yunus ve ali yavuz skorerler.ve yunusun konusunda son yorumlara bakarsak,herkes sans bulmasından yana.son vuruslarda onyekurudan daha iyi yunus,cunku aslen forvetti,kafa toplarında da iyi bu yuzden.

inşallah sans bulurlar,erdoganı begeniyorum ama rotasyonda faydası olur.mert hakan ve emre kılınc ise engin ve emre colak gibi kullanılabilecek oyuncular.o yuzden kanat oyuncusu görmüyorum mesela emre kılıncı.mert hakan 8 oynayabilir,tarzı montolivoya benziyor.

Endoğan Adili vardı nooldu ona, en son genç takımla çalışıyordu orda mı unuttuk?

bu herifi nasil gormediniz ya stil olarak en dikkat ceken topcularindan baya teknik bi herif top ayagina adeta yapisiyor ama 11 oyuncusu olacak devamliliga haiz degil

Buna gerek yok. Bana kalirsa Emre Kilinc'a da gerek yok.

Mert Hakan gelsin kafi, tabi sacmasapan astronomik bir yillik ücret verilmeyecegi müddet.

toplam maliyetleri 3 milyon tl yi geçmeyecek şekilde alabiliyorsak alalım fazlası zarar.

finansal durumumuz ortada. bonservisi elinde yerli oyunculara yönelmemiz lazim. 23-25 kisilik kadroda en az 4 tane kanat oyuncusu olmali.

Geri
Üst Alt