geldi hangi bakan? kimlik isteyince de saldırıyorlar. Bir de ayaklarına çağırtıp özür diletiyorlar. Dilemeyip ne yapacak adam senin, benim için kolay 1300 TL'ye aile geçindirmeye çalışanlar var ama her şey para mıdır? ya da sadece tehdit konusu para mıdır bunlarda önemli tabi

adamı dövdükleri halde özür diletmek icin ayaklarına cağırıyorlar.

birde güvenlikci bayraktar'ı dövseydi? heralde hayatını söndürürlerdi.

malesef ülkemizde yasa ve kanunlar güçlüden yana.

Geri
Üst Alt