Erdoğan'ın Koruması Ne Yapıyor?

cok abartıyorlar. ne yapmıslar, tekme-tokat adam mı dövmüsler?

chp bu yüzden kaybediyor.
Ben siyaseti sevmem renkdas bence komik bir durum olmuş ondan paylaştım korumalar duyulmasin diye yaptıkları hareket komik bence ?
Ben siyasete bile Galatasaray tarafindan bakarim.

Get da fuck outta here, diyen de iyiymiş. :asd22:

chp ile olayın ilgisi ne?

1. zaten tekme tokat falan yapamazlar hemen ileride abd polisleri duruyor kıçlarından kan alır o korumaların.Ama bizim ülkemizde olsaydı tekme tokattan daha fazlası olacağına garanti verebilirim.

2.Muhalif protestolara dünyada birçok lider maruz kalıyor bizimkilerin geliştirdiği yöntem ne kadar aciz olduklarının bir göstergesi.

3.Hergün saatlerce televizyonları işgal ediceksin bütün fikirlerini hiçbir engele uğramadan bağıra çağıra söyleceksin. sonra 3 tane adam seni protesto ederken aeaeuueeeeöööö diye korumalarını bağırtacaksın.

Haklısın hep chp nin hatası bunlar.

1. zaten tekme tokat falan yapamazlar hemen ileride abd polisleri duruyor kıçlarından kan alır o korumaların.Ama bizim ülkemizde olsaydı tekme tokattan daha fazlası olacağına garanti verebilirim.

2.Muhalif protestolara dünyada birçok lider maruz kalıyor bizimkilerin geliştirdiği yöntem ne kadar aciz olduklarının bir göstergesi.

3.Hergün saatlerce televizyonları işgal ediceksin bütün fikirlerini hiçbir engele uğramadan bağıra çağıra söyleceksin. sonra 3 tane adam seni protesto ederken aeaeuueeeeöööö diye korumalarını bağırtacaksın.

murat karayalçın dönemine girmediğine dua et

Türkiye'de dövüyorlar zaten..

abd'de tekme tokat döversen kodesi boylama riskin var..

Çaresizlikten eşşek gibi anırmışlar.. bunun milyonlarca kez paylaşılması kadar doğal bir durum yok..

Neticede koca koca adamlar her gün anırmıyor..

anıranlar cb koruması olunca daha da çok konuşulmalıydı ama medya satılık olduğu için sadece birkaç kanal gösterdi bunları..

abd polisi kendi vatandasının kıcından da kan alır.

bizim ülkemizdeki polislere benzemezler.

BU KADAR ÖNEMLİ BİR DERBİ gününde tartıştığınız konuya bak
peeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
konu kilit acilen
herkes cimbom aşkına arenaya

Yine klasik CeHaPe zihniyeti
CeHaPe bu zihniyetle kaybetmeye mahkum

Ya beyler kusura bakmayında tayyib gitse kim gelicek abi? Dursun ouzbeg mi? xd

Ya beyler kusura bakmayında tayyib gitse kim gelicek abi? Dursun ouzbeg mi? xd
Valla aslında kimse gelmeyecek gibi zira ülke batmış durumda, piyasa da yaprak kıpırdamıyor 16 yıldırnticaret-lojistik sektöründeyim hiç bu kadar kötü bir dönem geçirmemiştik,
*ayda 50 konteyner mal gönderen bakliyat firmaları fasulye, mercimek, nohut ithal ediyor,
*karpuz İran'dan;kavun Guatemala'dan balık Gana'dan, Pamuk Türkmenistan 'dan geliyor
*Imf ye borcumuz yok ama Katar ve Suud parâ destekleri olmasa rezil olacağız,
*kredi kart ve kredi borcu olan vatandaş rekor seviyede
*kayıtlı işsizlik %12 civarında
*ülkenin Güney Doğu ve Doğu sundan her gün şehit haberi geliyor,
*ülkenin dört bir yanından tecavüz haberleri geliyor ki bunların arasında 3 yaşındaki çocuklarda var
*kadın cinayetleri son on yılda rekor düzeyde artmış
*3 milyon civarında Suriye'li göçmen yurda girmiş ve bunların karılarının beşte biri hamile,sigortasız ve vergisiz çalışabiliyor sınavsız istediği üniversite ye girebiliyorlar
* hukuk olmuş guguk
Daha yazmak istemedim ama ben muhalefet olsam ki ülkede muhalefet yok zaten ne haliniz varsa görün der siyaseti bırakırdım

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

korumalık da zor meslek... gecen gündüzün yok... hayatın başka birine endeksli... kendi hayatını yaşayamazsın... telefonla bile işini görecek zamanın yoksa, işini eğlenceye çevirmekten başka çare kalmıyor hacılar... biraz anlayış lütfen...

Geri
Üst Alt