Erdoğan'a 'Ronaldo mu Messi mi' Sorusu!

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
5b2815325379ff0da4253fe5.jpg

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun İspanya karşısındaki futbolunu överken, futbolcunun Filistin meselesindeki tutumunun da çok önemli olduğunu ve bu nedenle alkışladığını söyledi.
Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş'de (TUSAŞ) düzenlenen "Gençlik ve Teknoloji Buluşması" programında gençlerin sorularını yanıtladı.

Dünya kupasındaki favorisi sorulan ve Arjantinli futbolcu Lionel Messi ile Ronaldoarasında karşılaştırma yapması istenen Erdoğan, "Ben ilk önce Almanya demiştim fakat yanıldık. Almanya ilk maçta yenildi, iş biraz sıkıntıya düştü. Bütün güçlü olanlar şu anda yeniliyor. Almanya yenildi, Brezilya'nın hali ortada. Meksika acayip geldi. Bundan sonra böyle devam eder mi bilemiyorum." dedi.
Portekiz'in İspanya ile berabere kalmasına karşın Ronaldo'nun attığı 3 golün çok önemli olduğunu dile getiren Erdoğan, "Frikik zaten tartışılmaz. Her babayiğidin karı değil ve o maçtaki performansı, o karakteri, inancı, hele hele Filistin meselesindeki karakteri, bunlar çok önemli. Onun için alkışlıyorum." ifadelerini kullandı.

Ulan forumumu takip ediyorsunuz bari maradonayı da sorsaydınız

İşte şimdi seçimi kaybetti zira ergenler erdoğan'ın aleyhinde oy atacak geçmiş olsun reis hürmetler...

Ana var İT doğurur
m.webp

Ana var YİĞİT doğurur
r.webp

Sn. Cumhurbaşkanımız ülke sevdası sebebiyle futbolu bırakmamış olsa bugün gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kendisi olacaktı. O ise hizmeti seçti. :rose:

messi tanrı vergisi bir yeteneğe sahip ronaldo ise çok çalışkan ve disiplinli messi bir tık ronaldondan daha becerikli ve oyunu okuyor gibi görüyorum ben.Ancak messi gibi bir yetenek bile ronaldo gibi bir istikrar karşısında tahta tek başına oturamaz o ayrı mesele.

Reis'in dünyada bilgisi olmadigi tek bir konu bile yok.

Bu konuda da üstün bilgisini konusturmus resmen :hat:

Geri
Üst Alt