Erdoğan'ın Koruması Ne Yapıyor?

Arkadan bir kadina mi yapismis, oyle gordum sanki.

resmen kanırtıyor.

Tayyip diyor zaten, ''sen napiyon'' :D

Yok yav önlerini kapıyor güvenlik sebebiyle, o da yapma yav diyerek gerek olmadığını belirtiyor kanımca. Adam öyle bir ortamda niye dayasın yahu :D

ben defalarca izledim erdoğan 3 sn daha gecikse çocuğu koyuyomuş.

Yok yav önlerini kapıyor güvenlik sebebiyle, o da yapma yav diyerek gerek olmadığını belirtiyor kanımca. Adam öyle bir ortamda niye dayasın yahu :D

yok ya dikkatli izle.. basbayağı dayamış.. :D

tayyip de zaten şok olmuş bir tonda "sen napıyorsun ya" diyor.. öyle senin dediğin gibi "gerek yok ya" ses tonu değil o.. :)

ha niye mi dayasın.. ööeeeaaaaağğhhhhh zihniyetindeki adamda akıl mantık ne arar.. :asd22:

Normal işini yapıyor da olabilir, fırsat bu fırsat deyip başka niyetlere de bulaşmış olabilir. Önünde 50 koruması varken onu özellikle uyarması kadına arkadan fazla yaklaşmasından orası kesinde adamın niyetini bilemeyiz. Ama Erdoğan'ın fark edip uyarması güzel, hoşuma gitti doğrusu.

Bu videodan anlaşılabildiği kadarı ile korumanın yaptığı şey az çok belli ve adını anmak istemediğim kişinin tepkisi de beklenmedik şekilde doğru olmuş.

Bu videodan anlaşılabildiği kadarı ile korumanın yaptığı şey az çok belli ve adını anmak istemediğim kişinin tepkisi de beklenmedik şekilde doğru olmuş.

5-6 yıllık video.. o ara çok şey değişti malum kişinin zihinsel dünyasında.. tıpta ve psikiyatride başka tanımları var da şimdi yazmaya değmez.. :D

bence dediğiniz gibi olsa farklı tepki verirdi daha sert yani

Geri
Üst Alt